Kép sajnos esélytelen. Még mindig a haro van, de a teló akkora, hogy a fékvezeték -a régi- nem ér le a féknyeregig a kartól. Összeraktam a biciklit -ugye elsõfék nélkül- de csak mentem vele egy kört a városban, hogy kipróbáljam tényleg annyira elrontja a geometriát, mint azt gondolnám?
Kedves barátaim, ez így kib*szott jó! Ki kell próbálni öt percre és meg van gyõzve az ember. Persze csak akihez közel áll ez a stílus, ugye nem mindenki egyforma de nekem nagyon bejönne. Ettõl függetlenû nem akarom a haro-t egy ilyen teleszkóppal tönkretenni, szóval lecserélem a vázat -ELADÓ-.
Nem szabad leírni a hosszúutas teló-merevváz párosítást -még ha csak 100 mm mozgó telóhoz is találták ki a vázat.
Egyébkéntmeg: ha a zoom-ban kicseréled az elasztomereket simán mozog 200-at, egy hosszabb nyomórúddal -és ugye több rugóval- akár 230-at is, a becsúszók vannak olyan hosszúak (bár ezt pontosan nem tudom, de biztos, hogy 200+).
Judy XC-hez:
nekem is az volt és tényleg egy nagyon tartós teleszkóp de mikor az ideieket elõször láttam boltban, azt hittem, hogy csak valami átmatricázott sz*r. Ahhoz képpest, hogy RS nagyon igénytelen.