Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Keresek Manitou Supernovához szétszedési és összerakási útmutatót. Tud valaki ilyet, hogy hol keressem?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
a tavalyira sok panasz volt. az ideire meg egyenlore nem volt...amugy meg ha jol tom levegos, szal ha zavar hogy nem moccan be alattad (75?!) akkor kiengeded belole.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
pedig egyszer nagyon év elején volt meg talán most tájt!Kössz az esszét málna! ;D
Nemazért de nem túl szép szálka!Lessz szerintem egy törött boád! ;D Havernak úgy kiemeli a dual fun ját! ;D Szerintem a tavaji dj3 jobb!2004-es keményen mozog,6-7 cm-etz könnyen kimozogja utána meg egy mamut kell hozzá!Szerintem elején rögtön ki kell cserélni az olajat mert eléggé sûrû

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en is igy tudtam vajda.
de multkor mar fel lettem vilagositva, hogy nem a goja hozza a ...

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
okes okes...csak nagykerbe nem votl es olyat hallottam h nincs is...de akko tevedes volt a DOLOG ;D

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Kisvajda: Hát ezt rosszul tod, mert nekem pölö az van és eléggé valóságos, ha nem hiszed nézd meg ezt ->> http://www.bikemag.h...eom&id=123_2304
Amúgy semmi ba**tatás nincs bennem

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
szvsz a DJ3ak voltak amik kicsit kotyogtak, de nem a dropp offok..nem ugyan az, se arban se minosegben.
a masik: 2004es DJ3 nincs mo-n legjobb tudomasom szerint. es sztem ez igy is van.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
azért van egy kis kül. még ezen kívül. sztem a marzók minden téren brutálisak, pölö monster ??? mire való?... a djk is elég brutálok szvsz. olyan magasak mint egy mozo ;D és a becsúszójuk egy boxxerével is felér (vastagságban). én manitou használó vagyok. vettem egy 4 éves villát és az ég világon semmi baja... ráadásul egy cc villa és zúzósan használták, úgy mint én. kell ennél több ? ;D a marzók sem rosszak, de általában mindegyiknek van vmi egyedi esete. dj kotyogás, vagy wedge recsegés, akkor vót az a visszahívás is, hogy cserélnek, stb. viszont elég jó a csillijük és EZER fajta villát csinálnak. sztem a legjobbak a szimplavállas átütõs változataik. szóval az én véleményem, úgy általában, de nem minden esetben: cc, durvulás, dual, könyebb brutálkodás, brutál urban/street (kévéve persze a doradó részleg, meg a shermanok) marzo: keményebb állatoknak, meg hc freeride, Rock shox: verseny dh, cc. szoval kicsit hosszú lett, bocsi, meg lehet, hogy értetlen, csak jónak láttam tisztázni.

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
nekem compom van es en nagyon szeretem...es a manitounal ott a postmount is...
egyetlen hatrany eddig hogy a rugout csavargato elromolhat bar nemtom hogy kijavitottak e

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

Manitou vs. Marzocchi
könnyûek tetemesek:)
normál becsúszók vastag becsúszók
több állítási lehetõség kevés áll. l.
árban köbö egyformák
nem kell rögtön belém kötni ez csak privát vélemény:)
Én marzot használok már 4 napja:) szal én azt ajánlom de ízlések és pofonok:)

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
Hát ha belsõ visszaút csillapítás akkor belül! ;D Szerintem szét kell szedni hozzá!Vagy varami csavarókának kéne rajta lennie!
Manitu black-ek küzül valamelyiket használ valaki?Jók?Érdemes beruházni egy elitre?

Szálka

Szálka

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

A 2004-es DJ3 visszaút csillapítását hogy lehet állítani? Mer az volt írva a bikkmakkban hogy belsõ visszaút csillapítást lehet rajta állítani de én azt nem tom hogy hol:) Szal kösz elõre is:)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Poli!

Négy lehetõséged van:

1.: Elköldenek hogy nem is lóg ezt csak a Mátrix hiteti el veled. ;)

2.: Elküldenek hogy nem rendeltetés szerûen használtad és ezért lógósodott ki.

3.: Amit Thez írt!

4.: Haverok az eladók és nagy nehezen vissza veszik a villát. :-\

poli

poli

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszi Thez .De azért 139eFt ért nem ezt vártam volna ! Nem baj másnem a fejükbe húzom

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
probald meg visszavinni, ha zavar, de ott ugyis meg fogjak magyarazni neked, hogy ez nem is kotyog, csak a kormanycsapagyod lazult ki...
de egy probat meger, semmibe nem kerul neked ;)

poli

poli

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Azt mondjátok meg nekem hogy most visszavigyem
a Drop Off-om vagy nincs értelme mert azt mondják hogy ez ilyen

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én a csillapítást jobban szeretem, mint az elõfeszítést.

Hogyhogy melyik a jobb? Ha arra gondolsz, hogy gyors vagy lassú, akkor az a válasz, hogy ízlés és felhasználási terület függvénye.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Melyik a jobb?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az 'R' a Rebound rövidítése, a csillapítást állítod vele. Az elõfeszítés általában 'P' Preload. Ha az R tekerentyût '+'-be tekered, akkor rendszerint lassul a villa visszaútja, ha mínuszba, akkor gyorsul. Azért írom, hogy rendszerint, mert az Alfalfámon pölö fordítva volt.

Mustar

Mustar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
A teleszkóp alján, ahol a kerekt kell rögziteni, és van ott egy kics csavar, rá van írva R + -, gondolom ez az elõfeszítés állító csavar. Ezzel tulajdonképpen mit állítok be? És hogyan kell beállítani?