ITT a Válasz 8)
A bike Support forgalmazza a Fox-ot.A telefonszámuk:70-274-8564.Egyébként a Bikemag októberi számána 19 old.-n található a hirdetésük
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2002. December 30. - 14:59
Posted 2002. December 30. - 14:21
Igen bocsi!!! Elrontottam... :-X
Szóval a 2 teó között 80 dolcsi a különbség kb...
Azt kéne megtudni ki a magyar forgalmazó!!!
Szóval a 2 teó között 80 dolcsi a különbség kb...
Azt kéne megtudni ki a magyar forgalmazó!!!
Posted 2002. December 30. - 14:11
Posted 2002. December 30. - 14:09
Én 349-et látok az RL-re. De nálunk mennyi lehet? A tervezett bringát (KONA Kikapu) R rugóstaggal gyártják majd. Gondolkodom az RL-re történõ cserén, de nem tudom, vajon mennyivel kérnek többet érte. Meg azon is, hogy kell-e nekem a lock-out. Biztos jó néha, de ha mondjuk 100 dollcsi a difi, az nálunk legaláb 25-30 pénzt jelent. Meggondolom....
Posted 2002. December 30. - 13:38
Konkrétan egy RS Psylo XC-rõl lenne szó.
Egyébként én úgy emlékszem, hogy az egyik Bikemagban volt egy hirdetés és ott láttam hirdetni a Fox telókat.Egyébként a Bike Supportnak volt a hirdetése, ha jól emlékszem.
Major szerintem ezen az oldalon elírták az RL árát; képtelenség hogy olcsóbb legyen mint a kevesebbet tudó társa.
Egyébként én úgy emlékszem, hogy az egyik Bikemagban volt egy hirdetés és ott láttam hirdetni a Fox telókat.Egyébként a Bike Supportnak volt a hirdetése, ha jól emlékszem.
Major szerintem ezen az oldalon elírták az RL árát; képtelenség hogy olcsóbb legyen mint a kevesebbet tudó társa.
Posted 2002. December 30. - 12:20
Gorgo: Úgy értem KONKRÉTEN mien telóról lenne szó ? ? ?
nickjames: Tessék itt van:
Fox Float RL:
http://www.webmounta...xfloatrlai.html
Regular price: $349.99Sale price: $329.99
Fox Float R:
http://www.webmounta...xfloatrair.html
Regular price: $269.99Sale price: $249.99
Alapvetõ különbség hogy az RL az lock out míg az R nem, re ez valami atom tuti lehet mert RACE meg minden!!!
Vegyél RL-t az jóval olcsóbb!!!
Hógy itthon egyátalán lehet e kapni az jó kérdés... :-\
nickjames: Tessék itt van:
Fox Float RL:
http://www.webmounta...xfloatrlai.html
Regular price: $349.99Sale price: $329.99
Fox Float R:
http://www.webmounta...xfloatrair.html
Regular price: $269.99Sale price: $249.99
Alapvetõ különbség hogy az RL az lock out míg az R nem, re ez valami atom tuti lehet mert RACE meg minden!!!
Vegyél RL-t az jóval olcsóbb!!!
Hógy itthon egyátalán lehet e kapni az jó kérdés... :-\
Posted 2002. December 30. - 11:36
Nem tudja valaki, hogy kishazánkban mekkora különbség van a Fox Float R és RL ára között? A neten semmi adatot nem találtam.
Elõre kösz és B.U.É.K. mindenkinek!
Posted 2002. December 30. - 01:36
a telonak ettol nem lesz baja!!!!!
csak a szimeringet nem tudok majd esetleg megegyszer felhasznalni!!!!
a szervizben valoszinuleg megtudjak oldani!!! de a szimeringet ok sem fogjak megmenteni!!!
most elmegyek bringazni (havereknak sor kell a koleszba)
irj majd valaszolok!
csak a szimeringet nem tudok majd esetleg megegyszer felhasznalni!!!!
a szervizben valoszinuleg megtudjak oldani!!! de a szimeringet ok sem fogjak megmenteni!!!
most elmegyek bringazni (havereknak sor kell a koleszba)
irj majd valaszolok!
Posted 2002. December 30. - 01:33
Szakszervízben se tudják úgy megoldani a szimmeringcserét, hogy ne érintse az mélyen a teló lelki állapotát, vagy rájuk nyugodtan lehet bízni?
Posted 2002. December 30. - 01:24
igen negyzet (majdnem negyzet, le van csapva a sarka) keresztmetszetu amin radasul tugorgos sikcsapagyak csucsulnek!!!! ez nagyon hosszu elettartamot es pontos futast ad a telonak.
Posted 2002. December 30. - 01:14
valahol mintha olvastam volna olyat,hogy a lefty az nem kör keresztmetszetú hanem négyzet.Et igaz???
Ha nem akkor hogy oldották meg hogy ne forduljon el a kerék?
