az a 3rugo/fel liter sok annyiert egy litert kene kapnod!!!
vegyel vmi hidraulika mitomen (szinetetikus) olajat!
sae 5w vagy 7.5w-st.
a szam minel kisebb annal gyorsabb lesz a telo.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. August 04. - 21:41
Posted 2003. August 04. - 21:09
sziiasztook!
A probléma (ha volt róla szó, bevágna valaki egy linket nekem)
01' RockShock Xc
Kicsit!! Darabosan mozog és a sûrû barázdákat nem csillapítja, szétrázza a kezemet.
Ajánlottak olajcserét...(kb. egy éves a teló) ... de NINCS OLAJ!!
Voltam ma, egy motocross szervízben, ahol igencsak értenek a teleszkópokhoz, holnapra várnak szeretettel és kotyvasztanak nekem valamit kb. 3000ért, fél litert.
Az ér még csak ok, de kérdem áén: kb. milyen olajat csináljunk??
HELP, mert a Bükk M. re kéne már ,hogy szpen mozogjon!!
A probléma (ha volt róla szó, bevágna valaki egy linket nekem)
01' RockShock Xc
Kicsit!! Darabosan mozog és a sûrû barázdákat nem csillapítja, szétrázza a kezemet.
Ajánlottak olajcserét...(kb. egy éves a teló) ... de NINCS OLAJ!!
Voltam ma, egy motocross szervízben, ahol igencsak értenek a teleszkópokhoz, holnapra várnak szeretettel és kotyvasztanak nekem valamit kb. 3000ért, fél litert.
Az ér még csak ok, de kérdem áén: kb. milyen olajat csináljunk??
HELP, mert a Bükk M. re kéne már ,hogy szpen mozogjon!!
Posted 2003. August 04. - 20:31
Posted 2003. August 04. - 20:15
vendég_norbert78_*
Posted 2003. August 04. - 15:54
Nincs :-\!
És írtam a velotradének mer állítólag ôk a hazai forgalmazók,hogy bökjenek mér nekem valami okosságot,de basznak egész nap válaszolni! > > > >
De az is lehet hogy csak rugócserével lehet megoldani?
Ride kitt: firm a manuál szerint,de ez volt a 02esekhez is! :-\
És írtam a velotradének mer állítólag ôk a hazai forgalmazók,hogy bökjenek mér nekem valami okosságot,de basznak egész nap válaszolni! > > > >
De az is lehet hogy csak rugócserével lehet megoldani?
Ride kitt: firm a manuál szerint,de ez volt a 02esekhez is! :-\
Posted 2003. August 04. - 15:42
vendég_norbert78_*
Posted 2003. August 04. - 15:37
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 15:34
vendég_norbert78_*
Posted 2003. August 04. - 15:27
Valami ilyet selytekk én is,de melyik oldalát:
a balt ahol az út is van vagy a másikat ahol nincs semmi csak a müaannyyaag elfordíthatatlan vmi? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
a balt ahol az út is van vagy a másikat ahol nincs semmi csak a müaannyyaag elfordíthatatlan vmi? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 15:16
vendég_norbert78_*
Posted 2003. August 04. - 14:51
Hello minden okoskának
:-*
Kérdésem:
A 2003-as Black Eliten hogyan lehet állítani az elôfeszítést?
Erre még a forgalmazó sem tud mit mondani nekem! :'(
:-*
Kérdésem:
A 2003-as Black Eliten hogyan lehet állítani az elôfeszítést?
Erre még a forgalmazó sem tud mit mondani nekem! :'(
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 14:22
há most engem sem azért érdekel, mer "ijent akarok venni!" bajom van, hanem mer nem értem dizájn okát, és érdekel mit miért. amúgy nekem se kéne... :-\
Posted 2003. August 04. - 14:19
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 14:16
nem tudom miért, de valami aszt súgja nekem, hogy itten senki se tuggya kajakra, hogyan rákba is mûxik az a telócska, pedig mindenki ojan okosan tolta a májert.... :-X
na nembaj, majd megjön kedves bombrider fórumtárs és beavat, mer úgy vélem õ tutira nagyon tuggya ezt, és elfogja nekem, szegény mérnöknek magyarázni majd.
na nembaj, majd megjön kedves bombrider fórumtárs és beavat, mer úgy vélem õ tutira nagyon tuggya ezt, és elfogja nekem, szegény mérnöknek magyarázni majd.
