Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az a 3rugo/fel liter sok annyiert egy litert kene kapnod!!!
vegyel vmi hidraulika mitomen (szinetetikus) olajat!
sae 5w vagy 7.5w-st.
a szam minel kisebb annal gyorsabb lesz a telo.

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 posts
sziiasztook!

A probléma (ha volt róla szó, bevágna valaki egy linket nekem)

01' RockShock Xc
Kicsit!! Darabosan mozog és a sûrû barázdákat nem csillapítja, szétrázza a kezemet.
Ajánlottak olajcserét...(kb. egy éves a teló) ... de NINCS OLAJ!!
Voltam ma, egy motocross szervízben, ahol igencsak értenek a teleszkópokhoz, holnapra várnak szeretettel és kotyvasztanak nekem valamit kb. 3000ért, fél litert.
Az ér még csak ok, de kérdem áén: kb. milyen olajat csináljunk??

HELP, mert a Bükk M. re kéne már ,hogy szpen mozogjon!!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Ezt a BoXXer-rõl másolták SZVSZ, de azért becsületre méltó...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
http://www.pinkbike..../bspic52829.jpg

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Nincs :-\!
És írtam a velotradének mer állítólag ôk a hazai forgalmazók,hogy bökjenek mér nekem valami okosságot,de basznak egész nap válaszolni! >:( >:( >:( >:(
De az is lehet hogy csak rugócserével lehet megoldani?
Ride kitt: firm a manuál szerint,de ez volt a 02esekhez is! :-\

Sly

Sly

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
A 2002esen van kívül tekerõke.A 2003ason nincs?Ez új nekem.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
És aztán?
Valamit csavargatni kell?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
akkor a balt. ha a másik tök üres akkor minek :D

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Valami ilyet selytekk én is,de melyik oldalát:
a balt ahol az út is van vagy a másikat ahol nincs semmi csak a müaannyyaag elfordíthatatlan vmi? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szvsz szét kell szedni, de nem 100%

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Hello minden okoskának
:-*
Kérdésem:

A 2003-as Black Eliten hogyan lehet állítani az elôfeszítést?

Erre még a forgalmazó sem tud mit mondani nekem! :'(

vendég__*

vendég__*
  • vendég
há most engem sem azért érdekel, mer "ijent akarok venni!" bajom van, hanem mer nem értem dizájn okát, és érdekel mit miért. amúgy nekem se kéne... :-\

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én nemtom hogy mûxik, de nem is nagyon hoz lázba, mert szegény randa, mint a bûn.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nem tudom miért, de valami aszt súgja nekem, hogy itten senki se tuggya kajakra, hogyan rákba is mûxik az a telócska, pedig mindenki ojan okosan tolta a májert.... :-X
na nembaj, majd megjön kedves bombrider fórumtárs és beavat, mer úgy vélem õ tutira nagyon tuggya ezt, és elfogja nekem, szegény mérnöknek magyarázni majd.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
VALAKI MONGYA MÁÁÁÁ MEG HOGY HOGYAN MÛKÖDIK AZAZ ISTENVERTE ROHADT TELÓÓÓ???!!!!

1ébként ez engem arra a tömeghatásra emlékeztet, mikor senki se érti a viccet, de mindenki röhög rajta, mert a szomszédja is röhög. utána mikor félve megkérdi tõle hogy mi is volt a poén, a szomszéd széttárja a kezét.
szal én is csinálhatnék úgy, ha kérdi valaki "ez most hogy is van?", akkor jól lelámázom és asszondom neki "öcsém add el a bringád mega diplomád mer ezt nem tunni?", oszt közben llófüttyöt sem értek belõle.
úgyhogy kérdem a hozzám igen kedves és aranyos uraktól, akiknek a jobbfelsõ órazsebében van a bringázás összes tudománya: HOGYAN MÛKÖDIK AZAZ ISTENVERTE ROHADT TELÓÓÓ??!!

.....bár lehet hogy jobban tudnám a választ, ha vennék egy full telós bringát, valami Kona Pucu-t ;D, feltenném a napszemcsit és a baboskendõt, majd szigorú arckifejezéssel belefeszítenék a kamerába és felraknám a netre a képet, hogy a bringás csórikáim elcsöppenjenek a látványtól, hogy mekkora ûberbringás májercsávó vagyok én, akinek szava szent és az ükapjától tanulta a mesterséget.... csak kár hogy ettõl még nem leszek az aki akarok lenni....

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Erõszakra! ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Spalya

ez több volt mint kimerítõ.... ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég

jaja!
en is igy latom!
egybol megtamadjak az embert.

hüüüüjjje mér támadnálak??! én csak téged, mint friss gépész ismeretekkel bíró kollégát kérdezlek ojanról, amihez régebben én is értettem, de má a múlté...
1ébként mijen szakra jársz?

vendég__*

vendég__*
  • vendég

senkit nem kimel!

lehet vmi gond van otthon?! :-)

jah, csupán annyi hogy vettem egy lepuszult lakást, oszt immáron 2,5 hónapja csinálom hogy be lehessen költözni, és még mindig nem jutok a végére....csupán ennyi...

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
.....vicces :D