én vállalok 1 olyantot,h always look on the bright side of life:D frenetikus hangon van hozzá
esetleg Béla Szpírsz verseny?

úristen,"zsírdisznó",elõre félek
szerintem minimum 1 hét kell majd kipihenni azt a két napot
Mindenre lehet ellenpeldat felhozni, at lehet menni primkoba "szerintem ez a srac fel" es le is lehet ugatni ezek utan barmit is mondok. Ugy erzem ez a forum azert van, hogy megosszuk egymassal a gondolatainkat esetleg erzeseinket, felelmeinket. Egyszeruen az a helyzet, hogy engem az feszejezne ha huszonegynehany kilos bringakkal ezerrel repesztenenek el mellettem , mikozben azon munkalkodom, hogy be ne krepaljak a 8. ora letekerese kozben. Nem hiszem, hogy emiatt barkinek is joga volna letepni a fejemet.
Senkit nem szerettem volna megbantani, vagy azt az erzest kelteni barkiben is, hogy kirekesztoleg szeretnek hatni ra. Ez egy gondolat volt es kesz.
Ezek utan mindenkinek szive joga meg 2 oldalon keresztul szivatni engem ok nelkul!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A héten bebizonyíthatod Ors telójával,váltójával, és az én fékemmel:Dmert TUDOK szerelni
Cicukám, nem akarnál majd a kajakoordinátorunk lenni? Mert az pont 1 neked való fea lenne