Szerintem semennyire mivel enyhén szólva nem arra van.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. február 28. - 23:54

Írta 2004. február 28. - 23:44

sziasztok!
lenne 1 kérdésem!
mit tudtok a NOLEN teleszkópokról???
gondolok itt a gyártóra, minõségre, stb???
és még valami!!!
szerintetek 1 R120-as mozo mennyire bírná a FR-ot??? (enyhén nyomom csak)
üdv!
lenne 1 kérdésem!
mit tudtok a NOLEN teleszkópokról???
gondolok itt a gyártóra, minõségre, stb???
és még valami!!!
szerintetek 1 R120-as mozo mennyire bírná a FR-ot??? (enyhén nyomom csak)
üdv!
Írta 2004. február 28. - 23:41

hat nemtom.
Jorus alatt midnennek szepen kene mozognia
de ami nekunk van az egy tavalyi(2003as) craterben volt szettkent, es tokeletes. neha lenyulom, mindnet kimozog. marhara aktiv tud lenni, jo persze nem egy marzo. de tokeletes erre
esnekunk nagyon puha es a pont jo kozott valtakozik. ez is olyan h ki kell fogni a puhat
(500-asom is puha volt szemben masokeval) meg gyarilag ninc sbenne sok zsir, azt otthon kell belerakni(nem zsirt, inkabb szilikont!)
Jorus alatt midnennek szepen kene mozognia

de ami nekunk van az egy tavalyi(2003as) craterben volt szettkent, es tokeletes. neha lenyulom, mindnet kimozog. marhara aktiv tud lenni, jo persze nem egy marzo. de tokeletes erre

Írta 2004. február 28. - 23:21

jaja, r200 elég jó. nekem is az van.
igaz hogy nem mozog ki minden kavicsot, meg ahogy Jorus és Findli is írta a tekerõvel kemény meg nagyon kemény közt lehet állítgatni, de cserébe olcsó és nem hal meg egykönnyen )
igaz hogy nem mozog ki minden kavicsot, meg ahogy Jorus és Findli is írta a tekerõvel kemény meg nagyon kemény közt lehet állítgatni, de cserébe olcsó és nem hal meg egykönnyen )
Írta 2004. február 28. - 22:54

ennyi penzert megkapsz egy egesz jol teljesito mozor200-ast.
teljesen jo mozgas, meg allithato kemenyseg. batyam cratereben ez van, turara teljesen megfelel, raadasul meg anyag is van benne(nem nehez, de nem roppan meg mindentol)
mas markaban nincs sok valasztek ennyiert.
http://www.mozosuspe...sp?ProductID=42
lesd meg, sztem idealis erre a celra.
bicoban igy nez ki:
http://www.tar.hu/thezolee/crater.jpg
teljesen jo mozgas, meg allithato kemenyseg. batyam cratereben ez van, turara teljesen megfelel, raadasul meg anyag is van benne(nem nehez, de nem roppan meg mindentol)
mas markaban nincs sok valasztek ennyiert.
http://www.mozosuspe...sp?ProductID=42
lesd meg, sztem idealis erre a celra.
bicoban igy nez ki:
http://www.tar.hu/thezolee/crater.jpg
Írta 2004. február 28. - 22:17

Írta 2004. február 28. - 22:15

Írta 2004. február 28. - 22:03

Írta 2004. február 28. - 20:22

Írta 2004. február 28. - 18:13

szerintem meg tökmindegy, hogy mivel fújod, mert az alapvetõ probléme az, hogy b@szott kemények a rugók a mozóban
Írta 2004. február 28. - 18:09

Írta 2004. február 28. - 18:06

Milyen szilikonnal fújjam be a telót, hogy jobban csússzon? Sokan azt mondták jobb a zsírnál.
Írta 2004. február 28. - 15:26

Írta 2004. február 28. - 14:59

azert meg kell mondjam volt itt eszosztas.
meg szerncse, hogy lusta voltam hozzaszolni.
kulonben most torolhetnem ki a fakkokat.
ja azert mondhatjuk azt is, hoyg a dorado is xar mert kitroik a nyomorud ha felmesz egy patkara.
meg szerencse, hogy odaadtam anyamnak, mert az o nexusos brinoyjaba jobban passzol.
najo csak erre tudtam felrakni a kedvenc kosarat.
az kis szivacs bigyo ami manitou meg tan rs telokon is elofordul, tan a kosz gyujtes miatt van ottan.
igaz valoszinuleg a finom megindulashoz is lehet koze
meg szerncse, hogy lusta voltam hozzaszolni.
kulonben most torolhetnem ki a fakkokat.
ja azert mondhatjuk azt is, hoyg a dorado is xar mert kitroik a nyomorud ha felmesz egy patkara.
meg szerencse, hogy odaadtam anyamnak, mert az o nexusos brinoyjaba jobban passzol.
najo csak erre tudtam felrakni a kedvenc kosarat.
az kis szivacs bigyo ami manitou meg tan rs telokon is elofordul, tan a kosz gyujtes miatt van ottan.
igaz valoszinuleg a finom megindulashoz is lehet koze
Írta 2004. február 28. - 14:16

