ezt már sokszor olvastam: "majd LCS és jól megmondja."
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
vendég_gibgab_*
Posted 2003. November 01. - 22:10
Posted 2003. November 01. - 21:12
link=board=5;threadid=2338;start=4290#msg138947 date=1067522075]
majd jön L.Cs. és jól megmondja.
vendég_gibgab_*
Posted 2003. November 01. - 21:05
amúgy egy pazzaz csillapításáról lenne szó
bocs nem tudja valaki hogy a zárt patronos csillapítást szét lehet e szedni úgy hogy utána mülködjön vagy ha egyszer szétszeded akkor az már kuka????? ???
Posted 2003. November 01. - 20:04
az azert van mert van egy attele a vaznak.
amibol a rugos tag utjat tudva ki lehet szamitani a hatso kerek utjat.
levegos vagy rugos?
mijen vazba ken?
az ar egy kicsit halovany szertem
nagyon ki kell fogni ennyiert.
van egy par elado rugostagom de egyik sem 5eft.
amibol a rugos tag utjat tudva ki lehet szamitani a hatso kerek utjat.
levegos vagy rugos?
mijen vazba ken?
az ar egy kicsit halovany szertem
nagyon ki kell fogni ennyiert.
van egy par elado rugostagom de egyik sem 5eft.
Posted 2003. November 01. - 19:32
lor ez már nekem is feltünt, csak nem értem hogy mondhatják azt egyesek akkor hogy õ neki biza 10< útja van hátul ? :
Más szóval lámaságom is határtalan
Akkor a kérdés módositva: Hátsó tagot szeretnék városba, terepre meg még ha valami az utamba esik
szemtávolsága nemistudom... 180 körül :
Az ára még ami kérdés, szal túl sokat nem tudok rászánni (reménykedhetek 5000el?)
Az eddigi és az elkövetkezendõ válaszaitokat is köszönöm
Más szóval lámaságom is határtalan
Akkor a kérdés módositva: Hátsó tagot szeretnék városba, terepre meg még ha valami az utamba esik
szemtávolsága nemistudom... 180 körül :
Az ára még ami kérdés, szal túl sokat nem tudok rászánni (reménykedhetek 5000el?)
Az eddigi és az elkövetkezendõ válaszaitokat is köszönöm
Posted 2003. November 01. - 02:29
Posted 2003. November 01. - 02:24
Az LRS tagok max útja 100 mili ha jól tudom, a váz 80 és 100 mili között állítható. a lényege az LRS-nek, hogy 1:1 aráynban mozog, nincsen "szorzója" a váznak
Posted 2003. November 01. - 02:19
@lord figy ha egy 190mm hosszu tag 50mm-t mozog akkor a te 100mm utadhoz 380mm hosszu tag kene!
az lrs tagok nemtom mennyit mozognak de az meg mar egy ams tema.
az lrs tagok nemtom mennyit mozognak de az meg mar egy ams tema.
Posted 2003. November 01. - 01:24
Na, én meg hazajöttem oszt azzal a lendülettel szét is szedtem a Zoom usd villámat. Hát egész fasza. 37,5mm becsúszók 45mm lábak 4087g súly. A perselyek is egész nagy felületûek: egy-egy 100mm-es persely lábanként. Asszem teflonperselyek. A bevonat a becsúszókon egyenletes, a belsõ részek (pl keménységállításhoz trtozó dógok) is masszívak, a kupakok is jók.
Na ennyi.
Na ennyi.
Posted 2003. November 01. - 00:35
hat ;D itt erden eloszor bedzsaltam egy KAWASAKI markakereskedesbe, h "sziasztok, nem tudotk veletlenul egy simsonrugot adni?" erre ok" minek nezel minket? roncstelepnek?" van kavasaki EZERERT"
mondom, ja telleg. es merre? kismotorbol 2 sarokra.. jaa. kossz
amugy 200 ft.
es a negativrugo egyik oldalon felturbozva, oszt slussz. en meg anno a DANi-val csinaltam meg, egy RST delta tl-bol kiszedett rugoval...
amugy meg bellul nemhogy kek meg piros cuccokat nem fox talalni, hanem csak SZUTYKOT, semmi mast...
mondom, ja telleg. es merre? kismotorbol 2 sarokra.. jaa. kossz
amugy 200 ft.
es a negativrugo egyik oldalon felturbozva, oszt slussz. en meg anno a DANi-val csinaltam meg, egy RST delta tl-bol kiszedett rugoval...
amugy meg bellul nemhogy kek meg piros cuccokat nem fox talalni, hanem csak SZUTYKOT, semmi mast...
vendég__*
Posted 2003. November 01. - 00:03
ilen eccerÜ? melyik a negativ rugó? a piros v a kék ? ;D najo csak vicceltem, meg szet se szettem. itt lakom egy rugó készítõ felett kb 10 méterrel, szoval nem jo ötlet csinálni béle egy aranyos rugót? bár a simpson az eccerübb. azt hol találok?
