Hy!
Ismét segitség kellene!
Nem tudtok valami telefonszámot/boltot, ahol lehet kapni Boxxer 151-hez 8"-os Hayes adaptert?!
Vagy ha esetleg valamelyikõtöknek van, azt is megvennem szivesen!
Valami tipp?!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. July 12. - 16:12
Posted 2003. July 12. - 14:55
Conor: én az RST javasolnám,mert ha a Shock Works valamelyik alkatrésze megadja magát, akkor ahhoz nem kapsz semmit, csak csináltatni tudsz...
RST: a legtöbb RST-ben ugyan olyan cuccok vannak (szimering,stb...) szoval ha az szétmegy és nem találsz hozzá semmit,amit nem hinnék, akkor egy szétesett RST böl kiszedeted és az is jo bele
RST: a legtöbb RST-ben ugyan olyan cuccok vannak (szimering,stb...) szoval ha az szétmegy és nem találsz hozzá semmit,amit nem hinnék, akkor egy szétesett RST böl kiszedeted és az is jo bele
Posted 2003. July 11. - 23:18
Halika! Idestova egy hónapja vettem egy Sountor XCP-D telót de sehogy sem akarja kirugózni azt a 85mm-t pedig már egy 120 kilós pacák is ült rajta na de még annak se sikerült elérnie a 85-öt legjobb esetben a 70-75-öt. A saját súlyom 62 kg. Mit csináljak a telóval, hogy teljesen kirugóza az utat alattam?
u.i.: az elõfeszítés minimumon van
u.i.: az elõfeszítés minimumon van
Posted 2003. July 11. - 22:57
teflonos zsir?!? hogy én miröl maradtam le....
Bombi( ;D): jaja! hajnali 3-tol délután 3-ig ,mert nem birom a meleget és igy nyári szemnyitvatartáson vagyok
Bombi( ;D): jaja! hajnali 3-tol délután 3-ig ,mert nem birom a meleget és igy nyári szemnyitvatartáson vagyok
Posted 2003. July 11. - 19:56
Bigzero
Manitou PrepM, és szinte minden nagyobb boltban. (még itt Törökszentmiklóson is van...)
Manitou PrepM, és szinte minden nagyobb boltban. (még itt Törökszentmiklóson is van...)
Posted 2003. July 11. - 19:11
Szevasztok!
Mostanában szándékozom lecserélni szegény régi telómat és 30e körül lenne az új.
Ami úgy teccik: RST Aerosa TL ; Shock Works CXR.
Aerosa TL-röl majdnem mindent tudok, ki is próbáltam, nem rossz, de errõl a Shock Worx CXR-röl kb annyit tudok amennyi a tavalyi nagy telóteszben írva volt róla. Ha vki tapasztalatokat , vagy véleményt tudna róla mondani, nagyon megköszönném. Pl mennyire kemény a rugózása...stb
Szerintetek az RST vagy ez a jobb?
kb 61 kg vagyok, nagyrészt aszfalton tekerek a környéken, de havonta 1-2-szer megyünk haverokkal Normafára, János hegyre. Ott azér én félteném az RST-t.( a mostani 381 XE is kezd kotyogni ;D)
Na szóval szerintetek melyik a jobb? Esetleg más ötletek 30e körül? (Manitou six ne mer nem jó a tárcsámhoz.)
Mostanában szándékozom lecserélni szegény régi telómat és 30e körül lenne az új.
Ami úgy teccik: RST Aerosa TL ; Shock Works CXR.
Aerosa TL-röl majdnem mindent tudok, ki is próbáltam, nem rossz, de errõl a Shock Worx CXR-röl kb annyit tudok amennyi a tavalyi nagy telóteszben írva volt róla. Ha vki tapasztalatokat , vagy véleményt tudna róla mondani, nagyon megköszönném. Pl mennyire kemény a rugózása...stb
Szerintetek az RST vagy ez a jobb?
kb 61 kg vagyok, nagyrészt aszfalton tekerek a környéken, de havonta 1-2-szer megyünk haverokkal Normafára, János hegyre. Ott azér én félteném az RST-t.( a mostani 381 XE is kezd kotyogni ;D)
Na szóval szerintetek melyik a jobb? Esetleg más ötletek 30e körül? (Manitou six ne mer nem jó a tárcsámhoz.)
Posted 2003. July 11. - 15:34
Ez kicsit OFF lesz, de:
Monja már meg valaki, hogy hol kapok teleszkóphoz való teflonos zsírt!!! Vagy ha nem kapok, mi a legjobb egy telóba?
ON
Monja már meg valaki, hogy hol kapok teleszkóphoz való teflonos zsírt!!! Vagy ha nem kapok, mi a legjobb egy telóba?
ON
vendég_norbert78_*
Posted 2003. July 11. - 12:15
Posted 2003. July 11. - 08:59
okosak nicsenek!
csak mi! :-)
erdemes venni jo ki telo az!
de ha izig verig ugralni akarsz es meg nem vagy profi akkor a hibazasoktol haza vagod!
ha jol nyomod vagy nem annyira kemenyen akkor egy jo telot fogsz a szemelyeben talani!
csak mi! :-)
erdemes venni jo ki telo az!
de ha izig verig ugralni akarsz es meg nem vagy profi akkor a hibazasoktol haza vagod!
ha jol nyomod vagy nem annyira kemenyen akkor egy jo telot fogsz a szemelyeben talani!
vendég_norbert78_*
Posted 2003. July 11. - 08:47
ManitÚ black comp véleményetek van?LÉgyszi valaki okos egy véleményt,hogy érdemes e kissebb jumpokra ezzt venni?