Ha nem akkor hogy oldották meg hogy ne forduljon el a kerék?
Posted 2002. December 30. - 01:14
ha az ajak befele all akkor egy kulloveggel vagy mas kampoval ovatosan korbejarva az egesz keruleten ki lehet finoman huzni de serulhet!
ezeket nem ugy tervezik a gepeszetben, hogy ki be rakosgassak!!! ha egyszer kiveszik szemet es be az uj (~40ft). csak a bringa gyartok szeretnek mindenen keresni meghozza sokat! ezert 1000ft egy szimering (pedig elofordul, hogy szabvanyos!!!!).
ezeket nem ugy tervezik a gepeszetben, hogy ki be rakosgassak!!! ha egyszer kiveszik szemet es be az uj (~40ft). csak a bringa gyartok szeretnek mindenen keresni meghozza sokat! ezert 1000ft egy szimering (pedig elofordul, hogy szabvanyos!!!!).
Posted 2002. December 30. - 01:11
mivel csak egy szar van ezert az hajlitasra is igenybe van veve! es ilyenkor az anyag rugalmassagabol adodoan hajlik es az egyik oldalon jobban surolja a szimeribget, mint a masik oldalon.
alapbol ugye ket szar van es azok mashog vannak terhelve!
persze a ragasztas en nem tom biztosra. a kollega jobban tudhatja! en nem tom, de en nem ragasztanam, hanem zeger gyurut raknek oda!
tehat alapbol a szimeringek 'csak' szoros illesztessel vannak behelyezve es biztositas keppen egy zeger gyuru vagy mas rugos biztosito gyuruvel fixaljak meg a helyukon!
a kiveteluk sokszor problemas! (lehetetlen roncsolas nelkul!)
alapbol ugye ket szar van es azok mashog vannak terhelve!
persze a ragasztas en nem tom biztosra. a kollega jobban tudhatja! en nem tom, de en nem ragasztanam, hanem zeger gyurut raknek oda!
tehat alapbol a szimeringek 'csak' szoros illesztessel vannak behelyezve es biztositas keppen egy zeger gyuru vagy mas rugos biztosito gyuruvel fixaljak meg a helyukon!
a kiveteluk sokszor problemas! (lehetetlen roncsolas nelkul!)
Posted 2002. December 30. - 00:59
Posted 2002. December 30. - 00:53
a szimeringeket alltalaban csak szoros illesztessel rakjak a helyukra!
a lefty annyiban masabb szertem, hogy erosen van hajtva a becsuszo es az hajlamos lehet kihuzni a helyerol!
a lefty annyiban masabb szertem, hogy erosen van hajtva a becsuszo es az hajlamos lehet kihuzni a helyerol!
Posted 2002. December 30. - 00:41
Hát arra, hogy ragasztva,esetleg valami pattintós illesztékkel.
Hogyan rakják bele,milyen szerszámmal???
A Lefty az miben tér el a többiektõl?
Hogyan rakják bele,milyen szerszámmal???
A Lefty az miben tér el a többiektõl?
Posted 2002. December 29. - 23:29
Az esetek 99%-ában agyszerûen bele van nyomva/préselve és kész!!! Kivétel pl a Cannondale Lefty!!!
Mire gondolsz köjnkréten ? ? ?
Mire gondolsz köjnkréten ? ? ?
Posted 2002. December 29. - 22:49
Hy!!!
Ezennel szeretnék megkérni tapazstaltabb bájkertársaimat arra, hogy magyarázzák el, hogy hogy a fenébhe vannak belerakva a perselyek és a szimmeringek a külsõszárba ???
Köszi
Ezennel szeretnék megkérni tapazstaltabb bájkertársaimat arra, hogy magyarázzák el, hogy hogy a fenébhe vannak belerakva a perselyek és a szimmeringek a külsõszárba ???
Köszi
vendég_vdani_*
Posted 2002. December 29. - 19:00
annyit, hogy külföldön egy olcsobb boltban harminc valahány huf
Travel: 100mm
Weight: 4.66 lbs
Spring: coil
Adjustments: external preload
Stanchion Tubes: 30 mm
kép:
http://www.jensonusa...sp?number=17646
nagyitáshoz kattints a képre!
ebböl a boltbol van a telom ;D
Szia David007!
Köszi a választ! Örülök neki, mert azt hittem, hogy 80t rugózik de örülök, hogy 100-t!
De 215 dollár az ára az meg nem 30 e hanem 52 e!
VDaNi
Posted 2002. December 29. - 10:53
jaja! ez már jobb ötlet! vagy még arra gondoltam , hogy a lizardskins belsejébe varratok valamit!!! mondjuk nem lenne hülyeség selymet... én igazábol a szimeringeket féltem... ugy is gáz lenne??? szürke szinü telo ,2 fekete vállal és még 1 FEKETE lizardskinsel... hát nem tom... de valamit kell rá rakni...