Hello!
Igen, van netem. De az RS honlapon nincs szó errõl. Átnéztem a faq -t is, semmi, ezért kérdeztem. Szétnéztem a neten, utánna kérdeztem. A FOX-ról van 1 utalás az mtbreview.com -on, talán az is felsõ állásban zárható..
bye
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. January 27. - 19:14

Posted 2004. January 27. - 19:08

Fityisz: Szerintem úgy gondolta, hogy Fox,..... Sherman... ezekrõl nem sok tapasztalat van.
Szvsz, de aztán lehet, hogy nem
Szvsz, de aztán lehet, hogy nem

Posted 2004. January 27. - 19:04

Sherman is van ennyiért. Csak sajna ezekrõl nem sok tapasztalat van.
FOX-ról mennyi tapasztalat is van?
Posted 2004. January 27. - 19:02

De gondolom neted az van, mennyi ideig tart megnézni pl a RS honlapján?
Egyébként felülrõl.
Egyébként felülrõl.
Posted 2004. January 27. - 18:56

szalka: en mar mentem is 2004es marzo droppoffal 
haver vette szal' mar tuti hogy lehet kapni.

haver vette szal' mar tuti hogy lehet kapni.
Posted 2004. January 27. - 18:52

Hali!
Fox Vanilla 125RLC -t tudok venni 150e alatt. A merevsége talán elég lenne... Sherman is van ennyiért. Csak sajna ezekrõl nem sok tapasztalat van. Tudom, ebben a kategóriában nincs nagy különbség már, de jobb majdnem biztosra mennem.
Ja, és nem DJ, DH felhasználásra kell, az Avid is 165 -ös, nem is kell nagyobb.
Tudja valaki, hogy a Psylo Lock-outja hol zár? lent vagy fent?
A Marzo lent, a Fox fent.... ezt tudom. És nem bp-i vagyok, ezért nem tudok bemenni 1 üzletbe, és megnézni
Bye
Fox Vanilla 125RLC -t tudok venni 150e alatt. A merevsége talán elég lenne... Sherman is van ennyiért. Csak sajna ezekrõl nem sok tapasztalat van. Tudom, ebben a kategóriában nincs nagy különbség már, de jobb majdnem biztosra mennem.
Ja, és nem DJ, DH felhasználásra kell, az Avid is 165 -ös, nem is kell nagyobb.
Tudja valaki, hogy a Psylo Lock-outja hol zár? lent vagy fent?
A Marzo lent, a Fox fent.... ezt tudom. És nem bp-i vagyok, ezért nem tudok bemenni 1 üzletbe, és megnézni

Bye
Posted 2004. January 27. - 18:39

Hali!
Ja és még egy irritáló kérdés! Egy Marzo villa hány centis nyakkal érkezik szal mennyi levágatlanul...mer nekem 22cm kéne szal elég fontos hogy nagy legyen értitek..
Ja és még egy irritáló kérdés! Egy Marzo villa hány centis nyakkal érkezik szal mennyi levágatlanul...mer nekem 22cm kéne szal elég fontos hogy nagy legyen értitek..
Posted 2004. January 27. - 18:35

Hali!
Figy, 2004-es Marzokat már lehet kapni?
Mer egy tag aszonta hogy csak február 20-a után kezdik forgalmazni egy másik bicajboltos meg aszonta hogy (mert már 1 hónapja megkértem hogy nézzen utána) õ már látott Pesten nagykerben 2004-es Marzot (DJ3 mer nekem az kell de sürgõsen) szal most melyiknek higgyek? Ha valaki érdemlegesen tud válaszolni annak nagyon megköszönném! Ja és ha esetleg HS33 kell vkinek szóljon! (Ez nem hirdetés csak annak láccik:)) )
Figy, 2004-es Marzokat már lehet kapni?
Mer egy tag aszonta hogy csak február 20-a után kezdik forgalmazni egy másik bicajboltos meg aszonta hogy (mert már 1 hónapja megkértem hogy nézzen utána) õ már látott Pesten nagykerben 2004-es Marzot (DJ3 mer nekem az kell de sürgõsen) szal most melyiknek higgyek? Ha valaki érdemlegesen tud válaszolni annak nagyon megköszönném! Ja és ha esetleg HS33 kell vkinek szóljon! (Ez nem hirdetés csak annak láccik:)) )
Posted 2004. January 27. - 17:54