Posted 2003. July 11. - 08:32
vendég__*
Posted 2003. July 11. - 07:48
télleg tuggya valaki egész pontosan mit takar a WT mértékegység az olajoknál? a viszkozitást tutira nem, hisz az: "viscosity". valószínû hogy a weight-nek a rövidítése, de ezen belül mit takarhat? sûrûséget, pl. font/köbinch ??? ;D
vendég__*
Posted 2003. July 11. - 07:41
bárki bármit mond, bringába való teleszkópba csakis bringába való teleszkóp olajat raknék, mer irtozatosan meg lehet szívni. nem véletlenül írják a manuálokba is....na persze ettõl függetlenül lehet bele lötykölni olcsón mexerzett olajkákat a benzikútról, amik vagy jók lesznek, vagy lehet a szemétre b*szni a telókát... :-X
Posted 2003. July 11. - 05:43
Posted 2003. July 11. - 02:01
én is 7.5 -es W azaz "viszkozitásu" (néha ki se tudom mondani,nem hogy helyesen leirni) oil-t tettem bele és nagyon faszányos
jooo.... V.I.G ... az kész az az ember... ;D
lenne feleslegesen 350.000 forintom, akkor vennék egy super Monstert meg egy Marin DH Teamet..
hátul 26 elöl 30... elég korrekt és 3 colos Gazzát tennék bele (persze csak és kizárolag 24-es Double Wide felnikkel) és egy akkora nyereggel,ami a stucniig ér és egy lyuk van az elején (cola tarto)
és azzal járnék BOOOTBA ja és a következö CC versenyre már azzal mennék
jooo.... V.I.G ... az kész az az ember... ;D
lenne feleslegesen 350.000 forintom, akkor vennék egy super Monstert meg egy Marin DH Teamet..
hátul 26 elöl 30... elég korrekt és 3 colos Gazzát tennék bele (persze csak és kizárolag 24-es Double Wide felnikkel) és egy akkora nyereggel,ami a stucniig ér és egy lyuk van az elején (cola tarto)
és azzal járnék BOOOTBA ja és a következö CC versenyre már azzal mennék
Posted 2003. July 11. - 00:41
Ok...THX!
Pillanatnyilag nem állok a helyzet magaslatán pénzügyileg, de 2 het mulva megyek Pestre, akkor beugrok a Cseke-be, és akkor a pestiekkel megcsinaljuk mert egyedul nem akarok belefogni!
Köszi a tippet!
Üdv.:Lewi
Pillanatnyilag nem állok a helyzet magaslatán pénzügyileg, de 2 het mulva megyek Pestre, akkor beugrok a Cseke-be, és akkor a pestiekkel megcsinaljuk mert egyedul nem akarok belefogni!
Köszi a tippet!
Üdv.:Lewi
Posted 2003. July 10. - 22:33
Figyi, mar lehet kapni franko teloolajat, ami Boxxiba is jo. En is azt tettem bele. Asszem a Cseke forgalmazza. Meg tudom majd kerdezni, ha esetleg fontos. Fel literes, es 1000 forint korul van az ara. Az mind a ket labba eleg. Asszem 7,5, vagy 10 W -s. Az pont jo bele. Ennyi.
Posted 2003. July 10. - 21:25
Használtan vettem amugy!
Hát...sok pénzt aldoztam ra ugyhogy nem akarom szét qrni! Inkabb elviselem hogy kicsit lassabban mozog, majd hozzászokok!
Hát...sok pénzt aldoztam ra ugyhogy nem akarom szét qrni! Inkabb elviselem hogy kicsit lassabban mozog, majd hozzászokok!
vendég_norbert78_*
Posted 2003. July 10. - 16:12
manitou black comp telóról mi a véleményetek?
Kissebb durvulásra veszem,vélemény kellene? aki használta!Köszönöm!!!
Kissebb durvulásra veszem,vélemény kellene? aki használta!Köszönöm!!!
Posted 2003. July 10. - 15:37
Még jó hogy a jó öreg Kisboxxiban nincs sok müa:)
Egyébként, ha teheted akkor Mineral oil-t vegyél (nem jut eszembe magyarul, oly gyorsan akartam írni) szóval Ásványi olajat vegyél mert az tényleg kímélõbb a belével, legalábbis a festéket biztos nem szedi le a rugókról.
Az olajcsere meg ennél a villánál a legkönnyebb. 22-es csõkulcs, villáskulcs, amelyik van. Kupak le, rugók ki, olaj ki. Olaj be, rugó be, kupak vissza.
Egyébként, ha teheted akkor Mineral oil-t vegyél (nem jut eszembe magyarul, oly gyorsan akartam írni) szóval Ásványi olajat vegyél mert az tényleg kímélõbb a belével, legalábbis a festéket biztos nem szedi le a rugókról.
Az olajcsere meg ennél a villánál a legkönnyebb. 22-es csõkulcs, villáskulcs, amelyik van. Kupak le, rugók ki, olaj ki. Olaj be, rugó be, kupak vissza.