Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kb ugyanaz mint a boxxival, hogy érezni lehet ahogy az olaj szenvedi át magát a szelepen. nem oyan szép finoman csúszik vissza. de tudom, hogy hülye vagyok és egyébként se bringázom :D meg a hscv-hez képest azért nem egy nagy etvasz.

+ha atomnak már nem kell a 66, akkor stipistopi

és ha már a szar kérdés is felmerült, jöhetne az újság mert unatkozom a budin :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
milyen a székleted mostanában? nekem épp aprófosásom van :D

de komolyan mi volt a baj vele? - tisztán érdeklõdés ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Feltöltött kép
Z1 DO1 ETA
egyéb kérdés? :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

alap 888? mondjuk vf? köszi volt ssvf-es telóm, nem kérek mégegyszer. az kb annyira jó mint a boxxer hc2-je.

de baba! Neked a Z1 DO I. volt Eta-val, vagy a Z1 DO II.?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mondom,hogy doradot kis szerencsével 150ért is lehet venni. de 200ért bármikor.
azért nekem nem kéne bigone mégegyszer:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ugyan már, én olyan gazdag vagyok hogy már semmi sem botránkoztat meg :) sértõdjenek meg a kicsik

meg lehet csinálni az tuti, csak kinek van kedve egy 400+ -os telóval még szarakodni, az legyen jó alapból. big one és a joy is érdekes módon nekem is mûködött, nem is értem miért szídják annyian. pedig akkoriban még bicóztam is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem neked címeztem,csak utalni akartam a témára. bocs,ha megsértettelek:)a dorado valóban szar,de mindent meg lehet csinálni.annak idején nekem a bigone is mozgott:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
alap 888? mondjuk vf? köszi volt ssvf-es telóm, nem kérek mégegyszer. az kb annyira jó mint a boxxer hc2-je. és a dorado nem jó gyári setuppal, ezt eskü alatt valhatom, mert próbáltam. utána szétszedtük és most már azt is tudom hogy miért nem mozog szépen.

nem is rólam volt szó hanem az überpro bringásokról akik lukas titáncsavarral és karbon niplikkel könnyítik a 3-as gumival szerelt demo 9-eket ;)

öööö, viszont ha nem nekem írsz akkor ne idézz be :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

a boxxer egyedül azért jó mert kb a feléért meg lehet venni mint a 888-at. viszont kb annyival gyengébb is szerintem. de kezdjünk 888 vs. boxxer vitát, úgyis tudom ki nyer. én egy doradot tudok ami szépen mozog, de az most nem eladó :)

Pzs:
150ért van dorado is meg 888 is. 888ból természetesen az alap. a dorado viszont csak 180 mm-t tud,és alacsonyabb is. az az okosság,hogy a boxxer gyengébb,az való igaz,de te nem fogod érezni.sem pedig tönkrevágni. a geometria pedig... nagyon kell a 63 fok Magyarországra. ha véletlenül boxxert raknál bele,akkor lehet,hogy lenne mondjuk 64,5. gondolom az szörnyû lenne. csak egy példa: a dropin-ben valamelyik elég jól nyomta demo9+boxxer kombóval. persze 888al biztos még jobb lehetett volna....

nagy haszna volt Atom írásának...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Talan meg egy 170 -es 888 jo a Giant -be.
De ha nem kell annyira eros villa, akkor inkabb a Boxxer.

A 888 ami az aproban volt 150 korul az szerintem az enyem volt, de mar nincs meg. Viszont lesz fent nemsokara 169 -ert vadonat uj 05 -os VF, erzem ;) :D
Vagy hasonlo arban egy 05 -os Boxxer WC :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Lcs! ha vagy most, ha van esetleg képed tudnál küldeni róla egyet?(erröl a setupról:))

Feltöltött kép
Feltöltött kép

borzalmas volt abba a vázba. a képen annyira nem látszik, de olyan 62 fokos volt a fejcsõszög.
egyáltalán nem ajánlom a Giantba, csak max. 540-es villát!!
a 66 - 590-es volt, a jövõ évi legjobb esetben 550-es lesz.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

nem volt ssvf juniort sose?

de, a 2002, 2003-asban az volt, de nem úgy néz ki, hogy a 888 azok nagyított mása lenne ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

a juniorban és a DO-ban SSV van,
a 888 VF-ben SSVF van (honlapon el van írva), bár a nevébõl is látható

mozgásban ég és föld a különbség emiatt.......de a méreteiben, rugóútjában, tengelyrögzítésében is...... nem is értem mi köze van a két villának egymáshoz :D

nem volt ssvf juniort sose?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
cserépváralja dh-n egyik cseh, vagy szlovák, vagy valamilyen gyereknek ilyen setup volt, érdekes volt, de kinézetre jóvolt,csak érdekes
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a méretet egy újabb évjáratu 66 tudja kompenzálni:)
viszont mozgásilag most nagyon egybenvan, és szinkronban is vannak, csak hát ..:(
azért mégiscsak egy 66 vagy 888 tetszene.

Lcs! ha vagy most, ha van esetleg képed tudnál küldeni róla egyet?(erröl a setupról:))

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Volt benne lcs-nek egy rövid ideig! A méret még hagyján, de túl progresszív a villa abba a vázba. (Szerintem egy kicsit magas is bele.)
Like a rock...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
17cm-es 66 a giantba jól mutatna?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

a vf az egy juniorT 888 külsõbe bujtatva. 150-et megér, de többet semmivel.

a juniorban és a DO-ban SSV van,
a 888 VF-ben SSVF van (honlapon el van írva), bár a nevébõl is látható

mozgásban ég és föld a különbség emiatt.......de a méreteiben, rugóútjában, tengelyrögzítésében is...... nem is értem mi köze van a két villának egymáshoz :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ha 8asrol lenne szo, akkor boxxi vagy 66 lenne a tippem.

8-as és 9-es fejcsõszögei megegyeznek. 590-es villával 63,5 fok. Tehát a régebbi 200-as 888-cal is ennyi.

best.flip

best.flip

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Buta kerdesem van...ha-ha

Esetleg vki elfekvoben, bolt polcon porosodoban, raktar melyen szunnyadoban nem latott egy atutos psylo-t?Marmint ujat...

a billentyuzet a szar, azert nincs ekezet.