Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

DNM telókról mit tuttok? ::)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
en csak flexelni tudok, de abban szivesen segitek... :-\
vagy ott a jo oreg bevalt szixallag...
de akkor vegre itt az elso olyan szereplo villank, ami telleg csavarodik ;D meghozza korbe-korbe a becsuszoszar korul ;D ;D

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 hozzászólás
Nem is lehet heggeszteni,de ki az a láma aki megheggesztetné?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
dehátugye a sid az öntött mg...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vegulis magneziumot lehet hegeszteni.
otvenyt is lehet hegeszteni.
de magnezium ontvenyt na azt mar nem.
kiesik a varrat...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudjahogy kosárlabda, beleírta az újságbais... régen röhögtem ekkorát. Ez már legalább olyan lesz, mint a kábé háromésfél kiló... ;D

Jatényleg a sid hegesztést el is felejtettem... lol

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

de ha arra gondolsz, hogy kormánypöri közben zavarná a szabadságodat, akkor megértem.
(rob igen gyakran tesz ilyet ::) ;D ;D ;D ;D)

én is szeretlek.
és még megtanulhatok kormánypörit csinálni, de te már nem leszel magsabb ;) ;D ;D (tudod, kosárlabda...)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szeretnék gratulálni pár egyénnek, akik javasolták, hogy a sid-et meg kell hegeszteni, valamit megállapították, hogy a judy c egyrészt jó street teló, másrészt hasonlít a psylora.... ::)

ritkán olvasok ennyi válogatott baromságot.
ha nem tudtok értelmeset írni, akkor inkább semmit se, csak figyeljetek, és olvassatok, okés? >:(

tehát:

streetre miért kell teleszkóp? mert menõ? merevvillával ugyanúgy menni fog a street.
ha mégsem, akkor: dj jó lehet, de csak az újak, cro-mo becsúszóval és qr20-szal. ha nehéz, akkor merevvilla. a psylok kikotyogósodnak erõs street/dj használattól, azok inkább fr/enduro villák.

sid csere téma: asztalra kell csapni erõsen, és vinni a bizonyítékot, hogy tessék, itt van, el van repedve, tessék kicserélni MOST. ennyi.
ha nem cserélik, írni a rockshox-nak, hogy mi van, és miért van.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudom, hogy mitjelent (anutám némettanár), csak abban nem voltam hundertprozentlich sicher, hogy igy kell irni. érted. a trendy az a mosogatószer nálunk. ;D hude off. irnom kellene valami ON-t is csakúgy alibibõl.

kéérdés: tudja valaki, hogy mennyit kell fizetnem, ha ki akarom cseréltetni a villámat Marzoccsiékkal újy 2003as Z1re?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem kulonosen merev.
egyebkent trendy!
mert ypszilonnal koll irni.
mert igy trendy. ;-)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
énsetudom, de csak azért, biztos, mert trendi. Amugy meg azért, mert a BIKE azt irta, hogy onepointfive rules. A breakout teccett nekik, azt mondták, hogy ilyen formában még éppen elfogadható a 150mm/szimplaváll kombó, de a Z150-re már azt nyilatkozták, hogy nicht besonders steif. (vagymi, nem tudok németül ;D)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csak tudnam minek a masfel coll bele?
mert nem szukseges.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Amugy ez a szimplavállas-boxxi téma az én fejembõl ugrott ki, a brada csak a másfélcoll-nyak dolgot tette hozzá. Szép család, mi? ;D Valahol láttam egy ilyet (gondolom photoshop mûremek volt), és megteccett. Ráadásul az egy electric red volt... :P

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha az csavarodik, akkor ne vegyel telot... esetleg egy big one-t vagy egy monstert... ez annyira gaz nem? kedvenc tema..... brrrrr........... :-\
psylo meg a dj1 sted merevebb egy merevillanal?
haaaat.... :-X

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hát amikor erõssen húzod a féket!márpedig a triálnál kell a fék nem fog valami jól csavarodik stb

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ha az alu merevvilla elhajlik,akkor az azon nyomban meg is hal,alu esetében nem lehet rugalmasságról beszélni...
bár,azt megnézném,hogyan teszel tönkre egy Magellan Trial-t

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hát az a magellan merevvila 2 kalap kaki!Srác is szidta amikor a conversbe voltunk a mogyival hajlik mint a kaki!Merevvila meg nem kell marad inkabb dj1!Úgy is az a legjobb DJ!Szívem viszont a psylo-hoz húz

GOD

GOD

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
kösznöm a telóval kapcsolatos infokat 8)
juhi:neked ugy látszik marad a merev villa ;D
nem olyan rossz az a magellan merev villa a polar-ikszedbe ;D ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hát láttam néhány embert vele dh-zni de tény hogy inkább street/freeride mint dh ;D!Szlovákiában olcsóbbak a telók?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
neeeem. :o
de olyan felépítése van külsõre,mint a JudyC-nek.Az meg nem DH-s villa.Azért is adom el...
De egy boxxer nem nyomhatok bele a biciklimbe..