Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
A 03'-as DJ3-asokból is sok kikotyogósodott,szerintem egyszerûen sz@rok a tömítesek :-\ ::)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Poli!

A legjobb tudomásom szerint is a villa feledata az hogy az erõhatásokat a villa papucs illetve a villa váll vonalán csillapítsa, nyelje el. Tehát nem a tengelyek között. :-\ Egy 2003-as Drop Off-nak nem volna szabad 3 hónap után lógnia!

SZVSZ

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
olyan nincs a világban, hogy olcsó de jó...
esetleg csinálj olyat, hogy vmi telózsírt alaposan összekeversz egy kis telóolajjal, csak épp hogy hígabb legyen.
de olyan sose lesz, mint a PrepM, és ha olcsó villád van szar porlehúzóval, akkor úgyis kinyomja a hígabb zsírt 2 nap alatt, akkor meg már jobb a sûrûbb, pl JudyButter.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
zsír: manitou prep m, vagy rs judy butter.
a six meg nem a legjobb, inkább judy. de ha másra nem akarod használni mint amire való, akkor six mert könyebb.

én

én

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Ha telózsír akkor melyik, milyen, van-e valami jó de olcsó?

poli

poli

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Hello!
van egy kis gondom a telómmal.2003-as Drop Off
dec.-ben vettem ujjonnan és kicsik kotyog a becsúszó a szárban Még nem volt marzom és nem tudom hogy ez megengedett dolog-e 3 hónap után
köszi a helpet

edu

edu

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
hello. Mit tudtok mondani nekem a Manitou Six- rõl. Max. mire lehet használni és milyen a minõsége.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Meg úgy tudom, hogy a csapágyzsírok nem valami kíméletesek a mûanyag/gumi alapanyagokal:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Mi avéleményetek a 2003-as Marzocchi B. Exr Comp-ról? Lehet valahogy turbózni? Minden üzenetet szivesen várok.

Bikemag, tavalyi PolarX teszt. nincs benne csili, így nem hiszem hogy bármit érdemes rajta változtatni, nem ér annyit az egész...

.... vagy kérdezd VDani-t ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Mi a különbség a telózsír és a normális csapágyzsír között? Nagyon nem örül a villa hogyha nem telózsírt nyomatok bele?

telózsír hígabb, Te nem örülsz mert belassul

kóci

kóci

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Mi avéleményetek a 2003-as Marzocchi B. Exr Comp-ról? Lehet valahogy turbózni? Minden üzenetet szivesen várok.

kóci

kóci

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Mi a különbség a telózsír és a normális csapágyzsír között? Nagyon nem örül a villa hogyha nem telózsírt nyomatok bele?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát a SID kérdéshez annyit, hogy a tárcsafékes használatát felejtõsnek találom. A WC-ra meg egyenesen életveszély:)
Még v-fékkel is rugalmas az a villa.Ha könnyû de tárcsás villát használsz, akkor Manitou Skareb. Nem is kell bele a lockout, mert úgyis eltörik:(
Az még egészen jól bírja.De ha nem vagy élversenyzõ, akkor a Duke a te villád, vagy a Black Elite Air. Nekem Duke XC-m volt Avid CPS-sel, és teljesen jól mûködött.Nem csavargatta, meg semmi ilyesmi. De az 1600g az átverés a RS-tól. 1820volt lemérve.Üdv:Thy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
furan nez ki a boa-ban!

kicsit puhul de nem sokat
nagyjabol ez lesz
olajat kell benne cserelni es okes a dolog csillapitas ugyileg.

elvileg meg lehet levego nelkul is hasznalni szertem.

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Hali!

Tegnap jött meg a DJ3-am, ma beszereltem és kipróbáltam, szal nagyon fasza meg minden csak annyi a bajom hogy qrva kemény, lépcsõztem és 6cm-t mozgott többre nem bírtam rávenni, amúgy 1,5bar van belefújva, szal az lenne a kérdésem a marzo tulajok felé, hogy ez még fog egy kicsit puhulni meg gyorsabb lesz-e a mozgása egy kis bejáratás után meg ajánlatos-e használni levegõ nélkül? Minden okosságot szívesen veszek szal írjatok ha tudtok segíteni!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hát, az a különbség nem olyan kicsi, pár száz gramm, és 2 mili különbség a becsúszó-átmérõben az szerintem egyértelmûvé teszi, hogy a DUke masszívabb villa. De nem is ugyanarra való a kettõ. ha kompromisszummentes cc-villát akarsz versenyezni, akkor Sid, ha kicsit zuzdázol is, meg nem árt, ha nem kolbászol a villád, de elviselsz párszáz gramm többletet, akkor Duke.

chester

chester

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
Duke vagy SID merevebb tárcsafék szempontjábol?? Úgy hallpttam, hogy a Duke merevebb, de ha csak kis külömbség van akkor lehet,hogy inkább SID nem?? :-\ Segitsetek!!!!!!!

lctomi

lctomi

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Ha valaki tud jó boltot/helyet ahol lehet kapni RS psylo-hoz szimmeringgarniturát, ne kiméljen.
Elõre is kösz.
Tom

-NoVa-

-NoVa-

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
A Suntourom is kicsit szorul a TF2 spray-tõl, de csak 1-2 percig. Utána viszont nagyon kellemesen felpuhul.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
becsúszóra, porlehúzóra szilikonspray, de a Manirou Axel nem szereti pl., beragad tõle nemtommér...