Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Nem teló, villa. Városi SS gépre akarom tenni, de azért ne legyen tank az eleje tõle. Esetleg, ha minden kötél szakad, egy olcsó montiteló... RST281 pölö. De ez nagyon utolsó megoldás.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha mindenkepp telo kell akko rst-nek vannal trekking teloi.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Hali!

Tudom, hogy nem igazán ide való, de nem akarok ennek külön topikot nyitni.
Szóval a kérdésem:
Olyan outira való villát keresek, amin V-fék lehetõsége van, ráadásul 1 collos fejcsõhöz. A Merida Speederen van aero alu, de az nagy, és k. drága.
Vagy egy igenkönnyû trekkingvilla...

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Mongyuk 1:10000-hez az esélyed hogy pont hibásat fogsz ki...de ha igen az fáj:) 2004-es DJ3-at sztem senki nem látott még és nem hinném h a marzo nem okult ezekbõl:) Mongy ha kitörne a fogsorom én is dühös lennék de nem tudnék vicsorogni:)
Tom hogy ez morbid volt de télleg:)
Tehát bármit el lehet törni de kicsi az esélye hogy pont tealattad szarik be a teló! Szóval én vakon bizom a DJ3-ban!

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Ez az.Én is gondoltam:hmm,veszek a blacket jó lesz az,másnap olvasom,hogy a srác állkapcsát most lemezek tartják(olyan MG fíling,tudod lépcsõugrás,de ennél még õ is szerencsésebb volt)Az FR meg EZER drága!Szerintem a Judy SL is jó!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
black is tort ki? ez uj... modnjuk mindent ki lehet torni, de ha valaki egymas utan 2-t tesz, ott lehet nem a telo(k)ban van a hiba. mindent a sajat felhasznalasi teruletre. de akkor telleg psylo....
de ha marzo, akkor inkabb DO, FR....
de igy mar a fene sem tudja mit vegyen az ember...
pl en mit vegyek ha veszek? meg jo h nincs penzem.... nincs gondom sem.
anyaghiba meg barmiben lehet. vaz/telo... en alt csak a kormcsapikban fogom ki...

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Thez:és mi van,ha úgy jársz,mint srác,akinek anyaghibás volt a feketéje és kitört alóla,szája meg leszekadt?Én már csak ezért sem vennék feketét,mert ha volt már egy anyaghibás,lehet még egy. :-\::).MG Shermanja is lóg rendesen.Inkább Dirt Jumper.(szerintem! :-X)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
két black-et láttam élõben mûködés közben, és mindkettõ lógott már 2 hónaposan. azóta megvan a véleményem róla :-X

185-ös avid pizzához és plusz 80 kilóhoz mindenképpen psylo, de csak tullioval!

vagy marzo qr20 valamelyik villa, bár abban igazuk van a többieknek, hogy nehéz, és nagy a beépítési hosszuk. (magasak, sokat emelnek)

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Annyi bajom lenne hogy azt írtátok hogy egy 200-as tárcsa bármit elcsavar ami nem átütõs pölö én DJ3 2004-et fogok venni és az nem átütõs és lehet hogy gusti m 190-essel fogom használni. El tudja csavarni azt a böhöm DJ3-ast vagy lehet tõle vmi baja?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
de thez, most attol, hogy van 1 ilyen eset, egy átütõs psylo erõsebb! meg ne felejtsd el hogy 100kg+ rol van szó. más, hogy ccnél nem fog 90 fokos szögben érkezõknek esni, ber ettöl függetlenül szép volt a blacktöl, a srácrol nem is beszélve ;D biztos jó villa, de ha van keret, akkor inkább átütõ, azzal tényleg nem lesz gond.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ja, a "csirke" black: srac teker ra dirt-re, mert mire is hasznalna ezt a "ropi" telot. teker, hibazik, kb ezzel a sebesseggel (30 korul minimum) becsapodik az erkezo ellenivebe -> a bico maradt, hatsokerek felemelkedett, srac repult GIÁNSat. azt hittem meghal, olyan fejest nyomott. odamentunk, élt, felszedtuk, igaz, levegot nem tudott venni, de elmult. odamentunk a bico maradvanyaihoz(azt hittuk szettort) nézdmár, egyben volt. a ropi villa kb 75 v mittomen hany kilos emberrel becsapodott 90°-ban egy falba(hatasa ez volt) a srav meg nem ugrott le rola, h ne kapja meg a terhelest a villa. megsem hajlott sehova nem repedt, nem serult, nem tort. ettol az en mozom sztem ottmaradt volna, nem?
no mind1... blekk kul telo. ez a konkluzio. persze nem a sport, meg a tobbi, hanem az elite....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
black ;D meg mindig teveszmek. az elite(100-120mm) megolhetetlen.. ha lehetne egy olyanom.... vagy persze a psylo atutos..... nyamm ;D es meg jo h csavaringatja a labakat egy 200as pizza, mit varunk? ez nem monsti/bigone... ;D de ha egy fek jo, akkor nincs szukseg nagy tarcsara. 160as xt es kesz. ha van zsé psylora, erre is van... es ezzel le van tudva a gep eleje...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
enyem birja!

