Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
szlatmik:
Ket kis rovidke reszen fekszik fel a becsuszo ellenben a regivel ami tok hosszu volt.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nesztek, a legszebb szimplavállas Marzó amit eddig láttam, persze nem széria darab: http://www.pinkbike..../pbpic83104.jpg
A lábai egy 99 es MR-T-bõl vannak, a belsõ pedig 99-es Z-1 Dual

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
hibátlan a shermanom :) tegnap elõtt raktam bele. a nagy út miatt egy minimálisat kottyog.

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 posts
TOM: Mit értettél az alatt, ohgy a DJ sorozat egy nagy szívás? Volt vele valami rossz tapasztaltod?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Ráülni ráülhetsz, csak ne menj vele. ;D

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
hiába a sok érdekes dolog ha a gépem itt figyel az orrom elõtt a szobámban és mégse ülhetek rá..ááááá na asszem kimegyek nagyfater csepeljével ugrok pár lépcsõt :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Még bírd ki holnap délelõttig vhogy... ;) A neten sok érdekes dolgot lehet találni... ::) ;D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Jártam ma a Campona-ban, és láttam ott egy bringa és egyéb sportboltot. A nevét már nemtudom. Nem volt nyitva semmi, úgyhogy csak a kirakatot nézegettük haverommal, és láttunk ott egy Mozo telót. Nemtom melyik volt az, csavaros váll volt, teflonozott becsúszók (szerintem 32-esek), meg úgy az egész elég bikán nézett ki. Nemtudja vki melyik volt az?

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
F1 beszótá?? 8)
teis voltál egyszer kezdõ vagy tévedek?
különbenis, máj1. van és nincsn yitva semmi énmeg meghalok h nem bájkolhatok egyet..

RiderP

RiderP

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
valahogy így próbáltam én is, de nem sikerült. félek, hogy esetleg ferdén beleragad vagy a teteje eldeformálódik a villa nyakának. asszem leviszem szervizbe.
azér kösz!

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Namost ugralni jo biztosan a Mozo. Foleg mivel 100 milis, meg bohom nagy.

De mivel en gurulgatnek inkabb, azt is inkabb lefele zert jobb nekem a 130mm es
XC-PRO-NS. Meg kicsit nehez lenne atszokni a gumibakra. Meg a muanyag kupakokra.... igy a z2 utan.
Ja meg tetszik hogy mindket szarban van rugo....
Ezert lehet hogy kiprobalom, ha lesz annyi idom jov heten hogy vegyek egyet akkor veszek. Remelem lesz vegre a forgalmazonak vaza is.
Aztan majd megirom hogy milyen.

Ja es ez acelbol van, ami jelen felhasznalasi teruletet tekintve nekem elony.

Nem tudom mi az hogy papiron ugyanaz, mikor tok nem azonosak ezek a telok.
Ja amugy a DJ sorozatrol csak annyit hogy nagy szivas az egesz. A 32 es becsuszo csabito, de jobban jarsz egy tavalyi z1 ggyel. De lehet hogy errol majd csak par honap mulva jossz ra. Vagy ha szetszeded ;)
Egyebkent a Marzocchi nak nagy multja van szintugy a SR nak. Most kicsit leptek, es lehet hogy a hazai viszonyokat nezve jo fele.
Majd kiderul :)

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Te tiszta hülye vagy.Cak ennyit tudok hozzátenni. Rider P:a rózsát úgy kell berakni hogy beletekersz egy hosszú csavart úgy hogy a betekerés felõli végén rácsavarsz egy kontraanyát is hogy ne lötyögjön és utána BÁTRAN elkezded ütni egy kalapáccsal.Ne ilyedj meg ha az elsõ rózsalap kicsit ferde lesz mert a másik majd irányba állítja.Ennyi

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
azon fexik fel a villanyak.
ha nincs benne sztem lötyögnie kéne, vagy túl erõsen húztad rá a kupakot.
Ne használd így, tönkreteszed a vázat és a villanyakat is

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
bocsi a lamer kérdésért de mi történik ha nincs kormánycsapágy a bringán??uyganis k..ra bringázhatnékom van de nincs csapágyam..felraktam simán a kormányt s azt véltem felfedezni hogy tök stabilan fog minden mindent..egyáltalán mire jó ez az egész k.csapágy cucc?

RiderP

RiderP

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
megtudnátok mondani hogyan lehet a rózsát bevarázsolni (egyenletesen) a villa nyakába?
sehogy se sikrül. kell hozzá valami spec szerszám?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nézz pár sorral feljebb vagy a telotopicba.
Jahh és elkéne olvasni a Kezdõk ide! szusszanatot.
Üdv.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Remerx;gondold már át mit írsz,mielött Lküldöd!
A régi,fullgagyi Suntourokkal volt csak gond a fékhídnál,ott repedtek,de ezen kívül más hibát soha az életben nem találsz bennük,ha RENDELTETÉSSZERÛEN használod.
Gondolod,h a DJ azért plusz 55e,mert annyival erõsebb is? Egy fenét.A többletet szavakért fiezeted,olyanért,mint pl. "sebességérzékeny csillapítás",meg a név,h Marzo.Már csak azért sem lehet nagyon más,mert a felhasznált anyagok,átmérõk,mint ahogy írtad,tök azonosak.Jahh,és a Suntourt sem freeride-ra ajánlják,hanem Nort Shore-ra :)
Én a te helyedben meg az RST-ben nem bíznék,nagyon régóta nem volt jó duplavállas telójuk,a Gila XE sem lehet vmi nagy durranás,fõként az alapján,amit írtak róla... ::)

kidke

kidke

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
2003 as és 35 ert hozzadvagjak.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
A telotopikban volt regen errol szo.
Mibe kerul?

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Namost az Authornak ket vaza van

Ami gyarilag narancssarga az a merevvillas, a feher az masmilyen. Es ahogy neztem nem csak a szinukben van kulonbseg. Hanem egy ket megoldasban. Es a dragabbik az gyarilag telos, gondolom 100-110 es teloval. tehat a 130 mm es telot szerintem elbirja, ha lejtozgetni akarsz