Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
eric:
~ igen.
de mihez kepest?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Vki megmondaná hogy a 7,5-ös az a középsõ sûrûségû olaj-e? Köfi!

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
Mustar csak nem adod fel a duplavallas dolgot...merevbe nem igazan eri meg duplavallast tenni ezt en magamon tapasztaltam...en tennek bele a helyedben egy siman 100at mozgo mozot vagy marzot...de semmikeppen nem duplavallast
bocs az eltantoritasert ;)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
gila xe 101 milit mozdul papiron.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
ggx: ha kell van asszem 7,5-ös Marzo olajam kb 3dl. Megbeszélhetjük. ;)

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
3 kérdés: Elõször is, az rst gila xe 14cm-t mozog vagy 10-t? 2.: A mozo x5.5 miben külömbözik a mozo x5.5a-tól? 3. Melyik a jobb a gila xe vagy a mozo x5.5a???
Airborne-ba melyik a jobb? Eltántorító véleményeket nem szeretnék kapni, mert már majdnem fix a dolog.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
olvass vissza :D
egyebkent meg sokat, atomeros csak nehezebb mint gondolnad...

nagyí

nagyí

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
MOZO R500.
SZERINTETEK MEGÉRI MEGVENNI?
MIT BÍR A GYÁRI FELÉPITÉSSEL?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
RST Aerosa TL 29900 nyak nélkül...
nyakkal ~33...
Nekem még nem volt bvele problemám ::)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
ok köszi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szertem marzo.com-on vannak olajszintek
:-)

egyebknet ~100-130ml eleg bele boven szarankent.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
valaki segítene, hogy mennyi olajat kell tenni nyílt-olajfürcsis telóba?

ja egyébként juhi most találtam a fürdõkádunkban egy telót neked, szerintem kimozogja a 300-at... :D
http://asztal.uw.hu/...nga/exr_big.jpg
(szappantartó rulez ;D )

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
Rob: thenx a zsírozásért! én már azt hittem, hogy azt a kis szart kell kenegetni és megszívja magát, vagy mittomén ;D
kicsit más (de még x vert): ma mentem elõször a villával, de olyan nagyon puha volt és kb 7 centinél megállt és koppant egyet. nem is koppant, henm tompán megállt. megnéztem belülrõl és azt láttam, hogy egy jó nagy darab MCU gumi tátong a rugó felett. ez lehet az oka? és arra gondoltam, hogy ha ezt kicserélem egy hoszabb rugóra, mármint rugóstul gumibakostul akkor változik vmi?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Figy, van egy Judy 100-asom.. Az pont jo lenne neked, es csak egy picivel tobb mint 30e. Hidracoil, gyonyoru mozgas...

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Na ez is egy jó indok ;D
De komjra fordítva, tudom, hogy ilyen árkategóriában nem kapok szinte semmit, de ha már valamit kapok az nézzen ki jól. Tudom ez a hülye gyerek menõzni akar az új duplavállassal szindróma :-\
Ja és a mozo x5.5a miben külömbözik a sima x5.5-tõl? Ez utóbbiról tudom, hogy 14 cm-t mozog, és duplavállas. Az az "A" mit jelent? Mert se küföldi se magyar keresõben nem találtam infót.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nem szkad el a fekvezetek ha elesik, mert nem tud korbefordulni a kormany ;D ;D ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Mi néz ki abban jól? Merevvázba duplavállast minek? Mi lenne az elõnye?

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Apróban találtam 25e Ft-ért shock works dh3-at. Nagyon elrontaná egy ilyen a matrix airborne geometriáját? Ezért olyan nehéz megvenni a bicajt, mindig látok valami újat, ami jobban tetszik... ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
amúgy exr comp no olajcsilli, de elég jó kis villa, cro-mo becsúszókkkal, alu alsószárral. made in taiwan ugyan, de nem árt neki. az egyik szárból ki kell venni a rugót, mert alapból elég kemény a kettõvel. (gy.k.: ha mindkét szárban benne van a rugó, elég nehezen indul meg)

még valami: 5th element, de már nem volt pofám a giant topicba írni: 125 psi és 1 csavarásnyi elõfeszítés mellett a 375-ös rugó sag-je 18 mm. nem volt nálam telópumpa, de mennyit csökken ez mondjuk 100 psi mellett? vagy 80 mellett? lehet, hogy mégiscsak kibékülünk a rugóval, de azért csak a 325-ös lenne az igazi :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hogy mûxik a zsírzógomb?
van egy gomb (gömb inkább) a villán a perselyek között kivül. erõvel benyomható, de alapból feszül kifelé. benyomod a pisztoly fütyijét a zsírzógomb puncijába, és nyomod neki az ájert. illetve a zsírt, amig orrán-száján nem folyik kifelé. akkor a maradékot letörlöd, és kész.