fox nagyon jo dolog, csakhogy nem teljesen az altalad leirt arkategoriaban van az a teloja, amit mar erdemes lenne megvenni.
ha merev villat akarsz, akkor midnekeppen atutoset, azt meg a fox nem gyart, csak a roxsox, es a marzo.
(manitu atutos sermanja is 150e felett van..)
es telleg csirke egy picit a psylo, de nem zavaro nagyon....
hasonlitsd ossze a marzo-kkal, es ha egymas mellett van a 2, donts...
(kb ugyanaz a 2 DOLOG, minosegre, arra meg mindenre.... innentol mar szemelytol fuggo)
ha merev villat akarsz, akkor midnekeppen atutoset, azt meg a fox nem gyart, csak a roxsox, es a marzo.
(manitu atutos sermanja is 150e felett van..)
es telleg csirke egy picit a psylo, de nem zavaro nagyon....
hasonlitsd ossze a marzo-kkal, es ha egymas mellett van a 2, donts...
(kb ugyanaz a 2 DOLOG, minosegre, arra meg mindenre.... innentol mar szemelytol fuggo)
Posted 2004. January 27. - 17:47

Hali!
Egyre többen ajánlottátok már a Psylo-t. Most is RS telóm van, az volt az elsõ gondolatom, hogy az lesz most is. De közbe jött még pár lehetõség. De nem bánnám... Most egy 99' -es Judy 100 van. És király kis villa... Csak elég csirke lábakon áll
A Psylo tullio nem csavarodik nagyon? Fontos lenne egy igazán merev villa. Ezért jött a képbe a Z1 FR QR20. A Psylonak a lock-outja fent vagy lent zár? És hogy ne legyen egyszerü, itt a FOX. Ja, a Shermanokról nem is beszélve....
Baromira nem tudom mire adjam ki a pénzt. Tudom, nem tudtok helyettem dönteni, de ha megvan a lehetõség, hogy kérdezzek, miért ne tenném?
Bye
Egyre többen ajánlottátok már a Psylo-t. Most is RS telóm van, az volt az elsõ gondolatom, hogy az lesz most is. De közbe jött még pár lehetõség. De nem bánnám... Most egy 99' -es Judy 100 van. És király kis villa... Csak elég csirke lábakon áll

A Psylo tullio nem csavarodik nagyon? Fontos lenne egy igazán merev villa. Ezért jött a képbe a Z1 FR QR20. A Psylonak a lock-outja fent vagy lent zár? És hogy ne legyen egyszerü, itt a FOX. Ja, a Shermanokról nem is beszélve....

Baromira nem tudom mire adjam ki a pénzt. Tudom, nem tudtok helyettem dönteni, de ha megvan a lehetõség, hogy kérdezzek, miért ne tenném?
Bye
Posted 2004. January 27. - 17:18

Posted 2004. January 27. - 16:16

bazsee:
szeretem, amikor valaki olyan villáról kér tapasztalatot, ami éppen, hogy megjelent a piacon. ha van is valakinek, az még nem használhatta annyit, hogy rendes véleményt mondjon róla!!!! >
miért nem azt kérdezed, milyen egy '99-es z1? arra tudnánk válaszolni páran....
one:
psylo sl tullio 118.000 gyapinál. fekete alsószár, fekete váll. nyilt olajfürdõ, u-turn, csillapítás állítás, 125 mm, és VAJpuha. vagy 89.000 a dropoff comp, annak még a becsúszója is fekete, nyilt olajfürdõ, sebességérzékeny csillapítás, de nem állítható, és sima 10 mm tengelyes, 130 mm. ennél vannak komolyabb marzok is, drágábban persze, és azokat is simán bevállalhatod! (z1 dropoff I és II, z1 freeride, freeride sl, stb.)
szeretem, amikor valaki olyan villáról kér tapasztalatot, ami éppen, hogy megjelent a piacon. ha van is valakinek, az még nem használhatta annyit, hogy rendes véleményt mondjon róla!!!! >