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 07:40
VALAKI MONGYA MÁÁÁÁ MEG HOGY HOGYAN MÛKÖDIK AZAZ ISTENVERTE ROHADT TELÓÓÓ???!!!!
1ébként ez engem arra a tömeghatásra emlékeztet, mikor senki se érti a viccet, de mindenki röhög rajta, mert a szomszédja is röhög. utána mikor félve megkérdi tõle hogy mi is volt a poén, a szomszéd széttárja a kezét.
szal én is csinálhatnék úgy, ha kérdi valaki "ez most hogy is van?", akkor jól lelámázom és asszondom neki "öcsém add el a bringád mega diplomád mer ezt nem tunni?", oszt közben llófüttyöt sem értek belõle.
úgyhogy kérdem a hozzám igen kedves és aranyos uraktól, akiknek a jobbfelsõ órazsebében van a bringázás összes tudománya: HOGYAN MÛKÖDIK AZAZ ISTENVERTE ROHADT TELÓÓÓ??!!
.....bár lehet hogy jobban tudnám a választ, ha vennék egy full telós bringát, valami Kona Pucu-t ;D, feltenném a napszemcsit és a baboskendõt, majd szigorú arckifejezéssel belefeszítenék a kamerába és felraknám a netre a képet, hogy a bringás csórikáim elcsöppenjenek a látványtól, hogy mekkora ûberbringás májercsávó vagyok én, akinek szava szent és az ükapjától tanulta a mesterséget.... csak kár hogy ettõl még nem leszek az aki akarok lenni....
1ébként ez engem arra a tömeghatásra emlékeztet, mikor senki se érti a viccet, de mindenki röhög rajta, mert a szomszédja is röhög. utána mikor félve megkérdi tõle hogy mi is volt a poén, a szomszéd széttárja a kezét.
szal én is csinálhatnék úgy, ha kérdi valaki "ez most hogy is van?", akkor jól lelámázom és asszondom neki "öcsém add el a bringád mega diplomád mer ezt nem tunni?", oszt közben llófüttyöt sem értek belõle.
úgyhogy kérdem a hozzám igen kedves és aranyos uraktól, akiknek a jobbfelsõ órazsebében van a bringázás összes tudománya: HOGYAN MÛKÖDIK AZAZ ISTENVERTE ROHADT TELÓÓÓ??!!
.....bár lehet hogy jobban tudnám a választ, ha vennék egy full telós bringát, valami Kona Pucu-t ;D, feltenném a napszemcsit és a baboskendõt, majd szigorú arckifejezéssel belefeszítenék a kamerába és felraknám a netre a képet, hogy a bringás csórikáim elcsöppenjenek a látványtól, hogy mekkora ûberbringás májercsávó vagyok én, akinek szava szent és az ükapjától tanulta a mesterséget.... csak kár hogy ettõl még nem leszek az aki akarok lenni....
Posted 2003. August 04. - 07:35
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 07:24
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 07:22
jaja!
en is igy latom!
egybol megtamadjak az embert.
hüüüüjjje mér támadnálak??! én csak téged, mint friss gépész ismeretekkel bíró kollégát kérdezlek ojanról, amihez régebben én is értettem, de má a múlté...
1ébként mijen szakra jársz?
vendég__*
Posted 2003. August 04. - 07:20
senkit nem kimel!
lehet vmi gond van otthon?! :-)
jah, csupán annyi hogy vettem egy lepuszult lakást, oszt immáron 2,5 hónapja csinálom hogy be lehessen költözni, és még mindig nem jutok a végére....csupán ennyi...