Hello!
csak mer annyira kétkedve fogadjátok a 100 rongyos boxxert:
Szombathelyen a Kanyon nevû boltban mondta a fõnõk, hogy tud hozni 100-ér mer akciós!
tehát, ha valakinek kell ott rendelhet.
t
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. szeptember 25. - 10:58
Írta 2003. szeptember 25. - 10:39
Én olvastam a rivjúkat az mtbr-en, de ott azért nem volt olyan siralmas a helyzet. Kicsit sírtak õk is a hányás-becsúszó miatt, de amúgy sokan meg vannak elégedve véle.
Mondjuk ahogy elnézem ott is vannak értelmesek...
De a race 3.77-et kapott.
Mondjuk ahogy elnézem ott is vannak értelmesek...
De a race 3.77-et kapott.
Írta 2003. szeptember 25. - 08:39
Begbie: csak ugráltam rajta mivel váz még nincs.De hagyom a pi**ába, mert a manitou-hoz képes igy is istenkirály.
Írta 2003. szeptember 25. - 00:01
micsod?
a team-et is lehuzzak?
valamelyik amcsi ujsagban lattam egy cikket amiben vmi tuningot irtak a boxxerhez (talan a race volt)
es a csavoka meg a becsuszot is furkalgatta. mintha kis olajkivezeto nyilsat csinalt von ra.
majd megkerestetem..
a team-et is lehuzzak?
valamelyik amcsi ujsagban lattam egy cikket amiben vmi tuningot irtak a boxxerhez (talan a race volt)
es a csavoka meg a becsuszot is furkalgatta. mintha kis olajkivezeto nyilsat csinalt von ra.
majd megkerestetem..
Írta 2003. szeptember 24. - 23:48
Hat, itt a forumon is csak attol hallottal jokat a Boxxer Race -rol, akinek meg nem volt korabban, igy csak a tobbi villahoz tudja hasonlitani, aminel persze jobb....node egy igazi Boxxer....na az nem ilyen...
Amugy az uj Boxxerekre sokan panaszkodnak, es nem csak a Race -re hanem a Team-re is. Valszeg lesz alkalmam szetszedni egy WorldCup -ot, akkor majd nyomok infokat a belsejerol, es hogy megis miert dragabb a tobbinel. ( Es miert olcsobb az is a regieknel..)
Amit hallottam a 2004-es telokrol, hogy szinben lesz valtozas: az eddigi szurke Race fekete lesz, a Team pedig ezustos vagy mifene. WC is ezustos. De ez nemsokara kiderul.
Amugy az uj Boxxerekre sokan panaszkodnak, es nem csak a Race -re hanem a Team-re is. Valszeg lesz alkalmam szetszedni egy WorldCup -ot, akkor majd nyomok infokat a belsejerol, es hogy megis miert dragabb a tobbinel. ( Es miert olcsobb az is a regieknel..)
Amit hallottam a 2004-es telokrol, hogy szinben lesz valtozas: az eddigi szurke Race fekete lesz, a Team pedig ezustos vagy mifene. WC is ezustos. De ez nemsokara kiderul.
Írta 2003. szeptember 24. - 23:23
2004-es boxxerekrõl van valahol kép? Miben különbözik a 2003-astól? Érdekelne, hogy változtattak-e valamit a race-en, mert ilyesmi árkategóriában gondolkozom, de a race-rõl idáig jót csak itt a forumon vagy a bikemag-ban olvastam. Külföldi forumokon nagyon keményen lehúzták.
Írta 2003. szeptember 24. - 15:52
boxxer.
ha megvaltozatatod az olaj szinte azzal valtozik a progreszivitas ahogy beg is irta.
hogy mennyivel tobb kell bele a nagyobb utnal az kiszamithato.
becsuszo belso terulete minusz nyomorud szorozva utvaltozas.
sztem
ha megvaltozatatod az olaj szinte azzal valtozik a progreszivitas ahogy beg is irta.
hogy mennyivel tobb kell bele a nagyobb utnal az kiszamithato.
becsuszo belso terulete minusz nyomorud szorozva utvaltozas.
sztem
Írta 2003. szeptember 24. - 14:35
Bizony, törik ezerrel, és mind ugyanott. Jövõre új híd lesz a Skareb Comp-okon emiatt.
A harmadik kérdésem pedig itt jött!!! Vki megemlítette, h. ezek a telók törnek a fékhídnál! Ebbõl mi igaz???
Írta 2003. szeptember 24. - 14:26
Nem kell bele több!
Kevesebb olaj, kisebb progresszivitás, nõ a veszélye, hogy felütõdik!
Sala, hogy próbáltad? Rátehénkedtél, vagy bicóban van? És letöréseket toltál? Mert azért nem mind1
Kevesebb olaj, kisebb progresszivitás, nõ a veszélye, hogy felütõdik!
Sala, hogy próbáltad? Rátehénkedtél, vagy bicóban van? És letöréseket toltál? Mert azért nem mind1
Írta 2003. szeptember 24. - 13:59
Jajaj, ez engem is érdekel.
Meg az, hogy ha kihúzom 178 mm-re, akkor több kell bele, igaz? Mennyivel kevesebb van benne, ha 151 mm-rel használom, mint ha 178-cal? Vagy ezt nem mérte senki?
Meg az, hogy ha kihúzom 178 mm-re, akkor több kell bele, igaz? Mennyivel kevesebb van benne, ha 151 mm-rel használom, mint ha 178-cal? Vagy ezt nem mérte senki?
Írta 2003. szeptember 24. - 13:57
Plusz pontz Rob testvérnek!
És csakazért sem rohadok meg!
Jahh egy idevágó kérdés.Ha kicsit kevesebb olajat teszek a Boxxerbe akkor elvileg nem fog olyan gyorsan felkeményedni igaz?Vagy nem? :
Nem mozogja ki a 178-at csak 170-et >
;D
És csakazért sem rohadok meg!
Jahh egy idevágó kérdés.Ha kicsit kevesebb olajat teszek a Boxxerbe akkor elvileg nem fog olyan gyorsan felkeményedni igaz?Vagy nem? :
Nem mozogja ki a 178-at csak 170-et >
;D
Írta 2003. szeptember 24. - 13:54
A Biker lesz az új frogalmazó, nem? (most hogy a RS-t megvette a Sram, és azt a Biker forgalmazza...)
Írta 2003. szeptember 23. - 21:52
ööö...már uj a forgalmazo! nem? vagy megint cserélik??? most cseréltek 1 honapja
Írta 2003. szeptember 23. - 16:39
Kislust : Lecsúsztál édesem, mert én vettem meg az uccsót ;D
Okt közepén jönnek 04' -es modellek.De már az új forgalmazóhoz.
Üdv.
Egyébként Lor : 8)
Sala drága( ;D), akkor azt kell mondjam, hogy rohadj meg..
Nem gond egyébként, mert addigra lehet, hogy nekem is lesz lehetõségem nagykerben vásárolni..
Ki lesz az új forgalmazó?
Írta 2003. szeptember 23. - 10:49
Kislust : Lecsúsztál édesem, mert én vettem meg az uccsót ;D
Üdv.
Üdv.
Írta 2003. szeptember 22. - 18:08
;-)akkor felteszem a kérdést kicsit konkrétabban.. ;D..van itt valaki, aki tud nagykerben vásárolni??
kislust
Írta 2003. szeptember 22. - 16:55
akkor felteszem a kérdést kicsit konkrétabban.. ;D..van itt valaki, aki tud nagykerben vásárolni??
kislust
kislust