Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Please log in to reply
596 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Zsuzsi:Én csak nem szeretem ha egy kalap alá vesznek sok emberrel;)
És ha van csapat én megyek, tolom, lejtõzgetek, meg ilyenek.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Nem, de ez normális még ilyenkor :)
az észmentes nõnemû...

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts
Most akkor tudja valaki, hogy ki jön, hogyan és mivel jön és hogy melyik csapatban lesz?
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
És nézhetjük azt is, hogy a DH-s licensz is ide számít-e? Mert azért nem ugyanaz, mint a cc-s mégis versenyengedély. Lévén, h a brigád felének van, így asszem muszáj lesz...
Drága Dalma tegnap beígérkezett 90%-ban, vagyis én nagyon bódog vagyok, Begbie lesz még a csapatban, vagyis iszonyatos hangulat és muri lesz, szerintem. Én már most vigyorgok, ha rágondolok.
Így végre megláthatjuk, h mit bírunk a "ccsekkel" szemben. Méltó lezárása lenne annak az õsi vitának, ami itten régen folyt.
Csapatnevet kellene választani... Stefi! tessék javasolni!

Dig! Direkt mókáztam a kicsi jelzõvel, sajnálom, h vetted az adást, neked meg Wanna köszi :D az lehet, h nagy szám van, de a szívem sem kisebb!

Az oké, h buli lesz részünkrõl, de azért relatíve keményen odatesszük majd magunkat, nem olyanok ezek az emberek, h tinglizve csinálnak bármit is, amihez hozzákezdenek...
az észmentes nõnemû...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ez a licensz azért baromság, mert egyrész megértem, hogy valahogy meg akarják vízválasztózni a mezõnyt - de sokunknak csak azért van, mert bizonyos versenyekhez meg az kell, s semmivel sem tekerünk jobban (+ nem fizetnek érte, nincs edzésterv, nem kapunk a seggünk alá semmit) mint egy licensztelen, úgyhogy tökre nem a képességeket / felkészülést tükrözi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
heyhó
már van hely a ládában!
elég 1 Mber nevezni,küldj nekem infot magadról,hol lax,hány éves szûzlányokat szeretsz,stb és akkor én nevezek!
licensszel szivatnak,igen,de ez mind,mert úgy vannak a kategóriák,h solo,duo,és csapatok amatõr (kártya nélküliek) 4-6 fõ,ezen belül bontás összéletkor szerint és csapatok profi (kártyások) 4-6 fõ ezen belül bontás összéletkor szerint.Illetve amelyik csapatban van lány,az "vegyes" kategória (2 db ilyen van mindkét csapatos szegmensen belül) ,és teljesen külön kategória a csak lányokból álló csapat.
Ez minket annyiban érint h a "duo" kategóriában lennénk:)
Remélem,akkor is tudunk indulni,ha 7végén nem tali,mert ha nem esik,akkor lelécelés Zalába!:)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
kalaius!!!

az szivás!!
helyszinen nem lehet már??
met én 8 és 11 közt nem lesezzek az országban..:((
helyettem nevezel??
lehet azt?,
amugy licenszel is szivatnak??
nekem van!!
saynos:(
de én csak a rövidtáv OX-ben votam egy azaz 1db versenyen..nehogymá profinak számitsak...áéhh nem érdekel.
amugy nagyhalál lessz!!:)))
ya és még lámpám sem tudom honnan lessz(yo persze venni kéne)..ááámayd befogok pár szentyánosbogarat:)
figyu ha komayn gondltad velem a tekerést akkory iry privit meg gyere ki a hétégén OXre..megbeszéyük.
csao
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
erre sem megyünk:-)

a déhások amúgy dh géppel sem komolyak, azaz komolytalanok.
mert viccbõl mennek buliból.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Már elnézést de nekem a "kicsik" hihetetlenül ledegradáló.
Azt hiszem hogy.

Sonka_Zsuzsi nagy szája mellett Ti mindig is kicsik maradtok... :)
WaNNaRiDE

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Naa! Mivel megteltünk a csapatban, mi lenne, ha két csapatot indítanánk. Lehetne a kölykök-idõsek különítés, vagy komolytalan-komolyabb brigád, vagy tekerni kéne, bazze-nyomjad neki!... és még hasonló megfogalmazások :) A lényeg: Kala és "kis" brigádja Diggel az élen lenne az 1ik csapat, a másikba portálnánk Palmit, Stefit, Székely Küllõ Andrist, engemet és még két emberkét a DH élmezõnybõl - akik 1enlõre titkosak, mert titokban készülnek erre a megpróbáltatásra :P .