miért nem azt kérdezed, milyen egy '99-es z1? arra tudnánk válaszolni páran....
one:
psylo sl tullio 118.000 gyapinál. fekete alsószár, fekete váll. nyilt olajfürdõ, u-turn, csillapítás állítás, 125 mm, és VAJpuha. vagy 89.000 a dropoff comp, annak még a becsúszója is fekete, nyilt olajfürdõ, sebességérzékeny csillapítás, de nem állítható, és sima 10 mm tengelyes, 130 mm. ennél vannak komolyabb marzok is, drágábban persze, és azokat is simán bevállalhatod! (z1 dropoff I és II, z1 freeride, freeride sl, stb.)
Posted 2004. January 27. - 12:00

Ha 150 a hatar, akkor enis Psylot vennek, de en tulliosat. Az mar biztos nem fog csavarodni, es 125mm-t mozog, Lock out, U-turn, nyilt olajfurdo. Es tudom hogy jo, mert mar sokszor mentem vele, es volt is, csak nem tullios.
Mivel uj forgalmazoja van, mostmar az alkatreszutanpotlas is megoldott.
Mivel uj forgalmazoja van, mostmar az alkatreszutanpotlas is megoldott.
Posted 2004. January 27. - 11:23

Rock Shox Psylo, vagy próbáld ki a Shemant, egyébként meg www.mtbreview.com, ha még nem nézted
Posted 2004. January 27. - 11:03

Posted 2004. January 27. - 10:13

Hali!
Még 1 utolsó kísérlet. Még mindíg tel. vásárlás. Mivel a konkrét típusokhoz nem nagyon szóltatok hozzá, felteszem általánosabban a kérdésem.
Váz: Ruckus, felhasználás: 50%-50% terep-város, fék: Avid tárcsa. Ehhez az összeállításhoz keresek egy merev, erõs, finoman mozgó, állítható (visszaút cs., elõfeszítés) teleszkópot. És szeretném ha lenne benne Lock-out, de nem ez a legfontosabb. Max 130mm-es rugóút. Az ár most mellékes szempont, de legyen 150e a határ.
Kinek mi lenne a nyerõ? Persze nem ártana 1 kis indoklás sem.
Fox, Manitou, Marzocchi, Rock Shox ???
Várom a hozzászólásokat.
Bye
Még 1 utolsó kísérlet. Még mindíg tel. vásárlás. Mivel a konkrét típusokhoz nem nagyon szóltatok hozzá, felteszem általánosabban a kérdésem.
Váz: Ruckus, felhasználás: 50%-50% terep-város, fék: Avid tárcsa. Ehhez az összeállításhoz keresek egy merev, erõs, finoman mozgó, állítható (visszaút cs., elõfeszítés) teleszkópot. És szeretném ha lenne benne Lock-out, de nem ez a legfontosabb. Max 130mm-es rugóút. Az ár most mellékes szempont, de legyen 150e a határ.
Kinek mi lenne a nyerõ? Persze nem ártana 1 kis indoklás sem.
Fox, Manitou, Marzocchi, Rock Shox ???
Várom a hozzászólásokat.
Bye
Posted 2004. January 26. - 22:02

Posted 2004. January 26. - 21:31

eric: õt biztos nem, mert csak rajtam múlik, h mit veszek meg és mit nem, csak magamat szidhatom.

Posted 2004. January 26. - 21:27

bazsee: nincsmit, csak ígérd meg hogy nem az én édes anyukámat fogod emlegetni mikor esetlegesen elromlik a teló! ;D
Posted 2004. January 26. - 20:06