Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

onbo@axelero.hu

onbo@axelero.hu

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
A kona Stinky-ken lévõ marzo drop off triple minek felel meg (?junior t?)?
Ja és melyik a jobb ez vagy 1 RS boxxer ride vagy boxxer race? Egy sorrendet írjatok pls. Vagy milyen villát ajánlanátok dh/fr-re 100 egy néhány ezerért? THx

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
www.obudabringa.hu
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Óbuda bringa
sztem honlapjuk nincs
a rendelõvel szemben a lakótelep aljában

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Van valahol az árpád híd budai hídfõjénél 1 teló "gyártó" boltocska.
csak elfelejtettem róla mindent, pl.: cím, valami honlapszerûsége is volt...
tudnátok valami adatot adni róla?
köszi
Jani

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ennek van saját topicja is ám...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
miért, németül az elektronikus levél nem e-mail?
nem ciril betükkel van írva....
annyira nem lehet ismerni egy nyelvet hogy ne tudd megoldani....

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Az a baj, hogy mail-t akartam küldeni az egyik embernek, de még azt se tudtam, hogy melyik az a gomb amivel az email küldés megy...:-(
Na mindegy, majd ma megnézem az angolt...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Hali!
Találtam a német e-bayon király telókat marha olcsón...
van németo-ban rokon, tehát hozzá lehetne is küldeni. csak az lenne a kérdésem, hogy csinált-e már vki ilyet, és ha igen, akkor ez az e-bayos vásárlás hogy mûködik? sajna németül nem tudok.
segítségeteket köszönöm!

ha angolul tudsz,akkor nézd meg az ebay.com-ot.ott elolvasod.a német is ugyanúgy mûködik.ha nem tudsz angolul, akkor nézd meg a franciát...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem 110mm és a gyár honlapján egyáltalán nemtaláltam 110mm-est.

Lehet hogy levan "butítva"? Vagy valami.
Én nemértek hozzá...:(

110-bõl az a +2-3cm az ~+25% ami nemis olyan kevés.
arról nemis beszélve hogy sajnos az eddigi hallomások/tapasztalatok alapján a Duro nem épp egy maszív szerkezet.
szerintem hagyd csak 110mm-eren.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
regisztrálsz, licitálsz, megveszed, kifizeted, megkapod, örülsz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
Hali!
Találtam a német e-bayon király telókat marha olcsón...
van németo-ban rokon, tehát hozzá lehetne is küldeni. csak az lenne a kérdésem, hogy csinált-e már vki ilyet, és ha igen, akkor ez az e-bayos vásárlás hogy mûködik? sajna németül nem tudok.
segítségeteket köszönöm!
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem 110mm és a gyár honlapján egyáltalán nemtaláltam 110mm-est.

Lehet hogy levan "butítva"? Vagy valami.
Én nemértek hozzá...:(
Jani

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Hy all

Ismét segítséget szeretnék kérni, és tanácsot.
Van nekem egy 2006-os suntour duro-m.
32es fekete becsúszók stb...
Az a bajom, hogy eddíg az enyémen kívül csak 130mm-eseket láttam,
és énis szeretném a telómat (ha a lehetõségek adottak)
"kihuzatni" (átalakíttatni) legalább ilyen szintre. (vagy többre:))
Tudtok-e olyan helyet mondani, ahol foglalkoznak ilyesmivel, és
nem kontár munka. Igazán nemkérek sokat, csak 2-3 centi plust:P
Elõre is kösz

Jani
Jani

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A '04-es judy xc fix 80mm. Csak a pilot 80/100. Akkor is jo ez igy? Tehat tudtommal a judy nem allithato.

a negatív rugó és a nyomórúd feje közötti távtartót kell a rugó és a nyomórúd közé átrakni

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts

Van egy 2004-es RS Judy XC-m és szeretném 100 mm- esre állítani.
A szerelési útmutatókban semit sem írnak róla. Ha bemókolnék valami távtartót a nyomórúd és a rugó közé és a negatív rugóból levágnék ugyanennyit?
Segítsetek, mert sehol nem tudták megmondani. Hol lehet esetleg alkatrészt venni hozzá?

a negatív rugó és a nyomórúd feje közötti távtartót kell a rugó és a nyomórúd közé átrakni

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Aham. Es ez mire is volna jo tulkepp? Rovidebb rugo es tobb tavtarto. Szerinted igy csokken a rugout vagy no? Gondolkozzunk mar neha mielot beszelunk.

A szerelési útmutatókban semit sem írnak róla. Ha bemókolnék valami távtartót a nyomórúd és a rugó közé és a negatív rugóból levágnék ugyanennyit?
Segítsetek, mert sehol nem tudták megmondani. Hol lehet esetleg alkatrészt venni hozzá?

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
milyen méret a váz?
hány cm vagy?
rövidebb kormányszár+elõretolt nyereg?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Igazad van Thez, de ha csak telót cserélek, a felsõcsövem még mindíg hosszú marad, a pénzmag viszont elfogy. (2 métereket valóban nem ugrálok de olyan 1,5-öket be szoktam vállalni, és sokat lépcsõzök.) A bátyámnak vmi legolcsóbb manitouja black-je van, és teljesen kikeményítve 20-ról fékezve síkúton lekoppan a 76 kg-om alatt - ez elgondolkoztat.
Szerinted mennyit lehet kivenni egy 2000-es caprine boomer 6061T6 double butted váz ; wtb momentum c ; mozo r500; b+csõ; nyeregbilincs összeállításból?
Minden javaslat érdekel, nem akarom elkapkodni a dolgot- mint azt eddíg tettem. :-)

wins

wins

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Oko: ebbõl a postból az kiderül, hogy szereted lefelé megengedni(ésszel) a gépet, meg szeretsz mászni
de ettõl mér kotyogósodna ki egy villa? csak cipeled a több mint másfél kiló plusszsúlyt felfelé, és egy nagyon de nagyon elcseszett geometriával próbálsz jól szerepelni...
de ez már csak a geo miatt sem igazáb esélyes harc......
döntsd el melyik szakágat ûzöd, mert ha a tekerõset, akkor azt a villát felejtsd elnyugodtan... ha nem ugrálsz 2 métereket síkra, akkor még kb 5 évig nem lesz annak a villának baja, mint ahogy egy villának sem szinte amit magyarországon árulnak....

amúgy: ha ez tetszik, végy egy mozo r200-at, ugyanaz, csak nem 3.4 kiló, hanem kb 2.

annyira nem gyengébbek a kisebb telók, sõt... nem kell félni a teló szétmenésétõl...

ajánlani? én mondhatnám hogy tudok neked egy manitou black elitet, ennyi pénzért, igaz használt, de szerkezetileg teljesen pantent.
nem recseg, nincs kihajolva, nem ereszti az olajat, zsírt, csak ugye zsírkenésü, ezért picit lomhább mint újabb, olajos társai.

de vázat ahhoz a villához nem fogsz találni, ami mászós.
max lejtõtõs
azzal meg mindössze csak tekerni nem lehet....