Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 posts
Hy!

Ismét segitség kellene!
Nem tudtok valami telefonszámot/boltot, ahol lehet kapni Boxxer 151-hez 8"-os Hayes adaptert?!
Vagy ha esetleg valamelyikõtöknek van, azt is megvennem szivesen!

Valami tipp?!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Conor: én az RST javasolnám,mert ha a Shock Works valamelyik alkatrésze megadja magát, akkor ahhoz nem kapsz semmit, csak csináltatni tudsz...
RST: a legtöbb RST-ben ugyan olyan cuccok vannak (szimering,stb...) szoval ha az szétmegy és nem találsz hozzá semmit,amit nem hinnék, akkor egy szétesett RST böl kiszedeted és az is jo bele

tikshow

tikshow

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Halika! Idestova egy hónapja vettem egy Sountor XCP-D telót de sehogy sem akarja kirugózni azt a 85mm-t pedig már egy 120 kilós pacák is ült rajta na de még annak se sikerült elérnie a 85-öt legjobb esetben a 70-75-öt. A saját súlyom 62 kg. Mit csináljak a telóval, hogy teljesen kirugóza az utat alattam?
u.i.: az elõfeszítés minimumon van

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
teflonos zsir?!? hogy én miröl maradtam le.... :(
Bombi( ;D): jaja! hajnali 3-tol délután 3-ig ,mert nem birom a meleget és igy nyári szemnyitvatartáson vagyok

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Bigzero

Manitou PrepM, és szinte minden nagyobb boltban. (még itt Törökszentmiklóson is van...)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Szevasztok!
Mostanában szándékozom lecserélni szegény régi telómat és 30e körül lenne az új.
Ami úgy teccik: RST Aerosa TL ; Shock Works CXR.
Aerosa TL-röl majdnem mindent tudok, ki is próbáltam, nem rossz, de errõl a Shock Worx CXR-röl kb annyit tudok amennyi a tavalyi nagy telóteszben írva volt róla. Ha vki tapasztalatokat , vagy véleményt tudna róla mondani, nagyon megköszönném. Pl mennyire kemény a rugózása...stb
Szerintetek az RST vagy ez a jobb?
kb 61 kg vagyok, nagyrészt aszfalton tekerek a környéken, de havonta 1-2-szer megyünk haverokkal Normafára, János hegyre. Ott azér én félteném az RST-t.( a mostani 381 XE is kezd kotyogni ;D)
Na szóval szerintetek melyik a jobb? Esetleg más ötletek 30e körül? (Manitou six ne mer nem jó a tárcsámhoz.)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez kicsit OFF lesz, de:
Monja már meg valaki, hogy hol kapok teleszkóphoz való teflonos zsírt!!! Vagy ha nem kapok, mi a legjobb egy telóba?
ON

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Köszi LOR!azt hiszem a blacknél maradok,pedig a dj3 is vonzott árban ua.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
okosak nicsenek!
csak mi! :-)
erdemes venni jo ki telo az!
de ha izig verig ugralni akarsz es meg nem vagy profi akkor a hibazasoktol haza vagod!

ha jol nyomod vagy nem annyira kemenyen akkor egy jo telot fogsz a szemelyeben talani!

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
ManitÚ black comp véleményetek van?LÉgyszi valaki okos egy véleményt,hogy érdemes e kissebb jumpokra ezzt venni?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Megnézem. De lehet, hogy csak hétfõre...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
télleg tuggya valaki egész pontosan mit takar a WT mértékegység az olajoknál? a viszkozitást tutira nem, hisz az: "viscosity". valószínû hogy a weight-nek a rövidítése, de ezen belül mit takarhat? sûrûséget, pl. font/köbinch ??? ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
bárki bármit mond, bringába való teleszkópba csakis bringába való teleszkóp olajat raknék, mer irtozatosan meg lehet szívni. nem véletlenül írják a manuálokba is....na persze ettõl függetlenül lehet bele lötykölni olcsón mexerzett olajkákat a benzikútról, amik vagy jók lesznek, vagy lehet a szemétre b*szni a telókát... :-X

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

W azaz "viszkozitásu"

;D

.. jahh es sokat almodozol ..alszol te egyaltalan..?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
én is 7.5 -es W azaz "viszkozitásu" (néha ki se tudom mondani,nem hogy helyesen leirni) oil-t tettem bele és nagyon faszányos ;)
jooo.... V.I.G ... az kész az az ember... ;D
lenne feleslegesen 350.000 forintom, akkor vennék egy super Monstert meg egy Marin DH Teamet..
hátul 26 elöl 30... elég korrekt és 3 colos Gazzát tennék bele (persze csak és kizárolag 24-es Double Wide felnikkel) és egy akkora nyereggel,ami a stucniig ér és egy lyuk van az elején (cola tarto)
és azzal járnék BOOOTBA ja és a következö CC versenyre már azzal mennék

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 posts
Ok...THX!
Pillanatnyilag nem állok a helyzet magaslatán pénzügyileg, de 2 het mulva megyek Pestre, akkor beugrok a Cseke-be, és akkor a pestiekkel megcsinaljuk mert egyedul nem akarok belefogni!

Köszi a tippet!

Üdv.:Lewi

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Figyi, mar lehet kapni franko teloolajat, ami Boxxiba is jo. En is azt tettem bele. Asszem a Cseke forgalmazza. Meg tudom majd kerdezni, ha esetleg fontos. Fel literes, es 1000 forint korul van az ara. Az mind a ket labba eleg. Asszem 7,5, vagy 10 W -s. Az pont jo bele. Ennyi.

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 posts
Használtan vettem amugy!
Hát...sok pénzt aldoztam ra ugyhogy nem akarom szét qrni! Inkabb elviselem hogy kicsit lassabban mozog, majd hozzászokok!

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
manitou black comp telóról mi a véleményetek?
Kissebb durvulásra veszem,vélemény kellene? aki használta!Köszönöm!!!

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Még jó hogy a jó öreg Kisboxxiban nincs sok müa:)
Egyébként, ha teheted akkor Mineral oil-t vegyél (nem jut eszembe magyarul, oly gyorsan akartam írni) szóval Ásványi olajat vegyél mert az tényleg kímélõbb a belével, legalábbis a festéket biztos nem szedi le a rugókról.
Az olajcsere meg ennél a villánál a legkönnyebb. 22-es csõkulcs, villáskulcs, amelyik van. Kupak le, rugók ki, olaj ki. Olaj be, rugó be, kupak vissza.