Valaki (pont Te?) ugyanezt a kérdést tette fel.
Én a Manitou-t ajánlom, mert 120 mm, a Judy meg "csak" 100. És ha jól tudom, az X Vert nagyobb kormányforgatási szabaságot eredményez. Az XLC-re tutira tudom, hogy 80 fok, ami azért nem sok.... Cserébe az legalább nyilt olajfürdõs (a fos-zöld darabok, amiket a Scott-okból bontottak, mert a régiel, meg a régi XL-ek mind patronosak, méghozzá zárt patronosak...), amivel nincs probléma a zsirzással... A Manitou-ba azért nyomni kell a zsirt idõnként...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. June 13. - 17:57
Posted 2003. June 13. - 17:45
nekem az lenne a kérdésem, hogy nekem lenne 1 caprine dual vázam(2002)...namármost szeretnék bele valami duplavállas telót.
ti mit ajánlanátok? én judy XLC- re vagy manitou xvertre gondolok..
ha lehet olyat ne írjatok hogy felesleges, meg hogy elég a szimplaváll, mert nekem duplavállas kéne
ti mit ajánlanátok? én judy XLC- re vagy manitou xvertre gondolok..
ha lehet olyat ne írjatok hogy felesleges, meg hogy elég a szimplaváll, mert nekem duplavállas kéne
Posted 2003. June 13. - 17:30
Én azt mondanám, 50 körül keress Judy-t, iljics is mondott valamelyik másik fórumban egyet negyvenért. Az jobb, mint az Axel.
A Doradonak nem 32-es a becsúszója? Eddig soha nem foglalkoztam vele, de mostmár igy leirva én is kevesellem egy kicsit azt a 30-at. ettõl még lehet....
Mérte már valaki hitelesen? És mennyi? Marketing púder nem kell.
A Doradonak nem 32-es a becsúszója? Eddig soha nem foglalkoztam vele, de mostmár igy leirva én is kevesellem egy kicsit azt a 30-at. ettõl még lehet....
Mérte már valaki hitelesen? És mennyi? Marketing púder nem kell.
Posted 2003. June 13. - 11:45
Posted 2003. June 13. - 08:07
Jabbar: üdv újra sorainkban.
Szerintem szerezz új suntourt. Azért picit nagyobb név mint a mozo, és abban csill is van, csak meg kell szakérteni, mert gyárilag xar. Átkened zsírral, olajat cserélsz és 1 pár lizard, azt jó is. Pillanatnyilag mondjuk el van fogyva, nemtom mikor jön az új szállítmány. Kérdezd thommey-t.
Szerintem szerezz új suntourt. Azért picit nagyobb név mint a mozo, és abban csill is van, csak meg kell szakérteni, mert gyárilag xar. Átkened zsírral, olajat cserélsz és 1 pár lizard, azt jó is. Pillanatnyilag mondjuk el van fogyva, nemtom mikor jön az új szállítmány. Kérdezd thommey-t.
Posted 2003. June 12. - 20:11
Hát, ha inkább lefelé, akkor szvsz egy Mozo xmo 3.7 is jó. Asszem ez az a kék, ami levegõs, és 46 000 talán, de nem biztos. Bár ez csillapítás nélküli asszem
Posted 2003. June 12. - 13:30
üdv
(hú de régen jártam a fórumon...)
keresõvel rákerestem de nem volt még szó arról, hogy a manitou axel vajon mennyire birja a keménykedést? nem 2 méteres letörésekre gondolok, csak eresztõsebb lefelékre, kövek stb.
nos? esetleg ebben a kategóriában (max 50) mit ajánlanátok éledezõ száguldozós lefelézõs jómagamnak?
(hú de régen jártam a fórumon...)
keresõvel rákerestem de nem volt még szó arról, hogy a manitou axel vajon mennyire birja a keménykedést? nem 2 méteres letörésekre gondolok, csak eresztõsebb lefelékre, kövek stb.
nos? esetleg ebben a kategóriában (max 50) mit ajánlanátok éledezõ száguldozós lefelézõs jómagamnak?
Posted 2003. June 12. - 08:30
Én is ezt tudom javasolni.
Ráadásul bukót rizikós úgy venni, hogy nem próbálod fel elõtte !
Ráadásul bukót rizikós úgy venni, hogy nem próbálod fel elõtte !
Posted 2003. June 12. - 07:39
Posted 2003. June 11. - 23:31
off: Iljics vagy valaki!
Tudtok szerezni MET Para-Chute bukot?
www.methelmets.com vagy lehet, hogy kotojellel..
mert termeszetesen itthon nem lehet kapni....de szlovakiaban vagy ausztriaban igen...csak nalunk nem..
Tudtok szerezni MET Para-Chute bukot?
www.methelmets.com vagy lehet, hogy kotojellel..
mert termeszetesen itthon nem lehet kapni....de szlovakiaban vagy ausztriaban igen...csak nalunk nem..
Posted 2003. June 11. - 22:28
Akkor most moderálok!!!
