Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
EXR comp-ban tényleg nincs olajcsill, az viszont igaz, hogy a TT nem mozog valami szépen, viszont amiket te mondtál, pl régebbi judy XC, az háromszorosa a TT árának, és a srác pedig azt mondta, hogy csak újonnan vesz, 30E-ig..... na erre mondtam én a TT-t ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
EXP compban nincs olaj csilli ;) a sima EXRben van de az drágább
nah izé microlube -ra senkinek semmi tippje? mármint, hogy hogyan mûködik az a zsírozógomb....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Judy TT-t nem ajánlom egyáltalán. Olcsó, de nem jó ;), egyáltalán nem mozog, 5 fok alatt meg merevvilla, Six cssakúgy jopog mikó tojrik-nem erre való, EXR comp jól mozog+olajcsili, de 39.000, Judy XC-t csak régit, új kaki, Mozo olcsó, de jobb az áránál.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
six-et még nem próbáltam, ránézésre elvileg az is bírja, de a judy-ról elmondható, hogy van benne anyag (2300g) :D

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
ez igaz...meg a judy erosebb mint a six...legalabbis azt halottam hogy a sixek tortek vagy nem?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
szerintem ezen a szinten tök mindegy, hogy 80mm, vagy 100mm, éppen ezért ajánlanám a judy TT-t, mert az a legolcsóbb a nevesebbek közül

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
manitou six? az 80/100 as nem? az is valahol 30 kornyeken volt...

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
talán a legolcsóbb márkás teló ami hivatalosan 100mm-t mozog az a Marzocchi EXR comp, rugó+elasztomer, nuku csillapítás, ez elvileg csak OEM villa, de Mali-ban van 38E Ft-ért....
egyébként én akkor már inkább ajánlanám a Judy TT villát, ami csak 80mm-t mozog, de szerintem kb ugyanannyit mozoghat gyakorlatban mint az exr comp, csak hát a judy TT az csak 20E Ft újonnan!
Szerintem neked az jó választás, szerintem fölösleges megvenned azt a batár-nagy r500-at, a judy TT-t sem fogod szerintem szétküldeni, bírja az...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
mustar: erre mondjak hogy nem lehet. szeretnek 50ezerér olyat mint a benderé csak kicsit jobbat...
30 e?100 mm? es ujonan?? felejtsd el...meg a suntourokban lehetne valami de azok is dragabbak...hasznaltan is lehet jot talalni csak keress.

manitou:
van ilyen kis pisztoly azzal kell löni bele a cuccot.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
naja, csak a mozo ronda is ;D
amugy a manitou (manitoy 8) villákon hogy mûködik ez a micro lube zsírozógomb? bekenem zsírral azt a lyukat? vagy másképp? hmm egész jó ez az x vert, fõleg a mozo után, csak olyan hurka :D de nem akarlak lebeszélni, mustár, elején jó lesz!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez igaz.
a tt-k.
de csak 80.
a mozo pedig ha jol van karban tartva, akkro mozog rendesen.
de nem szabad leszedni a gumiharangot, es karbankell tartani....

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
vannak judyk. pölö a tt elég olcsó, erõs, megölhetetlen, de csak 80at mozog. vagy van a judy xc 39ért, abban van olajcsilli is. csak drága. szvsz a judy jó választás

danbutcher

danbutcher

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hali és üdv mindenkinek! Valkitõl olvastam itt a fórumon, hogy a Mozo R500- típ. telót lehet tuningolni, szóval errõl szeretném megtudni a részleteket (milyen tuning?, hol?, mennyiért? stb.) köszi a segítséget! ???

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Na úgynézki megvan a végleges váz: airborne.
Néztem hozzá való telót: mozo RM500A
az az én nagy aggodalmam, hogy az én 50 kilómal meg tudom-e mozgatni rendesen. Vagy esetleg mit ajánlotok még ebben a kategóriában (30e Ft 100mm). Használtat nem veszek!!! Az télleg fontos, hogy meg tudjam mozgatni!!!

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
A gép már egyszer megvolt csak egy piszkosul nagy perec után 3 hónap lábadozást nyertem és ekkor hajlítottam meg az 5.5-öst. Nem tudom hogy mi számít sorból kilógásnak (vega 1, deore XT, sram). Az a mozo eléggé kilógott a sorból. Ahhoz képest hogy majdnem ingyér dobálták egészen használható volt. Semmiképpen sem kellene összehasonlítani egy Boxxerrel vagy Shiverrel. Nem egészen arra lett kitalálva mint a "nagyok" de nem is igazán ugrok bele egy 4 m-es letörésbe. Az én igényeimet kielégítette de mostmár valamit kellene vennem mert mióta nem tekerek 15 kg-ot híztam. A késõbbiekben midenképpen szándékomban áll frissíteni de az csak kb jövõ nyáron lesz esedékes. Ezért a kis összeg.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
arra erti, h a dnm tagok sem epp a legjobbak.
tehat teloban is ki kell fogni belole a jot.
hat, alacsony koltsegvetesu dh-gep?
remelem a tobbi alkatresz nem log ki a sorbol nagyon. de van csomoszor itt regi boxxer, olcson.
ujonnan meg hmm... ennyiert duplavallas?! csak mozo/zoom stb....de megint ez h be van hatarolva, h max ennyiert egy ilyen olyan csili vili villat akarok, ez igy nem teljesen mukodik....
60ert meg jo szimplavallasat sem kapsz :'( :-X

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Pontosan mire gondolsz? Mondom a lehetõségeim, igényeim: kb 60 ezer forint, jó lenne ha duplavállas lenne, és nem bánnám ha új és nem valami szutyok. Ezeknek megfelelt a Mozo X 5.5 de azt nem lehet már beszerezni. Körülnéztem itt ott de mindenhol a Marzók Manituk és néhol Boxxer. Na ezek azok amikre a közeljövõben nem lesz keretem. Mondjatok nekem egy hasonlót. Környezõ országok is játszanak. Köszi

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En eddig csak a sziplavallas USD DNM telot probaltam, nemtom ennek mi a neve, de iszonyat rossz volt. Nagyon nehez beallitani ugy hogy mozogjon is. Csavarodik, gyenge.
Nem tudom hogy miert akarsz pont DNM telot, de szerintem tegyel le rola. Se szerviz, se alkatresz. Vegyel mast.

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Üdv. Ritkán de akkor is hülyét kérdezek: Mo-n vagy ahhoz legközelebb hol vagy hogyan és milyen összegekért lehet hozzájutni DNM telókhoz (dnm vts 90). Plussz ha tud valaki konkrét tapasztalattal szolgálni megköszönném. Uff P

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
o télleg. nem baj, az avid majd ha lesz akkor fel megy rája. hmm akkor megveszem, köszi a helpet!