iljicS:
Csak úgy kiváncsiságból: ha pl lenne 1 vevõd a doradora 250-ért(pl) és az ürge mondjuk californiában lakik, akkor mit csinálsz?? elkéred elõre a lóvét?? Mer ugye amit külföldrõl behoznak, arra mindenféle felérat kell fizetni...meg hogyha külföldi a cucc, akkor nem is tudsz róla semmi konkrétat, nem?? Ne vedd kukacoskodásnak, csak kiváncsi vagyok 
Ha találtál nekem vevõt és az kaliforniai akkor elõszõr is mosolygok egy nagyot, majdpedig hálás leszek.
Utána kezeim közé kapom a villát, majd pedig elküldöm neki kaliforniába és kifizettem vele a postaköltséget.
Pénzt elõre kérek, mivel _még_ nem tartok ott, hogy zsebbõl kifizessek egyszerre több darab sokszázezres cuccot. Bevállaltam ezt-azt 50% elõleggel, meg részletre is, mert maxi kompromisszum képes vagyok és mindenkit megértek, de erõs --ban vagyok mostmár.
Viszont egy dolgot itt és most LESZÖGEZNÉK ha lehet:
MINDEN ÁLTALAM HOZOTT ALKATRÉSZRE -BÁRMI IS AZ- GARANCIÁT VÁLLALOK, HOGY AZ ÁTADÁS PILLANATÁBAN 100%-OSAN MÜKÕDIK ÉS HIBÁTLAN !!!
AMENNYIBEN NEM, A PÉNZT VISSZAFIZETEM !!!
Nekem az a jó, ha Ti elégedettek vagytok, tehát nekem a LEGKEVÉSBÉ érdekem bárkit becsapni, megkárosítani !!