Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ras! Ha ez nekem szólt, akkor:   ???

Nem is mondtam a Wedge-re semmit ! Anniyt szóltam, hogy a low-end levegõs Marzok nem mozognak túl szépen.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ja rösszat mondtam tavalyi drop off ra gondoltam egy gyerek mondta azt bocs az elírásért!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ki mondta ezt?
és hányat láttál törve?

az ilyen mendemondák szvsz marhaságok ha komolyan törne a gyártó mint a szél hívná vissza a szériát...

egy egy eltörik de annak mindig megvan az oka és hogy eltörik pár abból nem lehet ilyen következtetéseket levonni...

egy IFA alatt meg minden törik szóval...

UFF

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A levegõs low-end MArzok darabosak, a Wedge mivel rugós már nem bír ezzel a funkcióval. Meg azért 70e-ért nem igazán low-end /legalábbis árban biztosan nem/ !

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
ja ezt nem is tudtam kösssz, hogy mondod!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lehet állítani a wedge csillapítását is, csak ki kell csavarni az elõfeszítés állító csavarját, és alatta van egy másik csavar. Jó, menet közben nyilván nem tudod baszogatni, de ha túl kemény/puha, akkor nem vagy meglõve, és ez a szempont nem?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
igen nekem is még mindig a wedge vagy a tavalyi drop of jön szóba de ha eladják addig a  drop offot akkor veszek egy wedget. jó a wedge csak a dropp offba állítható a visszaútcsillapítás meg jobbb is benne, mint a wedgebe.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az én Wedge-m is csudaszépen mozog (mint a vaj), és nem is akadozik. Pedig eléggé low-end...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
nekem egy régebbi z3 lightom van de most akarom lecserélni tavalyi drop ofra.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Volt, most egy DJ1-es van. A Z3-at elégedetten használja egy fórumos kollega!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Z3 coil 100-ad van?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Judy XC-nél a Z3 vagy a DJ1 jobban mozog /naná!/, de viszont az alsósoknál nem.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Minden marzonak kell egy kis idõ amíg bejáródik! Utánna szerintem jobb lesz.

Nekem volt Judy Xc-m is, és azért a Bomber szebben mozog! Bár lehet, hogy az alsókategóriás levegõsöket lenyomja.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Par napja van fenn a Marzo MXR-em (49eHUF), de hangos szorcsogest nem hallottam. Brutalabb terepeken neha hallani valami halk szisszenest.
A darabossag meg nem veszes, inkabb kis kattanaskent erzed simabb terepen indulaskor/megallaskor. Persze lehet, hogy az enyem meg nagyon uj. A gyari nyomason se valtoztattam (egyelore).

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Az 50e körüli Marzokról az a hír járja, hogy eléggé darabosan és hangosan szörcsögve /a szörcsögés persze nem baj!/ mozognak, aminek valószínüleg a levegõ az oka. Egymás után nyomogatva a pici Marzot és egy Judy SL-t ég és föld a különbség ! Tudom, árban is +20e, de nyilván az XC sem lehet nagyon más !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Én is valami RST-t javallanék, olyat, amibe már benne van, vagy bele lehet rakni a tuning levegõpatront. De ha már 50 körül össze tudsz kaparni, akkor inkább Marzo MXR.

A Cheyenne CrMo-vázba egy 150 milis déhátelót belerakni nem igazán szerencsés, mivel egyrészt egyik se FR kategória, másrészt a geometriát totál elb*ssza. Egy ilyen régebbi tervezésû váznak a homlokcsöve nagyon lapos szögû, a villa egyszerûen hanyattdobná a gépet, kanyarodni nem lehetne vele, a középcsapágy meg olyan magasra kerülne, hogy tök labilis lenne az egész. semmiképpen nem ajánlom. Abba a vázba már a 10 centi is sok voln'.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nem annyira a Tmához,de;
Ne bántsátok tbertalant!Sztem jó,hogy tök 1értelmû dolgokat is megkérdez ötvenszer,ez a biztos tudás alapja! ;)És az se biztos,hogy annyival fiatalabb mindenkinél!Mi van,ha már nagypapa korú,és ... ???Én kis pisis lehetek hozzá képest! :)Csak azé nem írja a korát,mert fél,hogy mindenki túlságosan tisztelni fogja a megtapasztalt évek száma miatt!
On
JA igen,bercinek igaza van,a Mozok télleg jók az árukhoz képest.Vagy a Shock Works CXR,ami a Bikeban tesztelve vót,az is csak 30.Van még Suntour is,mint márka,arról nagyon rosszat még nem hallottam,és mellette még olcsóbb is az átlagnál.
KALA

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

szegény gyerek fájhatott neki de azért szép a villától, hogy bírta!!!

Bertalan: apád lehetnék!  ;)

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Rst Gamma el szerintem elég jó az árához képest vagy valami kis mMozot ha olcsot akarsz!  A kép tényleg cool!

Kilgour

Kilgour

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Helo!

Meg a dh1el kapcsolatban, ha azt belevagnam egy szimpla kromolibden vazba(cheyenne mustang) akkor az azert nem vagna taccsa, sza nem torne le a nyakat vagy ilyesmi ha nem nyomnnam igazan kemenyen, lightos freeride cc fele kanyarodva?

Meg valami! Milyen telok vannak ccre csipallitassal(mindegy milyen) ? Valojaban a legolcsobbak erdekelnenek...