Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ha jól emléxem a hi5-ön az egyik ilyen csavar a túloldalról is láccik, na ha ez a beteg akkor pici lukat fúr bele (szép egyeneset), ebbe belehajt egy csavart és ez kihajtja a beszakadt darabot,
ha nem az ami kilátszik, akkor vagy ki kell fúrni óvatosan, hogy a menet ne sérüljön, vagy venni kell fordított menetes csavarkihajtót csavarboltban és azzal kihajtani.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
hi nekem van itt egy kis gondom! van egy rst hi-5 dupla vállas telom! nun már volt pár váz cserém így sokszor lett szétszerelve! tegnap húzom az alsó váll csavarját, ami fogja az egyik rudat, húzom az imbuszall amikor, a csavar feje a kezembe marad a csavar meg a menetben de úgy hogy az nem lóg kis se elöl se hátul ilyenkor mit lehet csinálni?
elõre is kösz

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
3.9 kg

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Hát ez elég impresszív egy szerkezet. ;D
Szerintem a súlya sem lehet rosz. Vagy neem tudoom...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
nálunk tuti nincs..de most néztem neten..hmm nems rossz ;Dés hát külföld olcsóbb is meg minden..még a végén egyforma telónk lesz ;)najó..nem, nekem ez túl nagy...vmi kisebb kel amivel dörtölni is lehet mint a junior :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
A DNM USD180 telóról nagyon jókat olvastam.
Feltöltött kép
A külföldre szakad hazánkfiaitól kérdeném hogy mennyiért vágnának hozzám 1et?Meg se kérdezem de ugye nálunk nem kapható?
Köfike

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Szerintem ez a XC Pro NS egy iszonyat jó teló, ha jók benne a rugók. Az acél becsúszószárai elég bizalomkeltõen vizsgáztak kisvajda alatt a Mátrában. Én speciel inkább ilyet vennék minte bármilyen alu becsúszószáras cuccot. Már csak az acél és az alu rugalmassági modulusza és szakítószilárdsága közötti külömbség miatt is. (Szinte mindegy az ötvözet, nagyon gagyi anyagból nem fognak becsúszót csinálni, és a kisvajdáé sem úgy nézett ki mint ami nagyon szar lenne.)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
jajj! megvan suntour.. es EZER jo:D mozog alattam.. a mozo-va ellentetben:D igaz, h picit mar elore van allva, de azert meg jo:D na cso, kellemes tovabbi napot:D :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem oooocsooooo... csak azert a penzert ami a marzo egy piciket erosebb ... pl az alap serman 100-asban van most nemetben egyik boltban... es azert milyen marzot kapsz, ami mozog 130-at es meg eros is?(jo, tudom h eros, de nem kellokeppen massziv es merev)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
mé a sörmen az ócsó szerinted? :o

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hja... de az van ott mint a serman... ami picit jobban nez ki:D mee azert a kulcsin is szamit...... de fox is ezer jo, nameg ezer draga...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
...vagy egy fox

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
eeeeeeelment az eszem? aht ja:) de annyira meg nem, hogy marzot vegyek.. meg egy ket nagy eses, es kellokeppen sok agysejtem pusztul el ahhoz, hogy megvegyek marzot.... JAJJ! najo, ez vicc, de nemtudom miert kerul marzo olyan sokba... csak azert mert ra van irva hogy MARZOCCHI?!?! meg miert olyan kolbasz? jajj. no mind1.. kene egy big one szintu szimplavallas....
vagy egy serman...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Biza, vedd meg pl az enyémet 40e-ért! ;D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Eeeeeeeement a eszed??????????
Inkább gyüjts még 1 picit és vegyél marzot ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
na. elvileg lecserelem a mozot.. jee. a zolle fele suntourra. xc pro NS. de hasznaltan vennem, szal mire kene odafigyelni jobban? mik a gyenge pontjai?
kosz
thez

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Általában a telókban 5-ös és 10-es közti olajak vannak. Veszel fél liter 5-öset, meg fél liter 10-eset. (Vagy kevertecc, de szentem benzinkúton simán kapni Fork Oil felirattal Castrol-t mondjuk.) Keversz egy remek kis koktélt, kipróbálod. Ha lassú, leengedsz belõle, és öntesz hozzá az 5-ösbõl, ha túl gyors, akkor fordítva. Azt is csinálhatod, hogy a régi olajat leengeded, és keversz hasonló sûrûségût a két flakonból. Elsõre bizti elpöcsölsz vele egy ideig. ;)

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
csak azt nem tudom, hogy a gyárihoz képest hogy állítsem be.

elképzelésem sincs róla, hogy kb. milyen olajat vegyek bele

neten sem találtam semmi infót

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Winethoo!
Nekem egy hónapja van Axel Superem. A boltból kihozva annyi zsír volt a becsúszószáron, hogy otthon átt kellett öltöznöm, azt letöröltem, azóta nem volt vele ilyen jellegû problémám. Kb. 500 km 20-35 fok közötti idõben(gödöllõi dombság, HHH, országút), zsírt nem köpött(vagy én mentem olyan gyorsan, hogy a menetszél leszakította a becsúszóról). Ezek az elsõ tapasztalataim vele kapcsolatban.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Akinek van 03-as manituja (black elit)adjon tanácsot!