Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Valaki (pont Te?) ugyanezt a kérdést tette fel. :)

Én a Manitou-t ajánlom, mert 120 mm, a Judy meg "csak" 100. És ha jól tudom, az X Vert nagyobb kormányforgatási szabaságot eredményez. Az XLC-re tutira tudom, hogy 80 fok, ami azért nem sok.... Cserébe az legalább nyilt olajfürdõs (a fos-zöld darabok, amiket a Scott-okból bontottak, mert a régiel, meg a régi XL-ek mind patronosak, méghozzá zárt patronosak...), amivel nincs probléma a zsirzással... A Manitou-ba azért nyomni kell a zsirt idõnként...

ata99

ata99

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
nekem az lenne a kérdésem, hogy nekem lenne 1 caprine dual vázam(2002)...namármost szeretnék bele valami duplavállas telót.

ti mit ajánlanátok? én judy XLC- re vagy manitou xvertre gondolok..

ha lehet olyat ne írjatok hogy felesleges, meg hogy elég a szimplaváll, mert nekem duplavállas kéne :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Én azt mondanám, 50 körül keress Judy-t, iljics is mondott valamelyik másik fórumban egyet negyvenért. Az jobb, mint az Axel.

A Doradonak nem 32-es a becsúszója? Eddig soha nem foglalkoztam vele, de mostmár igy leirva én is kevesellem egy kicsit azt a 30-at. ettõl még lehet....
Mérte már valaki hitelesen? És mennyi? Marketing púder nem kell.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Az A-Gang villába ugye belemegy a 200-as tárcsa?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Jabbar: üdv újra sorainkban.
Szerintem szerezz új suntourt. Azért picit nagyobb név mint a mozo, és abban csill is van, csak meg kell szakérteni, mert gyárilag xar. Átkened zsírral, olajat cserélsz és 1 pár lizard, azt jó is. Pillanatnyilag mondjuk el van fogyva, nemtom mikor jön az új szállítmány. Kérdezd thommey-t.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Hát, ha inkább lefelé, akkor szvsz egy Mozo xmo 3.7 is jó. Asszem ez az a kék, ami levegõs, és 46 000 talán, de nem biztos. Bár ez csillapítás nélküli asszem

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
üdv

(hú de régen jártam a fórumon...)

keresõvel rákerestem de nem volt még szó arról, hogy a manitou axel vajon mennyire birja a keménykedést? nem 2 méteres letörésekre gondolok, csak eresztõsebb lefelékre, kövek stb.

nos? esetleg ebben a kategóriában (max 50) mit ajánlanátok éledezõ száguldozós lefelézõs jómagamnak?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Én is ezt tudom javasolni.
Ráadásul bukót rizikós úgy venni, hogy nem próbálod fel elõtte !

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Szlovákia az ittvan egy köpésnyire! :)

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
off: Iljics vagy valaki!

Tudtok szerezni MET Para-Chute bukot?

www.methelmets.com vagy lehet, hogy kotojellel..:)

mert termeszetesen itthon nem lehet kapni....de szlovakiaban vagy ausztriaban igen...csak nalunk nem..:(

Buzz

Buzz

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Akkor most moderálok!!!

MUAHAHAHAHAHAHAHA ;D ;D

MÚAHAHAHAHAAHAAHAAAAAA Sátáni kacaj..... ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tõlem aztán nyugodtan kinyomhatjátok... ::)
Csak ha nyilvánosan kérdeznek nyilvánosan válaszolok... ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Csak nehogy erre járjon egy moderátor, és akkor kereskedelmi tevékenység és ááá...meg úúú... ;D ;D ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

iljicS:
Csak úgy kiváncsiságból: ha pl lenne 1 vevõd a doradora 250-ért(pl) és az ürge mondjuk californiában lakik, akkor mit csinálsz?? elkéred elõre a lóvét?? Mer ugye amit külföldrõl behoznak, arra mindenféle felérat kell fizetni...meg hogyha külföldi a cucc, akkor nem is tudsz róla semmi konkrétat, nem?? Ne vedd kukacoskodásnak, csak kiváncsi vagyok :)

Ha találtál nekem vevõt és az kaliforniai akkor elõszõr is mosolygok egy nagyot, majdpedig hálás leszek.
Utána kezeim közé kapom a villát, majd pedig elküldöm neki kaliforniába és kifizettem vele a postaköltséget.
Pénzt elõre kérek, mivel _még_ nem tartok ott, hogy zsebbõl kifizessek egyszerre több darab sokszázezres cuccot. Bevállaltam ezt-azt 50% elõleggel, meg részletre is, mert maxi kompromisszum képes vagyok és mindenkit megértek, de erõs --ban vagyok mostmár.
Viszont egy dolgot itt és most LESZÖGEZNÉK ha lehet:

MINDEN ÁLTALAM HOZOTT ALKATRÉSZRE -BÁRMI IS AZ- GARANCIÁT VÁLLALOK, HOGY AZ ÁTADÁS PILLANATÁBAN 100%-OSAN MÜKÕDIK ÉS HIBÁTLAN !!!
AMENNYIBEN NEM, A PÉNZT VISSZAFIZETEM !!!

Nekem az a jó, ha Ti elégedettek vagytok, tehát nekem a LEGKEVÉSBÉ érdekem bárkit becsapni, megkárosítani !!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ksözi az infokat :D
jorus,csak ugy irtam, h "nagyokos" ne vedd komolyan ;D a dorado meg 3,5 kilo... csak még egy kérdés : miért fontos a suly?
csak ennyi, köszi!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Dorado szvsz /!/ 2 okból készül karbon + alu keverékbõl:
-könnyû és nagyon erõs
-trendi / hitech

A 30mm-es becsúszót nem lebecsülni !! ;)

Na, akkor nem veszi meg valaki a Dorado-mat fél áron ??!! maxi sürge...

ata99

ata99

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
iljicS:
Csak úgy kiváncsiságból: ha pl lenne 1 vevõd a doradora 250-ért(pl) és az ürge mondjuk californiában lakik, akkor mit csinálsz?? elkéred elõre a lóvét?? Mer ugye amit külföldrõl behoznak, arra mindenféle felérat kell fizetni...meg hogyha külföldi a cucc, akkor nem is tudsz róla semmi konkrétat, nem?? Ne vedd kukacoskodásnak, csak kiváncsi vagyok :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ja, nem vagyok nagyokos DH-s, és nem érdekel az alkatrészek súlya
.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A DH-nál is nagyon fontos a minél kisebb súly. A két legjobb villa, a Boxxer és a Dorado is 3 alatt van.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
lenne 1 kérdésem, vmi nagyokos dhshoz, ha nem gond 8)
nos, ahogy nézegettem a manitoukat, azt láttam, h a dorado dhn pl carbon lábak vannak, a becsúszószárak aluk és "mindössze" 30mili vastagok. lehet, h el vagyok tévedve, de ezek nekem súlycsökkentésnek tünnek, aminek egy dhs villán nem sok értelmét látom ??? vagy igen :o