Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
ezt már sokszor olvastam: "majd LCS és jól megmondja."

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

link=board=5;threadid=2338;start=4290#msg138947 date=1067522075]
majd jön L.Cs. és jól megmondja. ;)

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég

bocs nem tudja valaki hogy a zárt patronos csillapítást szét lehet e szedni úgy hogy utána mülködjön vagy ha egyszer szétszeded akkor az már kuka????? ???

amúgy egy pazzaz csillapításáról lenne szó

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az azert van mert van egy attele a vaznak.
amibol a rugos tag utjat tudva ki lehet szamitani a hatso kerek utjat.

levegos vagy rugos?
mijen vazba ken?
az ar egy kicsit halovany szertem
nagyon ki kell fogni ennyiert.

van egy par elado rugostagom de egyik sem 5eft.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
lor ez már nekem is feltünt, csak nem értem hogy mondhatják azt egyesek akkor hogy õ neki biza 10< útja van hátul ? ::)
Más szóval lámaságom is határtalan :P

Akkor a kérdés módositva: Hátsó tagot szeretnék városba, terepre meg még ha valami az utamba esik :D
szemtávolsága nemistudom... 180 körül ::)
Az ára még ami kérdés, szal túl sokat nem tudok rászánni (reménykedhetek 5000el?)

Az eddigi és az elkövetkezendõ válaszaitokat is köszönöm ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Low
Ratio
Suspension

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Az LRS tagok max útja 100 mili ha jól tudom, a váz 80 és 100 mili között állítható. a lényege az LRS-nek, hogy 1:1 aráynban mozog, nincsen "szorzója" a váznak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
@lord figy ha egy 190mm hosszu tag 50mm-t mozog akkor a te 100mm utadhoz 380mm hosszu tag kene!
az lrs tagok nemtom mennyit mozognak de az meg mar egy ams tema.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Na, én meg hazajöttem oszt azzal a lendülettel szét is szedtem a Zoom usd villámat. Hát egész fasza. 37,5mm becsúszók 45mm lábak 4087g súly. A perselyek is egész nagy felületûek: egy-egy 100mm-es persely lábanként. Asszem teflonperselyek. A bevonat a becsúszókon egyenletes, a belsõ részek (pl keménységállításhoz trtozó dógok) is masszívak, a kupakok is jók.

Na ennyi.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hat ;D itt erden eloszor bedzsaltam egy KAWASAKI markakereskedesbe, h "sziasztok, nem tudotk veletlenul egy simsonrugot adni?" erre ok" minek nezel minket? roncstelepnek?" van kavasaki EZERERT"
mondom, ja telleg. es merre? kismotorbol 2 sarokra.. jaa. kossz
amugy 200 ft.
es a negativrugo egyik oldalon felturbozva, oszt slussz. en meg anno a DANi-val csinaltam meg, egy RST delta tl-bol kiszedett rugoval...
amugy meg bellul nemhogy kek meg piros cuccokat nem fox talalni, hanem csak SZUTYKOT, semmi mast...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
ilen eccerÜ? melyik a negativ rugó? a piros v a kék ? ;D najo csak vicceltem, meg szet se szettem. itt lakom egy rugó készítõ felett kb 10 méterrel, szoval nem jo ötlet csinálni béle egy aranyos rugót? bár a simpson az eccerübb. azt hol találok?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mozo ;D
tegnap beraktam a suntour helyett. elkezdett szakadni az eso. ha mar ugyis vizes voltam, legyek nagyon vizes alapon haza ZUZTAM, kb.. most elovettem a gepet, igaz h szep tiszta, de a teloban ZSIR helyett homok volt. gondollhatjatok hogy mozog.
amugy meg a negativ rugot csereld ki egy pl simsonrugo darabra, es kesz.. eleg az egyik szarba, es mgeoldottad....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én nem látta még boltonos minutét, de lehet
a tavalyi, vagyis 02es dj2 olyan ritka teflonos, hogy rossz ránézni! VAGYIS VAN RAJTA TEFLON, vagy ha nem akkor vmi hasonló színû dolog ;D de azt kétlem....
nem drágák a r.tagok, 10 centihez sztem vmi ccset keress!
amúgy ma vettem egy r500at, és ez nem tom mitöl, de vajpuhán mozog, csak éppen a gép orra megint ott van mint az x5.5nél volt, csak a stucni ment lejebb...
jah és a dõ bajom: ha kiemelem akkor elég hallhatóan/érezhetõen fel ??? koppan... eztet hogy lehet orvosolni? olajfürcsi?

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

miért nem találok semmit a minute-rol??
például átütõsben létezhet?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Sziasztok Hátsó rugóstagot találhtok: olyaaan 10 cm körüli mozgással??? és nem csillagászati árral? ::)

mouse

mouse

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
viszont nagyon szépe a dj2esek :P

mouse

mouse

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
szerintem a dj2es azé nem jó mer kispórolták belõle a teftlont, és majd fojni fog az olaj orrán száján
(lehet hogy ezt hiba volt leírnom mer sok dj-s felhördül majd) :-X

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
[rob]! nem értem mért kellett minket leszólnod, pedig szerintem jót lehet röhögni a dolgon, és a topik címébe belefér ez is. mások sokkal off-topic-abb dolgokat belenyomnak... egyébként meg egy idõ után talán uncsi is lehet a "-anyás-bazzeg-vega-bullit-bolt-on-törik-a-becsúszó-atom-gizdák-vagyunk", ezért merészeltem leírni amit láttam...

most gondolom kiszeded a forumbol ezt a beszolast, mert hogy tragar meg provokativ... na mindegy végülis moderator vagy megteheted... egészségedre... :'( :'( :'( :'(

polarxjudysl

polarxjudysl

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Én nemrég vettem '04-es judy SL-t
U-turn, rugó a bal szárban jobban olajos csill.
7-11.5 cm-ig állítható. Szétszedtem megzsíroztam és ugy mozog mint... nincs is ra szó.... szoval jol...
talan a merevsegevel van gond a 28-mm es becsuszok miatt. amugy tokeletes, en dirt-ozok vele es semmi baja, pedig kapja a masfelmeterse sikraugrasokat is. es csak 50 ezer kemeny magyar forint

csavar

csavar

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
és egy Suntour ULR