Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Gyapi hol tanyázik? -bolt ügyileg- blue cet? vagyis hol van a boltja?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:D a tetejen levo kerek "alatet" az latszik erosen ;D
de engem total nem izgat ilyen.. fog a fene ezert ennyi penzt kidobni az ablakon.. most egy 1 centis menetvas a hedlokk, es 2 b+ ilyen kupak van atfurva... es kitunoen megy. es NEM torik ki a telo....

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
De az miért baj mikor nem látszik mert a villanyakban van benne, vagy nem?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze, a kona meg az azonic.
a gyapinal van 1500ert esztergalt, nem markas(telje4sen hazi) de mindenkinek ez van...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
headlockot hol találok, ilyen áron? ridebikeban 7000 (!!!)

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
mi a különbség a manitou balck elite, comp és sport között? (egy biztos, az ára)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja. hedlokk 1500 ft, vagy elmesz egy csavarboltba, es kersz 8 vagy 10 mm-es menetvasat, 2 csavaranyaval, es 2 iylen kupakot atfursz, 100 ftbol kijon, es olyan eros lesz, hogy SOHA nem fogja ez a resze megadni magat.. elobb torik el a becsuszo, vagy a kulsoszar....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
uuristenn...micsoda megoldas...sztem a vallak utan rakd a stucnit..
rozsa--> fox vmi kemenyet ami belefer a nyakba-->hevesen kalapalsz!!!
de en azt ajanlom hogyszedd ki es headlock...1500er megkapod!!es sztem hasznos...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
olajos, de nem nyílt hanem sztem vmi más, talán patron ;D (talán... hüle vadjok ;D) egész jol mozog, ahhoz képest hogy mozo... GIÁNS nagy, hatalmas, könnyen szerelhetõ, minden szétkapható imbosszal, csavaros nyak, szoval nem rossz. 140et mozogna, annyit sztem ki is lehet hozni belõle simán, csak hidegben mozgatni kell, különben felkeményedik -vagy szilikonzsír..- és kúl! persze most egy fél évig merewillám volt, szoval ugy kell engem komolyan venni. ;D
az áráért meg zsír.
1 kérdés:
ha a stucnit a 2 váll közé rakom az gáz ??? me befér ;D
most ott van és csak azért nem fûrészelem le a tetejét, mert nem tom hogy kell a rózsát lejjebb rakni...;D full izmobol/ csak ugy teknikkel finoman?

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
az x5.5 olajcsillapításos? írjál már róla egy kicsit bõvebben, érdekelne! (tapasztalatokról)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hmm ma kölcsön kaptam egy mozót ;D nem is nagyot, hanem GIÁNSat! természetesen az x5.5röl van szó. úgy kiemeli az orrát, hogy rossz ránézni, van vagy 15 alátét me olyan nagy és hidegben nem mozog :P ;D ;D ;D
de rájöttem, hogy nekem ez nem is lenne rossz! itt vannak a fõ indokaim:
-hawertol veszem, nincs vele baj, ismerem, kipróbálhatom, és ha lesz is baj, akkor az könyebben orvosolható.
-olcsó, sokat mozog viszonylag és már kiskorom óta duplavállast akarok ;D ;D nem röhögni!!! ;D
-részletfizetésre megkapom, ami elég nagy elõny, meg az is, hogy nem kell tökölni vele, elmászkálni érte, hanem auli után átrakom és jó!
-arra jöttem rá, hogy kicsit FunRider vagyok.. ezalatt nem divatbicóst kell érteni, hanem olyat, aki szeret bicózni, tudni nem nagyon tud ;D de élvezi, nem csak a bicózást, hanem a vele járó dolgokat és ez a kedvenc elfoglaltsága.
nos kb ezért gondolom, hogy jó lesz. aztán meg Máriusszal is felveszem a kapcsolatot, kicsit izmosítani...
Ezt csak azért osztottam meg így mindenkivel, hogy ne legyen kérdés tárgya, az hogy minek az a 3 kiló a gép orrába, amikor az még 2 sincs ;D
ui: nem kell vkinek egy elsõ v fék karral, bowdennel? és egy pár maxxis CC gumi? ;D

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég

lazagab: mondd milyen teló és mondjuk ;)

Egy pazzaz ról lenne szó

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
NoVa::
köszi az infot!
Azt nem értem hogy magyarországra csak 4 tipusa yött be egyelõre: Axon e-rl 100mm+ 1 60-100 +2 60-120 mm-közt állithato...
Meg a honlapon se láttam 130-ast..de lehet rosszul emlékszem valamire?? ::)
Amugy azt se tudom igy látatlanba elképzelni hogy hogy lehet 60- 120 mm közt állitani normálisan.
Bár alapbol hüle vagyok én ehez. :-\
Mayd ako még iry rola!
Thanks

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Most szeretnék venni egy Marzocchi bomber EXR telót.
MI a véleményetek róla? ::)

Jó az, csak nehogy Exr Comp-ot vegyél. Szóval mindenképpen olajfürdõs legyen.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Macsek: nyomj majd képet.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Én pont most vettem egy Zoom USDt. (kicsit visszább volt róla szó) Az kizárt dolog, hogy 200mm-t mozogjon, mert nem tud. Viszont nagyon könnyen megindúlhat, mert valami atompuhára lehet állítani. Lehet, hogy tényleg hiányzik belõle a csillapítás, de azt lehet, hogy tudom pótolni. A kidolgozás egyes helyeken feltûnõen igénytelen de ez nincs hatással a mûködésre és nem is igazán feltûnõek ezek a helyek (de ha a nem feltûnõ helyekre nézünk akkor rögtön feltûnik az igénytelenség). Pl a porlehúzo gyûrûi (nagyon messze vannak szegények a szimeringtõl) nagyon "egyszerûek", viszont nem hiszem, hogy por menne a gumiharangjai alá; vagy: alulról megnézve eltérés van a vállak lábakat fogó "bilincseinél" (nem egyformán vastag az anyag) de ez nem is látszik és nem hiszem, hogy a gyengébbik oldal is ne lenne bazi erõs. Én speciel nagyon meg vagyok elégedve vele 28000 forintért. Egy kis tuning és tökéleteses használható. Persze a sokszor enyibe kerülõ modellek sokkal szebbek, de nem hiszem, hogy sokkal jobban mûködnének vagy erõssebbek lennének. Az enyém egyébként másik széria, mint a korábbiak és pl jobban állítható a keménysége. Majd hazamegyek oszt' jól szétszedem. ;D

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Tudna valaki véleményt irni a 2004es Suntour telokrol aki estleg már iyet használ?
Gondolkozok a vásárlásán,cak nem vagyok biztos magamban...Fõleg a 2 120 mm-es tipus érdekelne 4-bõl amit behoztak az országba.

Remélem ma este én :). Igaz a 130 mm-esrõl. Amit eddig tapasztaltam, hogy durvább érkezésnél magától kiold a lockout is, és a szabályozás is visszaáll 130mm-re, de ez inkább elõny szerintem.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
Tudna valaki véleményt irni a 2004es Suntour telokrol aki estleg már iyet használ?
Gondolkozok a vásárlásán,cak nem vagyok biztos magamban...Fõleg a 2 120 mm-es tipus érdekelne 4-bõl amit behoztak az országba.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
Valaki ki tudná fejteni minden elõnyét illetve hátrányát annak, amikor egy teló kemény, és amikor egy teló vajpuhán mozog? ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lazagab: mondd milyen teló és mondjuk ;)