Örülni,h nálunk még legalább 1 Mber legény a gáton,amikor a többi DUO már teljesen kifeküdt:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
24 órás verseny (2005.08.20-21)
Started by
jeteken
, 2005. April 09. 00:09
Posted 2005. August 12. - 16:28
vendég_unit_*
Posted 2005. August 12. - 15:28
Yobi, és Kala Mesterek!
Ha fogékonyak vagytok egy kis TUDÁSra, nyugodtan kérdezzetek, csepegtetek pár infót a duo 24 órázás szépségeirõl.
Mi a teendõ, ha a társ az éjszaka közepén elkezd kifelé fing@dozni?
Posted 2005. August 12. - 13:58
Köszönöm szépen.
Palacsintaizû energiaital mégjobb. Fõleg fügelekvárral.
Palacsintaizû energiaital mégjobb. Fõleg fügelekvárral.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Posted 2005. August 12. - 13:48
megvan
Örömmel látom, hogy Don Lovas is errefelé fog tekergészni! Legalább lesz lehetõségünk beszélgetni, legutóbb 1 éve sikerált Miskolcon.
Jelentem alásan beneveztünk, elintézve minden. Nem leszünk véresszájúak, de lefelé ne tartsatok majd fel lécci, mert csak akkor tudunk menni
Mindenki szerezgeti befelé az energiával telinyomott borzalom ízû kiegészítõket? Én legjobban 1 brassói ízû PowerGélre vágynék majd.
Végre elérhetõ az eddig nevezettek listája, elég sokan bátrak és 1edül próbálják majd meg!
Örömmel látom, hogy Don Lovas is errefelé fog tekergészni! Legalább lesz lehetõségünk beszélgetni, legutóbb 1 éve sikerált Miskolcon.
Jelentem alásan beneveztünk, elintézve minden. Nem leszünk véresszájúak, de lefelé ne tartsatok majd fel lécci, mert csak akkor tudunk menni
Mindenki szerezgeti befelé az energiával telinyomott borzalom ízû kiegészítõket? Én legjobban 1 brassói ízû PowerGélre vágynék majd.
Végre elérhetõ az eddig nevezettek listája, elég sokan bátrak és 1edül próbálják majd meg!
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 12. - 13:30
Posted 2005. August 12. - 13:04
Borsi neve? Nekem is neveznem kéne máma... Borbála az rémlik, de több nem
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 12. - 11:11
nát yeti
mai nap van az,h intézem az ügyes bajos dolgokat,csak elsõ helyen van a Zegyetem,aztán a hajvágás,aztán a nyugdíjpíztár és csak a legvégén a nevezés:)
Mber aki kayáltat? ha gondolod viszek fel szendvicset,de a szádba már neked kell beraknod és megrágnod!amúgy megint lesz meleg kaja is sztem,meg 2 évvel korábban õsök rendesek voltak és hoztak fel ételt,ha itthon lesznek,sztem megint rá le7 majd õket venni ilyenre
píz meg majd mondjuk versenyen,fenn a fogas végácsinál abbõl vesszük majd a póverédet
amúgy is gigantikus a költségvetési depositom,h mennyivel vagyok minuszban,az már nem oszt,nem szoroz:D
mai nap van az,h intézem az ügyes bajos dolgokat,csak elsõ helyen van a Zegyetem,aztán a hajvágás,aztán a nyugdíjpíztár és csak a legvégén a nevezés:)
Mber aki kayáltat? ha gondolod viszek fel szendvicset,de a szádba már neked kell beraknod és megrágnod!amúgy megint lesz meleg kaja is sztem,meg 2 évvel korábban õsök rendesek voltak és hoztak fel ételt,ha itthon lesznek,sztem megint rá le7 majd õket venni ilyenre
píz meg majd mondjuk versenyen,fenn a fogas végácsinál abbõl vesszük majd a póverédet
amúgy is gigantikus a költségvetési depositom,h mennyivel vagyok minuszban,az már nem oszt,nem szoroz:D
Posted 2005. August 12. - 09:21
Kala!!
itthon vagyok!!! Neveztél már????
Akkor jo ez a kettes fogat csak kell még 1 ember segitség..aki kayáltat meg minden.
A pénzt a nevezésre a yövõ héten már odatudom adni..
vagy holnap felét. másik felét yövõ heten.
üdv
Yobi
itthon vagyok!!! Neveztél már????
Akkor jo ez a kettes fogat csak kell még 1 ember segitség..aki kayáltat meg minden.
A pénzt a nevezésre a yövõ héten már odatudom adni..
vagy holnap felét. másik felét yövõ heten.
üdv
Yobi
Posted 2005. August 11. - 23:34
Mi sem természetesebb,mint h tanulni akarunk MESTER!
Étkezés,váltás,pihenési módszerek,stb:) NAGGYON durva?
Étkezés,váltás,pihenési módszerek,stb:) NAGGYON durva?
Posted 2005. August 11. - 21:54
Yobi, és Kala Mesterek!
Ha fogékonyak vagytok egy kis TUDÁSra, nyugodtan kérdezzetek, csepegtetek pár infót a duo 24 órázás szépségeirõl.
Posted 2005. August 11. - 14:00
Posted 2005. August 11. - 13:56
te beveszed hát
csak igazi mélytorok legyen és ügyesen csináld!
ha ügyi vagy még a szappanért is lehajol6sz:)
:--*
csak igazi mélytorok legyen és ügyesen csináld!
ha ügyi vagy még a szappanért is lehajol6sz:)
:--*
Posted 2005. August 11. - 13:51
Posted 2005. August 11. - 13:11
Ha bevesztek azt megköszönném!
Tücske csak neked.. :para:
Posted 2005. August 11. - 10:06
nem, Left, yetis avatar, Left fiú...
Posted 2005. August 11. - 08:55
QL! :-*
Left?
Yetis avatar?
...Kroó fiú?
lassan készülök gondolatban a nevezésre:D
Left?
Yetis avatar?
...Kroó fiú?
lassan készülök gondolatban a nevezésre:D
Posted 2005. August 11. - 07:02
Mivel az elsõdleges cél dhs csapat összehozása volt és ez sajna 1 fõ híján nem jön össze, vigyázunk a csajodra Kala
Feltéve, ha Left Székely Andris helyett eljön, mert õk elmennek nyaralni. Szóval, mi eddig 4-en vagyunk fixen, de várom a koránkelõ válaszát...
Feltéve, ha Left Székely Andris helyett eljön, mert õk elmennek nyaralni. Szóval, mi eddig 4-en vagyunk fixen, de várom a koránkelõ válaszát...
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. August 10. - 10:26
össze kéne szedni,h mely csapatokban van még hely,és kik yönnének meg,mert úgy könnyebb lenne megoldani az Losztást,nem?
most így elsõre
TOTANYOK (3 hely max?)
Speckos csapat (2 hely max?)
DH-s csapat (??)
Dig (?)
Paul
Kolamaci
most így elsõre
TOTANYOK (3 hely max?)
Speckos csapat (2 hely max?)
DH-s csapat (??)
Dig (?)
Paul
Kolamaci
Posted 2005. August 10. - 10:23
Paul is szívesen csatlakozna egy (akár nyomulósabb) csapathoz, ha volna még hely.
Idén végre én is indulok a Száguldó Virágok csapatában.
Idén végre én is indulok a Száguldó Virágok csapatában.