Naa, ez így jó lenne nektek, Kicsik?

Már elnézést de nekem a "kicsik" hihetetlenül ledegradáló.
Azt hiszem hogy.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Nemtom miért van a nevezéstél ez a szivatás a licensz kapcsán - mos úgy alakult mégis, hogy talán tudnék menni, sõt, talán még csapat is lenne...de miiéééééért? (értsd. ha van kerós versenyengedélyed bármilyen okból, csak az elitben lehet indulni...mitöbb, s csapatot is az elitbe kényszeríti) :mad:

Talán azért, hogy a magyar kerékpársportban már "megszokott" visszaélések ne legyenek...
Aki licences, az menjen is a profikkal....
A vádliátmérõ alapján a Rasmussen hobbys?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Vádliátmérõ?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Nemtom miért van a nevezéstél ez a szivatás a licensz kapcsán - mos úgy alakult mégis, hogy talán tudnék menni, sõt, talán még csapat is lenne...de miiéééééért? (értsd. ha van kerós versenyengedélyed bármilyen okból, csak az elitben lehet indulni...mitöbb, s csapatot is az elitbe kényszeríti) :mad:

Miért ne?
Valami alapján szelektálni kell. A szemed színe meg nem lenne objektív.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
még ~1 hét a nevezés ha yól tudom és www.sportaktiv.hu szokott lenni az oldal
sejtem,h durva lesz,de kíváncsi vagyok,milyen le7 a holtpont,és 12 óra az még pont az,amit saccra túl tudunk élni,max a végén olyan lesz,amilyen:)
7végén nagyvalszeg Zala,de ha nem,akkor persze jesszokéj,vasnap,és szombat is,ha lesz pályabejárás.
Viszont ha meg Zala,akkor le7 készülni yól mert kamionstop van és nem túl meleg ergo TEKERÉS EZER:)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
kalaius:::
OK.kala
mehetünk kettesben..de azér az nehéz lessz.12 ora/fõ
ha másnem akkor yo igy. esetlegegy 3-dik..d e szerntem ha lassan is de birni fogom:)
meddig lehet nevezni??
és holvannak infok a versenyrõl?
gyere hétvégén csillebérc OXre!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hey,
tudom természetesen a 6os limitet,úgyhogy semmi gond,ilyesmi!Inkább örülök,h ennyi DH-s látszik megjelenni.
Csak az para,h a többiek nemtom mennyire gondolják komolyan,Digtõl még sztem nem is hallottam,h menne,és Thezt se tudom,h épp mi a pálya,Sala eleve tiltakozott magánjellegû okok miatt:D .Ha a két szikret személy v Küllõ nem megy,1 Borsit tudnátok indítani még nálatok? Sztem Stefiéknek amúgy is ismerõs lesz kicsit a leányzó:) Azon filozofáltunk tegnap,h yobb lenne két külön csapatban menni,mert így tudunk 1szerre pályán/depóban lenni :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Nem az volt a szándékom Drága Kala, hogy kirakjalak a "pörgetõs" csapatból. Pláne azért, mert ilyen nem létezik. Sose tudhatod, hogy Zoli mennyit tud kihozni magából. De mivel többen vagyunk, mint 6 (és az a max csapatlétszám, nem?), így ezért kényszerülünk 2 csapatot alakítani. Székely Andris csak ma derül ki fixre, lehet akkor mennek nyaralni Annájával.
Ha úgy jobbat tehetünk neked, akkor gyere ebbe a csapatba. Én már úgy is elvesztettem a fonalat, ki a fix a vastagkerekesek közül :) Endroo nem szeretne velünk izzadni?

1 a lényeg: mindenkinek nagyon jó legyen, és bocsi, ha vmi rosszul esett!
az észmentes nõnemû...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ÓÓÓÓÓÓÓ
Robi!
te lészelsz az én Mberem!
Gondoltam,ha már kiesünk a nagycsapatból,nyomnám 1edül v kettesben,szal vmi igazán fíling módon,persze,ha sikerül Borsit bepasszírozni vmi finomabb csapatba.
A ketteshez meg pont rád gondoltam,h ideális partner lennél... De 3asban is simán yó még!:D

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
Henger!!
mennék 24orásra.
ha lemondasz az egyedüli megprobáltatásról betársulnék hozzád..
mást sayna nem ismerek ki megy és kellene még ember..
egyedül meg azé ...azé... inkább nem vágok neki:)