Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
Feltöltött kép ;D
Te is ptom19 Keményebb cc re kell neki
Szmájlit mosolygósnak vedd! ne dühösnek ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bazsee donsd el melyik nemet valasztod.
leci
bar egyik nem sem jo igazan csak a nõi nem.
hahahaha...
ismet jot nevettem magamon sajat magam alltal.

ez a sok bezus elnevezes mar reg kinyirt engem
egy betut tevedek es maris...

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 posts
Eerie: Lehet, h vhol lehet olcsóbban kapni, de kiindulásnak ez is tökéletes. Eddig a RS Judy SL és a Pilot XC között vaciláltam. Persze mindkettõ 2004-es. Ezekrõl nincs vkinek vmilyen tapasztalata??

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Nem tudom, de 55 nem sok egy 02-es EXR-ért? Haverom 48-ért vette az MXC-jét még tavaly.

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 posts
Kösz eric! Asszem te vagy a Megváltóm , mert kb 2 hónapja neked van az egyetlen konkrét javaslatod telókkal kapcsolatban.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
viszont a zokes-t nagyon lehet tuningolni aki ert hozza, mert szinte teljesen marzo kompatibilis..hehe ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
akit érdekel, tudok most két csocsi állapotú marzo villát, az egyik egy '02 mxr (azt hiszem, mindenesetre 80 mm, levegõs, nem állítható csillapítással és szürke) és egy '01 Z4 sid-kék, levegõs, szintén 80 mm, szintén nem állítható csillapítás. a z4 45.000 a másik 40.000. karcmentresek. akit érdekel, privátoljon, azt megdumáljuk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Ennyiert szerintem erdemesebb egy jo allapotu Boxxert venni. Persze a Dorado dragabb villa, de jobbnak nem mondanam. Ha ram hallgatsz, akkor inkabb egy bordo Boxxer, vagy egy Team.

Akkor marad a race.
Thx

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
szerintem is kaki.Havernek van egy Zokes elite ami elvileg csak prototípus volt és egy van belõle az országban.140 millit lóg ki a becsúszószára de csak alapméretes szóval a merevség a nulla.110 et mozgott mikor megvette azóta a perselyek szarrá mentek és az új perselyek meg még annyit sem érnek.Persze õ esküdözik de akkoris fos

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hiaba hobologne a tomeg... a Zokes tenyleg szar. Havernak volt Zokes teloja, 110mm -t mozgott elvileg. De nem mozgott annyit, es amit mozgott azt is rosszul. Nagyon nehez volt beallitani, mivel levegos volt. Ha olcson akarsz telot, akkor inkabb Mozo, vagy RST vagy valami hasonlo, de semmikepp nem Zokes.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

ZOKES TELÓRÓL VÉLEMÉNYT VALAKI! >:(

csak, hogy kapj végre választ: azért nem válaszol senki, mert akinek van egy kis esze, nem használ ilyet, mert szar.
ha teheted ne vegyél ilyet, mert mindent csinál csak, éppen amit kéne azt nem: nem mozog sehogy.
ha 4200Ft akkor esetleg meggondolhatod, de cssak azért, hogy fogja valami az elsõ kereket.

Na ha másra nem: erre most lesz majd üvöltözés, hogy nem is szar, bla..bla..bla --> így kell idecsábítani õket ::) ;D figyelj csak ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ennyiert szerintem erdemesebb egy jo allapotu Boxxert venni. Persze a Dorado dragabb villa, de jobbnak nem mondanam. Ha ram hallgatsz, akkor inkabb egy bordo Boxxer, vagy egy Team.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Kérdés:
Lenne egy 2 éves Dorado DH kb 50-60%os állapotban.Majd a héten pontosan felmérem a hibáit.
Érdemes ezt felujitattni(szimmering,persely stb.)vagy hadjam a francba.
Amúgy 120 lenne...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Nyugi.......................................... ;)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
ZOKES TELÓRÓL VÉLEMÉNYT VALAKI! >:(

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
ITT van. Az árlistán ne keresd mert nincs rajta, de én a boltban pénteken is láttam.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
eric látta azt a 2002-es marzót, 55E-ért valahol, majd mingyá jön és elmondja, hogy hol... :)
szerintem jól jársz vele, kategóriájában nagyon jó teló

bazsee

bazsee

vendég

• fórumtag
  • 105 posts
Egyáltalán lehet még kapni ilyen Marzot??

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
enis emlexem ra de egyeb info akkor meg ezexerint nem nagyon van...na megkeresem :)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
;D ;D nincs mas 5letem, annyira nem ismerek minden villat. ezt a marzot igen, es jo, CCre, meg ha durvabb is siman jo. en midnig csak janoshegyi FRerek bicojaba lattam es jol mukodott, szal birta.
ergo neked is jo lesz sztem ;)