Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Posted 2005. October 18. - 19:48
Ja és melyik a jobb ez vagy 1 RS boxxer ride vagy boxxer race? Egy sorrendet írjatok pls. Vagy milyen villát ajánlanátok dh/fr-re 100 egy néhány ezerért? THx
Posted 2005. October 18. - 18:14
Posted 2005. October 18. - 17:44
sztem honlapjuk nincs
a rendelõvel szemben a lakótelep aljában
Posted 2005. October 18. - 17:39
csak elfelejtettem róla mindent, pl.: cím, valami honlapszerûsége is volt...
tudnátok valami adatot adni róla?
köszi
Posted 2005. October 18. - 11:54
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. October 18. - 11:28
nem ciril betükkel van írva....
annyira nem lehet ismerni egy nyelvet hogy ne tudd megoldani....
Posted 2005. October 18. - 08:00
Na mindegy, majd ma megnézem az angolt...
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. October 18. - 07:29
Hali!
Találtam a német e-bayon király telókat marha olcsón...
van németo-ban rokon, tehát hozzá lehetne is küldeni. csak az lenne a kérdésem, hogy csinált-e már vki ilyet, és ha igen, akkor ez az e-bayos vásárlás hogy mûködik? sajna németül nem tudok.
segítségeteket köszönöm!
ha angolul tudsz,akkor nézd meg az ebay.com-ot.ott elolvasod.a német is ugyanúgy mûködik.ha nem tudsz angolul, akkor nézd meg a franciát...
Posted 2005. October 17. - 23:02
Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem 110mm és a gyár honlapján egyáltalán nemtaláltam 110mm-est.
Lehet hogy levan "butítva"? Vagy valami.
Én nemértek hozzá...
110-bõl az a +2-3cm az ~+25% ami nemis olyan kevés.
arról nemis beszélve hogy sajnos az eddigi hallomások/tapasztalatok alapján a Duro nem épp egy maszív szerkezet.
szerintem hagyd csak 110mm-eren.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 17. - 22:48
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 17. - 22:18
Találtam a német e-bayon király telókat marha olcsón...
van németo-ban rokon, tehát hozzá lehetne is küldeni. csak az lenne a kérdésem, hogy csinált-e már vki ilyet, és ha igen, akkor ez az e-bayos vásárlás hogy mûködik? sajna németül nem tudok.
segítségeteket köszönöm!
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. October 17. - 21:24
Lehet hogy levan "butítva"? Vagy valami.
Én nemértek hozzá...
Posted 2005. October 17. - 21:11
Ismét segítséget szeretnék kérni, és tanácsot.
Van nekem egy 2006-os suntour duro-m.
32es fekete becsúszók stb...
Az a bajom, hogy eddíg az enyémen kívül csak 130mm-eseket láttam,
és énis szeretném a telómat (ha a lehetõségek adottak)
"kihuzatni" (átalakíttatni) legalább ilyen szintre. (vagy többre:))
Tudtok-e olyan helyet mondani, ahol foglalkoznak ilyesmivel, és
nem kontár munka. Igazán nemkérek sokat, csak 2-3 centi plust:P
Elõre is kösz
Jani
Posted 2005. October 17. - 16:46
a negatív rugó és a nyomórúd feje közötti távtartót kell a rugó és a nyomórúd közé átrakni
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 17. - 16:40
Van egy 2004-es RS Judy XC-m és szeretném 100 mm- esre állítani.
A szerelési útmutatókban semit sem írnak róla. Ha bemókolnék valami távtartót a nyomórúd és a rugó közé és a negatív rugóból levágnék ugyanennyit?
Segítsetek, mert sehol nem tudták megmondani. Hol lehet esetleg alkatrészt venni hozzá?
a negatív rugó és a nyomórúd feje közötti távtartót kell a rugó és a nyomórúd közé átrakni
Posted 2005. October 17. - 13:30
Van egy 2004-es RS Judy XC-m és szeretném 100 mm- esre állítani.
A szerelési útmutatókban semit sem írnak róla. Ha bemókolnék valami távtartót a nyomórúd és a rugó közé és a negatív rugóból levágnék ugyanennyit?
Segítsetek, mert sehol nem tudták megmondani. Hol lehet esetleg alkatrészt venni hozzá?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 17. - 12:50
hány cm vagy?
rövidebb kormányszár+elõretolt nyereg?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. October 17. - 12:46
Szerinted mennyit lehet kivenni egy 2000-es caprine boomer 6061T6 double butted váz ; wtb momentum c ; mozo r500; b+csõ; nyeregbilincs összeállításból?
Minden javaslat érdekel, nem akarom elkapkodni a dolgot- mint azt eddíg tettem. :-)
Posted 2005. October 17. - 11:45
Posted 2005. October 17. - 08:38
de ettõl mér kotyogósodna ki egy villa? csak cipeled a több mint másfél kiló plusszsúlyt felfelé, és egy nagyon de nagyon elcseszett geometriával próbálsz jól szerepelni...
de ez már csak a geo miatt sem igazáb esélyes harc......
döntsd el melyik szakágat ûzöd, mert ha a tekerõset, akkor azt a villát felejtsd elnyugodtan... ha nem ugrálsz 2 métereket síkra, akkor még kb 5 évig nem lesz annak a villának baja, mint ahogy egy villának sem szinte amit magyarországon árulnak....
amúgy: ha ez tetszik, végy egy mozo r200-at, ugyanaz, csak nem 3.4 kiló, hanem kb 2.
annyira nem gyengébbek a kisebb telók, sõt... nem kell félni a teló szétmenésétõl...
ajánlani? én mondhatnám hogy tudok neked egy manitou black elitet, ennyi pénzért, igaz használt, de szerkezetileg teljesen pantent.
nem recseg, nincs kihajolva, nem ereszti az olajat, zsírt, csak ugye zsírkenésü, ezért picit lomhább mint újabb, olajos társai.
de vázat ahhoz a villához nem fogsz találni, ami mászós.
max lejtõtõs
azzal meg mindössze csak tekerni nem lehet....