Hali!
DNM telókról mit tuttok? :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2003. November 24. - 20:40
Posted 2003. November 24. - 19:16
en csak flexelni tudok, de abban szivesen segitek... :-\
vagy ott a jo oreg bevalt szixallag...
de akkor vegre itt az elso olyan szereplo villank, ami telleg csavarodik ;D meghozza korbe-korbe a becsuszoszar korul ;D ;D
vagy ott a jo oreg bevalt szixallag...
de akkor vegre itt az elso olyan szereplo villank, ami telleg csavarodik ;D meghozza korbe-korbe a becsuszoszar korul ;D ;D
Posted 2003. November 24. - 19:00
Posted 2003. November 24. - 18:59
Posted 2003. November 24. - 18:48
vegulis magneziumot lehet hegeszteni.
otvenyt is lehet hegeszteni.
de magnezium ontvenyt na azt mar nem.
kiesik a varrat...
otvenyt is lehet hegeszteni.
de magnezium ontvenyt na azt mar nem.
kiesik a varrat...
Posted 2003. November 24. - 18:38
tudjahogy kosárlabda, beleírta az újságbais... régen röhögtem ekkorát. Ez már legalább olyan lesz, mint a kábé háromésfél kiló... ;D
Jatényleg a sid hegesztést el is felejtettem... lol
Jatényleg a sid hegesztést el is felejtettem... lol
Posted 2003. November 24. - 16:39
de ha arra gondolsz, hogy kormánypöri közben zavarná a szabadságodat, akkor megértem.
(rob igen gyakran tesz ilyet : ;D ;D ;D ;D)
én is szeretlek.
és még megtanulhatok kormánypörit csinálni, de te már nem leszel magsabb ;D ;D (tudod, kosárlabda...)
Posted 2003. November 24. - 16:34
szeretnék gratulálni pár egyénnek, akik javasolták, hogy a sid-et meg kell hegeszteni, valamit megállapították, hogy a judy c egyrészt jó street teló, másrészt hasonlít a psylora.... :
ritkán olvasok ennyi válogatott baromságot.
ha nem tudtok értelmeset írni, akkor inkább semmit se, csak figyeljetek, és olvassatok, okés? >
tehát:
streetre miért kell teleszkóp? mert menõ? merevvillával ugyanúgy menni fog a street.
ha mégsem, akkor: dj jó lehet, de csak az újak, cro-mo becsúszóval és qr20-szal. ha nehéz, akkor merevvilla. a psylok kikotyogósodnak erõs street/dj használattól, azok inkább fr/enduro villák.
sid csere téma: asztalra kell csapni erõsen, és vinni a bizonyítékot, hogy tessék, itt van, el van repedve, tessék kicserélni MOST. ennyi.
ha nem cserélik, írni a rockshox-nak, hogy mi van, és miért van.
ritkán olvasok ennyi válogatott baromságot.
ha nem tudtok értelmeset írni, akkor inkább semmit se, csak figyeljetek, és olvassatok, okés? >
tehát:
streetre miért kell teleszkóp? mert menõ? merevvillával ugyanúgy menni fog a street.
ha mégsem, akkor: dj jó lehet, de csak az újak, cro-mo becsúszóval és qr20-szal. ha nehéz, akkor merevvilla. a psylok kikotyogósodnak erõs street/dj használattól, azok inkább fr/enduro villák.
sid csere téma: asztalra kell csapni erõsen, és vinni a bizonyítékot, hogy tessék, itt van, el van repedve, tessék kicserélni MOST. ennyi.
ha nem cserélik, írni a rockshox-nak, hogy mi van, és miért van.
Posted 2003. November 24. - 14:16
tudom, hogy mitjelent (anutám némettanár), csak abban nem voltam hundertprozentlich sicher, hogy igy kell irni. érted. a trendy az a mosogatószer nálunk. ;D hude off. irnom kellene valami ON-t is csakúgy alibibõl.
kéérdés: tudja valaki, hogy mennyit kell fizetnem, ha ki akarom cseréltetni a villámat Marzoccsiékkal újy 2003as Z1re?
kéérdés: tudja valaki, hogy mennyit kell fizetnem, ha ki akarom cseréltetni a villámat Marzoccsiékkal újy 2003as Z1re?
Posted 2003. November 24. - 14:06
Posted 2003. November 24. - 13:54
énsetudom, de csak azért, biztos, mert trendi. Amugy meg azért, mert a BIKE azt irta, hogy onepointfive rules. A breakout teccett nekik, azt mondták, hogy ilyen formában még éppen elfogadható a 150mm/szimplaváll kombó, de a Z150-re már azt nyilatkozták, hogy nicht besonders steif. (vagymi, nem tudok németül ;D)
Posted 2003. November 24. - 13:49
Posted 2003. November 24. - 12:42
Amugy ez a szimplavállas-boxxi téma az én fejembõl ugrott ki, a brada csak a másfélcoll-nyak dolgot tette hozzá. Szép család, mi? ;D Valahol láttam egy ilyet (gondolom photoshop mûremek volt), és megteccett. Ráadásul az egy electric red volt...
Posted 2003. November 24. - 07:53
ha az csavarodik, akkor ne vegyel telot... esetleg egy big one-t vagy egy monstert... ez annyira gaz nem? kedvenc tema..... brrrrr........... :-\
psylo meg a dj1 sted merevebb egy merevillanal?
haaaat.... :-X
psylo meg a dj1 sted merevebb egy merevillanal?
haaaat.... :-X
Posted 2003. November 24. - 07:47
hát amikor erõssen húzod a féket!márpedig a triálnál kell a fék nem fog valami jól csavarodik stb
Posted 2003. November 23. - 23:02
ha az alu merevvilla elhajlik,akkor az azon nyomban meg is hal,alu esetében nem lehet rugalmasságról beszélni...
bár,azt megnézném,hogyan teszel tönkre egy Magellan Trial-t
bár,azt megnézném,hogyan teszel tönkre egy Magellan Trial-t
Posted 2003. November 23. - 22:35
hát az a magellan merevvila 2 kalap kaki!Srác is szidta amikor a conversbe voltunk a mogyival hajlik mint a kaki!Merevvila meg nem kell marad inkabb dj1!Úgy is az a legjobb DJ!Szívem viszont a psylo-hoz húz
Posted 2003. November 23. - 22:33
kösznöm a telóval kapcsolatos infokat 8)
juhi:neked ugy látszik marad a merev villa ;D
nem olyan rossz az a magellan merev villa a polar-ikszedbe ;D ;D
juhi:neked ugy látszik marad a merev villa ;D
nem olyan rossz az a magellan merev villa a polar-ikszedbe ;D ;D
Posted 2003. November 23. - 22:33
hát láttam néhány embert vele dh-zni de tény hogy inkább street/freeride mint dh ;D!Szlovákiában olcsóbbak a telók?
Posted 2003. November 23. - 22:04
neeeem.
de olyan felépítése van külsõre,mint a JudyC-nek.Az meg nem DH-s villa.Azért is adom el...
De egy boxxer nem nyomhatok bele a biciklimbe..
de olyan felépítése van külsõre,mint a JudyC-nek.Az meg nem DH-s villa.Azért is adom el...
De egy boxxer nem nyomhatok bele a biciklimbe..