Ha már kisgép akkor viszont örültem volna 1 pörgetõs tímnek:(
ezek szerint téged is elkapott (újra) a versenyszellem, heles...
Ha már kisgép akkor viszont örültem volna 1 pörgetõs tímnek:(
túl sokat költesz nõre......
a fenti felsorolásban a saját költség úgy néz ki,össz a Suntour hajtómû lesztúl sokat költesz nõre......
Amugy volt egy sala a tavalyi 24orason es egy szal pocsben letekert egy kor ejfelkor. Koveted a peldajat? :-)
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Azon a pályán tényleg volt két vitzes rész amit mondjuk 1 Pyxissel nem olyan vigyorogva abszolválsz 1ik a kerítés alján lévõ fordító,ahol volt is pár aranyos bukta éjjel,a másik a köves kaptató alatti rész ahol újra be kellett menned az erdõbe,a bikkmakkba be is került 1 olyan kép,h Ras épp ereszkedik rajta,1 kollega meg viszi vállon a gépet mellette.Az ilyet ismerem az elsõ HHH-s 24 órásra mikor felnéztünk, azt mesélték az induló jóbarátok, h van 2 letörés a pályán. Körbementünk rajta, de valahogy nem találtunk semmi ilyet... Tudjátok, mindenki másképpen látja a dolgokat!!!
úúúúúúúúúúúúú, Stefivel 1 csapatban lenni Szerintem a DH-s licenszed nem számít ide, egy 24 órásba. Tessék csatlakozni kisgéppel, én is azzal megyek. Nem akarom szétcseszni a térdem a nagycicusommal, inkább könnyedén tekernék. Meg hát így is odaverhetünk lefelé mindenkinek, fölfelé meg visszaelõzhet mindenki.
Vagyis Kala, ne Geminizzél duplavállassal. Szerintem. Neked is van kisebb géped.
Szammer! Remélem felfelé majd rádcsatlakozhatom, aztán jól felhúzol majd
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
BMKA ne szívd mellre semmi személyes nem volt benne!
Csak ez téves megállapítás volt és kicsit kirekesztõnek érzõdött :-/
engem meg az fusztrálna ha egy gumiruhás eltekerne mellettem felfelé ezerrel, elvinne a szele, és elesnék.
kicsit sarkítva, de itt a másik oldala.