Posted 2003. October 31. - 23:45
mozo ;D
tegnap beraktam a suntour helyett. elkezdett szakadni az eso. ha mar ugyis vizes voltam, legyek nagyon vizes alapon haza ZUZTAM, kb.. most elovettem a gepet, igaz h szep tiszta, de a teloban ZSIR helyett homok volt. gondollhatjatok hogy mozog.
amugy meg a negativ rugot csereld ki egy pl simsonrugo darabra, es kesz.. eleg az egyik szarba, es mgeoldottad....
tegnap beraktam a suntour helyett. elkezdett szakadni az eso. ha mar ugyis vizes voltam, legyek nagyon vizes alapon haza ZUZTAM, kb.. most elovettem a gepet, igaz h szep tiszta, de a teloban ZSIR helyett homok volt. gondollhatjatok hogy mozog.
amugy meg a negativ rugot csereld ki egy pl simsonrugo darabra, es kesz.. eleg az egyik szarba, es mgeoldottad....
vendég__*
Posted 2003. October 31. - 22:50
én nem látta még boltonos minutét, de lehet
a tavalyi, vagyis 02es dj2 olyan ritka teflonos, hogy rossz ránézni! VAGYIS VAN RAJTA TEFLON, vagy ha nem akkor vmi hasonló színû dolog ;D de azt kétlem....
nem drágák a r.tagok, 10 centihez sztem vmi ccset keress!
amúgy ma vettem egy r500at, és ez nem tom mitöl, de vajpuhán mozog, csak éppen a gép orra megint ott van mint az x5.5nél volt, csak a stucni ment lejebb...
jah és a dõ bajom: ha kiemelem akkor elég hallhatóan/érezhetõen fel ??? koppan... eztet hogy lehet orvosolni? olajfürcsi?
a tavalyi, vagyis 02es dj2 olyan ritka teflonos, hogy rossz ránézni! VAGYIS VAN RAJTA TEFLON, vagy ha nem akkor vmi hasonló színû dolog ;D de azt kétlem....
nem drágák a r.tagok, 10 centihez sztem vmi ccset keress!
amúgy ma vettem egy r500at, és ez nem tom mitöl, de vajpuhán mozog, csak éppen a gép orra megint ott van mint az x5.5nél volt, csak a stucni ment lejebb...
jah és a dõ bajom: ha kiemelem akkor elég hallhatóan/érezhetõen fel ??? koppan... eztet hogy lehet orvosolni? olajfürcsi?
Posted 2003. October 31. - 22:41
Posted 2003. October 31. - 22:38
Sziasztok Hátsó rugóstagot találhtok: olyaaan 10 cm körüli mozgással??? és nem csillagászati árral? :
Posted 2003. October 30. - 21:18
Posted 2003. October 30. - 21:15
szerintem a dj2es azé nem jó mer kispórolták belõle a teftlont, és majd fojni fog az olaj orrán száján
(lehet hogy ezt hiba volt leírnom mer sok dj-s felhördül majd) :-X
(lehet hogy ezt hiba volt leírnom mer sok dj-s felhördül majd) :-X
Posted 2003. October 30. - 18:59
[rob]! nem értem mért kellett minket leszólnod, pedig szerintem jót lehet röhögni a dolgon, és a topik címébe belefér ez is. mások sokkal off-topic-abb dolgokat belenyomnak... egyébként meg egy idõ után talán uncsi is lehet a "-anyás-bazzeg-vega-bullit-bolt-on-törik-a-becsúszó-atom-gizdák-vagyunk", ezért merészeltem leírni amit láttam...
most gondolom kiszeded a forumbol ezt a beszolast, mert hogy tragar meg provokativ... na mindegy végülis moderator vagy megteheted... egészségedre... :'( :'( :'( :'(
most gondolom kiszeded a forumbol ezt a beszolast, mert hogy tragar meg provokativ... na mindegy végülis moderator vagy megteheted... egészségedre... :'( :'( :'( :'(
Posted 2003. October 30. - 18:59
Én nemrég vettem '04-es judy SL-t
U-turn, rugó a bal szárban jobban olajos csill.
7-11.5 cm-ig állítható. Szétszedtem megzsíroztam és ugy mozog mint... nincs is ra szó.... szoval jol...
talan a merevsegevel van gond a 28-mm es becsuszok miatt. amugy tokeletes, en dirt-ozok vele es semmi baja, pedig kapja a masfelmeterse sikraugrasokat is. es csak 50 ezer kemeny magyar forint
U-turn, rugó a bal szárban jobban olajos csill.
7-11.5 cm-ig állítható. Szétszedtem megzsíroztam és ugy mozog mint... nincs is ra szó.... szoval jol...
talan a merevsegevel van gond a 28-mm es becsuszok miatt. amugy tokeletes, en dirt-ozok vele es semmi baja, pedig kapja a masfelmeterse sikraugrasokat is. es csak 50 ezer kemeny magyar forint