Ja, jó hogy mondod Tez!
A Monster az szar, mert nehéz, meg csúnya is és sokat is mozog.
Szal gáz az egész, ja meg Marzo is
A Monster az szar, mert nehéz, meg csúnya is és sokat is mozog.
Szal gáz az egész, ja meg Marzo is

Írta 2004. február 27. - 22:35

uristen.
ti most pojjenkodtok ugye? :

szal ezt nem gondoljatok komolyan...
legalabbis nagyon remelem. mert ha telleg csak vicc, akkor azert hagyjatok abba mert meg a vegen par kissrac azt fogja mondani: "torik a marzo/nemmozog a manitou, mert olvastam a bikemag forumon"
ha meg komolyan gondoljatok, akkor legyetek szivesek probaljatok mar ki egy-egy manitou-t, es egy-egy marzot.... :-\
ja, es nagyobb baromsagokat nem lehet osszehordani itt? mondjuk h szar a monster, mert nehez. vagy hasonlokat. AKAROM!!!!
ti most pojjenkodtok ugye? :

szal ezt nem gondoljatok komolyan...
legalabbis nagyon remelem. mert ha telleg csak vicc, akkor azert hagyjatok abba mert meg a vegen par kissrac azt fogja mondani: "torik a marzo/nemmozog a manitou, mert olvastam a bikemag forumon"
ha meg komolyan gondoljatok, akkor legyetek szivesek probaljatok mar ki egy-egy manitou-t, es egy-egy marzot.... :-\

ja, es nagyobb baromsagokat nem lehet osszehordani itt? mondjuk h szar a monster, mert nehez. vagy hasonlokat. AKAROM!!!!
Írta 2004. február 27. - 22:13

... tárcsafékes topik offolásból egy kis ízelítõ:
ember! ha ennyire fingod sincs, hogy mi van akkor
:-X
lajos: Bocsi!
Lehet hogy elvagyok tévejedve, de most nem arról van szó, hogy a Marzók törnek a Manitouk meg nem mozognak? Akkor most a Manitou is törik? Mer akkor inkább Marzó fun maradnék ha lehet, mer az legalább mozog!
ember! ha ennyire fingod sincs, hogy mi van akkor
:-X
Írta 2004. február 27. - 22:12

jaja próbáltam már ilyet anno, de negatív rugó híján pont a lényegét veszti az egész, a könnyû megindulást, hiába pótolható valami kikoppanó gumival.
Írta 2004. február 27. - 21:52

akkor vidd szervizbe.
ott megcsinaljak neked.
egyebkent tenyeg annyi, hogy negativ rugo felulre es akkor meg van a plusz emeles.
csak nem lesz nagativ rugod amit azert nem art valamivel helyettesiteni.
ott megcsinaljak neked.
egyebkent tenyeg annyi, hogy negativ rugo felulre es akkor meg van a plusz emeles.
csak nem lesz nagativ rugod amit azert nem art valamivel helyettesiteni.
Írta 2004. február 27. - 21:52

És különbenis a Marzók bírják a zúzást! Ja meg tökéletes a szimeringjük!
Jó-jó valljuk meg a Marzó villák nem rossz villák, de nem hiszem, hogy Matrix barátunk abban a pozícióban lenne, hogy már a világ összes telóját kipróbálta és így tökkkéletes véleményt tud nyílvánítani. SZVSZ az ember csak akkor mondjon véleményt ha már kipróbált mást is. :-\
Így inkább én is befogom! ;D
Jó-jó valljuk meg a Marzó villák nem rossz villák, de nem hiszem, hogy Matrix barátunk abban a pozícióban lenne, hogy már a világ összes telóját kipróbálta és így tökkkéletes véleményt tud nyílvánítani. SZVSZ az ember csak akkor mondjon véleményt ha már kipróbált mást is. :-\
Így inkább én is befogom! ;D