MUAHAHAHAHAHAHAHA ;D ;D
MÚAHAHAHAHAAHAAHAAAAAA Sátáni kacaj..... ;D
MUAHAHAHAHAHAHAHA ;D ;D
MÚAHAHAHAHAAHAAHAAAAAA Sátáni kacaj..... ;D
Posted 2003. June 11. - 22:28
Tõlem aztán nyugodtan kinyomhatjátok... :
Csak ha nyilvánosan kérdeznek nyilvánosan válaszolok...
Csak ha nyilvánosan kérdeznek nyilvánosan válaszolok...
Posted 2003. June 11. - 22:01
Csak nehogy erre járjon egy moderátor, és akkor kereskedelmi tevékenység és ááá...meg úúú... ;D ;D ;D
Posted 2003. June 11. - 21:53
iljicS:
Csak úgy kiváncsiságból: ha pl lenne 1 vevõd a doradora 250-ért(pl) és az ürge mondjuk californiában lakik, akkor mit csinálsz?? elkéred elõre a lóvét?? Mer ugye amit külföldrõl behoznak, arra mindenféle felérat kell fizetni...meg hogyha külföldi a cucc, akkor nem is tudsz róla semmi konkrétat, nem?? Ne vedd kukacoskodásnak, csak kiváncsi vagyok
Ha találtál nekem vevõt és az kaliforniai akkor elõszõr is mosolygok egy nagyot, majdpedig hálás leszek.
Utána kezeim közé kapom a villát, majd pedig elküldöm neki kaliforniába és kifizettem vele a postaköltséget.
Pénzt elõre kérek, mivel _még_ nem tartok ott, hogy zsebbõl kifizessek egyszerre több darab sokszázezres cuccot. Bevállaltam ezt-azt 50% elõleggel, meg részletre is, mert maxi kompromisszum képes vagyok és mindenkit megértek, de erõs --ban vagyok mostmár.
Viszont egy dolgot itt és most LESZÖGEZNÉK ha lehet:
MINDEN ÁLTALAM HOZOTT ALKATRÉSZRE -BÁRMI IS AZ- GARANCIÁT VÁLLALOK, HOGY AZ ÁTADÁS PILLANATÁBAN 100%-OSAN MÜKÕDIK ÉS HIBÁTLAN !!!
AMENNYIBEN NEM, A PÉNZT VISSZAFIZETEM !!!
Nekem az a jó, ha Ti elégedettek vagytok, tehát nekem a LEGKEVÉSBÉ érdekem bárkit becsapni, megkárosítani !!
vendég__*
Posted 2003. June 11. - 21:52
ksözi az infokat
jorus,csak ugy irtam, h "nagyokos" ne vedd komolyan ;D a dorado meg 3,5 kilo... csak még egy kérdés : miért fontos a suly?
csak ennyi, köszi!
jorus,csak ugy irtam, h "nagyokos" ne vedd komolyan ;D a dorado meg 3,5 kilo... csak még egy kérdés : miért fontos a suly?
csak ennyi, köszi!
Posted 2003. June 11. - 21:46
A Dorado szvsz /!/ 2 okból készül karbon + alu keverékbõl:
-könnyû és nagyon erõs
-trendi / hitech
A 30mm-es becsúszót nem lebecsülni !!
Na, akkor nem veszi meg valaki a Dorado-mat fél áron ??!! maxi sürge...
-könnyû és nagyon erõs
-trendi / hitech
A 30mm-es becsúszót nem lebecsülni !!
Na, akkor nem veszi meg valaki a Dorado-mat fél áron ??!! maxi sürge...
Posted 2003. June 11. - 21:46
iljicS:
Csak úgy kiváncsiságból: ha pl lenne 1 vevõd a doradora 250-ért(pl) és az ürge mondjuk californiában lakik, akkor mit csinálsz?? elkéred elõre a lóvét?? Mer ugye amit külföldrõl behoznak, arra mindenféle felérat kell fizetni...meg hogyha külföldi a cucc, akkor nem is tudsz róla semmi konkrétat, nem?? Ne vedd kukacoskodásnak, csak kiváncsi vagyok
Posted 2003. June 11. - 21:24
Posted 2003. June 11. - 21:23
A DH-nál is nagyon fontos a minél kisebb súly. A két legjobb villa, a Boxxer és a Dorado is 3 alatt van.
vendég__*
Posted 2003. June 11. - 20:56
lenne 1 kérdésem, vmi nagyokos dhshoz, ha nem gond 8)
nos, ahogy nézegettem a manitoukat, azt láttam, h a dorado dhn pl carbon lábak vannak, a becsúszószárak aluk és "mindössze" 30mili vastagok. lehet, h el vagyok tévedve, de ezek nekem súlycsökkentésnek tünnek, aminek egy dhs villán nem sok értelmét látom ??? vagy igen
nos, ahogy nézegettem a manitoukat, azt láttam, h a dorado dhn pl carbon lábak vannak, a becsúszószárak aluk és "mindössze" 30mili vastagok. lehet, h el vagyok tévedve, de ezek nekem súlycsökkentésnek tünnek, aminek egy dhs villán nem sok értelmét látom ??? vagy igen