de mi a gond pl a blackel?

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Nekem a psylom egészen jól össze van barátkozva a hopeommal(185).
Arock shoxokkal egyetlen baj, hogy baromira érzékenyek arra, hogy milyen olaj van bennük.
A súlytól meg ne félj,én is vagyok 80 kilo(de még növésben vagyok :))

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a marzonak szvsz van egy olyan baja, hogy böszme magas, marhára kiemeli az elejét. attol még, hogy vmi freeride teló, nem kell kibirnia a legdurvább tárcsát 200as pizzával, mert hogy is birná, az a kis 30as becsúszókat befogadó láb! -lor miatt irtam igy ;D - sztem egy jó 200as az mindenet csavar, ami nem átütõs és fuplavállas... vegyél átütõs psylót, ahhoz talán jó lesz a 185ös tárcsa. az ugy azért sokkal erõsebb lesz mint a black. tyúk vs. psylo. hát sztem hüje kérdés, a duke marathon villa, a psylo meg zúzovilla, ennyi, naná, hogy sokkal erõsebb.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
pszilo vagy black vmi
ha a marzot nem lehet bevenni a kepbe.

mrT

mrT

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
akkor a tyuk kiesett? mennyivel erõsebb a psylo mint a duke? 185-ös tárcsára gondoltam elõre. a RS honlapon mér irják a psylora, hogy frirájd telo, ha nem birja az osztályharcot? nem akrok én nagyon extrém dolgokat csinálni, csak nem akarnám 1 év mulva megint cserélni. mittomén lépcsõn lehet vele gurulni lefele
elõre is köszi a segitséget!
szabi

vendég__*

vendég__*
  • vendég
az, hogy az aranka szar volt egy dolog, attol nem szar az összes, BÁR a te súlyodhoz én meg sem kockáztatnám a levegõs telót... más: pslo v. black az egyértelmû, talán inkább psylo, de EGYIK SEM!!! fogja birni a 200as avid tárcsát! szerintem legalábbis. amugyis, az avid biztos atomerõs lesz, talán elég a 160 esetleg 180as. ccs bicon amugyse jó a giáns pizza ;D bocs, hogy kicsit elfoglult lettem, nemtommér...

mrT

mrT

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
sziasztok!
erdeklodnek, hogy cc+lefele zuzásra kéne nekem telo, kb 90 kg vagyok. teccik a duke, de jobban teccik a psylo, mer merevebbnek nez ki, es csak 5 dekával nehezebb, meg teccik a manitou blek is, + az meg posztmontos is, ami állitolag jobb a feknek, mer avid hidraulikust szeretnek, hullamos tarcsaval,de elore nagyobbat. ezek a telok birjak a nagyobb tarcsat? mármint hogy nem csavarodnak? légyszi segitsetek, mert már elolvastam mindent ebben a témában, és most ott tartok, hogy még annyira sem tudom, hogy mit akarok, mint az elején...
köszi
szabi
ja és csak rugos telo erdekel, mert hungary:a aranka
egy szezonra élletársam volt...többet fujtam,mint a gumit

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
:o :-X

http://www.pinkbike....ew&image=131233