Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

24 órás verseny (2005.08.20-21)

- - - - -

• Please log in to reply
596 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Drukkolni h addig szemerkéljen még párszor mint tegnap,h ne legyen nagy por (ami így is-úgy is lesz)

Szerintem az esõ megoldva.... (megyek fel látogatóba) Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Namost helyzet az,h a pálya hosszabb lesz h ne legyen tumultus és kicsit szét legyen húzva a társaság,a Harangék már ma is fenn vannak a hegyen és dolgoznak a szitun,illetve lesz vizesárok és fahíd,természetesen a fahíd nem a vizesárok felett:) Le7 kerülni is,csak nem lesz érdemes:)
A BíróÁ. pedig tegnap lepakolt a Rekibõl h legyen mivel terrorizálnia minket!:-D
Drukkolni h addig szemerkéljen még párszor mint tegnap,h ne legyen nagy por (ami így is-úgy is lesz)

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Elöl kell menni és akkor 3 körig ok, amíg le nem körözöl valakit!
Tavaly én mentem elöl és az 1. akit leköröztem az 1 csaj volt, szegény pont elõttem esett el a köves részen, megálltam felsegíteni, megelõztek 3-an aztán kaptam a levest a nyakamba hogy milyen gyenge vagyok hogy lehagynak 3-an :)... na szép mondom.. :D
Remélem idén is elöl megyek majd :)

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Tudom, tavaly és tavaly elõtt is ott voltam. Viszont tavaly én kezdtem a csapatunkból és az elsõ néhány körben kissé nagy volt a tömeg. Utána már nem volt gond, de az elején volt némi dugó.

de az sem azért mert 400 ember indult egyszerre........

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

a 400 induló egyszerre nem lesz a pályán...minden csapatból és duóból 1 ember plussz a szolósok (azok se mindig)...ez 67 embert jelent (a sportaktívon szereplõ lista alapján).......

Tudom, tavaly és tavaly elõtt is ott voltam. Viszont tavaly én kezdtem a csapatunkból és az elsõ néhány körben kissé nagy volt a tömeg. Utána már nem volt gond, de az elején volt némi dugó.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Igen, mi is megyünk, Elit vegyesben.
A sört természetesen leisszuk, akár többször is ;) , azt mulatunk a néppel.

Csak ne dolgoznék minden éjjel a héten, dehát ez az én problémám...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...drága Palimi!! Pankrátor barétom ti is jöttök????....remélem majd leisszuk moist azt a várvavárt sört....
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Még jó, hogy csapatonként 1ember lesz a pályán... :icon_roll

/me lassú, mert kereste a megfelelõ szmálylít
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

Az rengeteg, kb közel 400 induló. Remélem megfelelõ hosszú lesz a pálya ennyi embernek. .

a 400 induló egyszerre nem lesz a pályán...minden csapatból és duóból 1 ember plussz a szolósok (azok se mindig)...ez 67 embert jelent (a sportaktívon szereplõ lista alapján).......

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Az rengeteg, kb közel 400 induló. Remélem megfelelõ hosszú lesz a pálya ennyi embernek. A tavalyi eredménylistán 67 csapat szerepel az egyénikkel és duósokkal.

Szvsz ennyit nem bír el semmilyen pálya. Feltöltött kép

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
..hja ...pl....Grzadrrrcsáhhúúú....meg frakkentsundiglábel....meg hrákktuningszellámidrgá...stbstbstb...kemény...asszem áratemelek...

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

....szerintem ha jól számolom 60 csapat...és mittuomén hány duo und egyéni induló....

Kezdheted tanulni a csapatneveket. :D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Az rengeteg, kb közel 400 induló. Remélem megfelelõ hosszú lesz a pálya ennyi embernek. A tavalyi eredménylistán 67 csapat szerepel az egyénikkel és duósokkal.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
....szerintem ha jól számolom 60 csapat...és mittuomén hány duo und egyéni induló....

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Én is uccsó pillanatban, 7fõn neveztem bé a csapatomat.

Leszünk jócskán, ha jól emléxem 40 csapatot számoltam a listán az egyéni, és duó nélkül, csak az idõ is legyen jó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Big shout Lorkának mert naná,h Llinkeltem a nevezést és pár órán múlott,h sikerült:)
Szal nevezve vagyolunk mi is,random néven.Randomot úgy kell érteni,h nemtom a csapatnevet:) "LAST MINUTE" csapat:D
@Robi: izébizé bocs a telefon miatt kicsit rosszkor yött :-/

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...funky lesz tutti de tücc.....valahogy inkább nem szeretném....oldscool dicsooo az igen ala Déwényi Tibibátsiiiii....

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Vmi jó tuc-tuc is lehetne, meg funky :D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
.....Motörhead is lesz.....és ne feledjétek ott a medanszijjjéééé.....remélem szép idõ lészen....Zsuzsi!! hozzá CD.....ha gondolod....zsirdizsnó is lesz.....

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
húúúúúúúúú, most még nagyon bennem a muri az esti szigeteléstõl és nagyon szeretnék Beatsteaks-t hallani! Iszonyatosan jó muri volt! Bár tegnap nekem a ciguzene is jó volt arra is nyomtam 1 topogóst :)
az észmentes nõnemû...