valaki linkeljen már egy kis infot ezekrõl az új Mozokról...
köszke!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2004. március 25. - 22:20

Írta 2004. március 25. - 22:12

Figyu a Mozo nak van ez az új Transnach szériája errõl tud vki vmit??? elég jónak tûnnek (kezdõszemmel)
Szevasz!Nekem most egy Groove-Q van és szerintem teljesen korrekt!105mm út van írva kb:80mm-t ki is mozog.Tényleg merev és nagyon jól nézki(metál fekete)!Ha érdekel 16pézér eladó lessz mert olajos telót akarok!
Írta 2004. március 25. - 20:28

Köszi a hozzászólásokat mindenkinek.
Hagyni nem hagyom magam, egyébként joghallgató vagyok, múlt félévben vizsgáztam pont ebbõl a témakörbõl... ;D ;D ;D
Megjavításra kaptam ígéretet, hoztak hozzá alkatrészt is, csak nem tudom érdemes e javíttatni, vagy inkább ráfizetni és cserélni.
AZT azért nem akarom, hogy megjavítják és utána 2 hónap múlva megint vigyem szereltetni...
??? ??? ???
Hagyni nem hagyom magam, egyébként joghallgató vagyok, múlt félévben vizsgáztam pont ebbõl a témakörbõl... ;D ;D ;D
Megjavításra kaptam ígéretet, hoztak hozzá alkatrészt is, csak nem tudom érdemes e javíttatni, vagy inkább ráfizetni és cserélni.
AZT azért nem akarom, hogy megjavítják és utána 2 hónap múlva megint vigyem szereltetni...
??? ??? ???
Írta 2004. március 25. - 20:05

tiberius:
én is azt javaslom, hogy addig járj rájuk, amíg lehet.
(de ettõl függetlenül az axel nem egy túl jó cucc, sajnos gyakorlatilag üzemszerûen kikotyog elég hamar, pláne hogy nehéz vagy.... ez van. pont ezért drágább a drágább)
transarch: nem fordított, hanem szimmetrikusan a két láb között ível át, mint a big one-nál pl, elvileg csavarásra jobb.
az új Mozo-k nak viszonylag jól sikerültek a porlehúzói, büszkék is rá. de az alaptípusok kissé kotyogósak, a legjobbat én is kipróbálnám milyen...
én is azt javaslom, hogy addig járj rájuk, amíg lehet.
(de ettõl függetlenül az axel nem egy túl jó cucc, sajnos gyakorlatilag üzemszerûen kikotyog elég hamar, pláne hogy nehéz vagy.... ez van. pont ezért drágább a drágább)
transarch: nem fordított, hanem szimmetrikusan a két láb között ível át, mint a big one-nál pl, elvileg csavarásra jobb.
az új Mozo-k nak viszonylag jól sikerültek a porlehúzói, büszkék is rá. de az alaptípusok kissé kotyogósak, a legjobbat én is kipróbálnám milyen...
Írta 2004. március 25. - 18:25

Hát mennyiért adod az X5.5 ödet???? 29ért tudok szerezni újonnan(kicsit lopott) de hogy fer legyek a bikeostan 32 újonnan a tiéd meg használt és soha nem fogod eladni 40ért!!!!!!! szóval?????
és miért ekarod annyira eladni?ja és milyen vázban volt?
Da ha azt beleteszem PolarX be akkor soha többé nem látom az aszfaltot
és mennyire mozog finoman plz ne bassz át
és miért ekarod annyira eladni?ja és milyen vázban volt?
Da ha azt beleteszem PolarX be akkor soha többé nem látom az aszfaltot

és mennyire mozog finoman plz ne bassz át
Írta 2004. március 25. - 18:16

Írta 2004. március 25. - 18:16

amugy meg transarch, azaz forditott fekhid.
designre elmegy, probaljak kopizni a manitut, bar elegge elba*zott lett.
a mozgasa nemtom mien, kb. mint az eddigi mozok szvsz.
tiberius: ha esetleg megelegeled a dolgot, probald meg azt hogy magad mesz be a velotradbe, es vered ki a balhet. tuti bevalik.
nekem mar osszejott.
igaz az a cseke volt.
designre elmegy, probaljak kopizni a manitut, bar elegge elba*zott lett.
a mozgasa nemtom mien, kb. mint az eddigi mozok szvsz.
tiberius: ha esetleg megelegeled a dolgot, probald meg azt hogy magad mesz be a velotradbe, es vered ki a balhet. tuti bevalik.

igaz az a cseke volt.
Írta 2004. március 25. - 18:14

Írta 2004. március 25. - 17:56

Ja ez jo duma!!!errol van egy sztorim:
engem nyáron Miskolcon lehúztak a kisebbségiek!de azt nem tudták hogy a Miskolci fõügyész az ismerõsöm

most mind a 4 cigó dutyiban ül!!! heehehhee
Na Mozo Transnach vki!!! tudtok rola vmit?
engem nyáron Miskolcon lehúztak a kisebbségiek!de azt nem tudták hogy a Miskolci fõügyész az ismerõsöm

most mind a 4 cigó dutyiban ül!!! heehehhee
Na Mozo Transnach vki!!! tudtok rola vmit?
Írta 2004. március 25. - 17:52

Tiberius koma,ne gondolkozzál sztem semmiféle új telón!Ha még garis,kötelességük vagy kijavítani,vagy kicserélni-ingyen!!Nem találhatnak semmiféle okot a nem rendeltetésszerû használton kívül ennek megatagadására,legalábbis azt nem,h túl magas vagy....Ha nagyon visszapofáznak,akkor vezesd elõ irtó dühösen,hogy a sógorod/tesód/nemtomkid ügyvéd,és egészen jártas a fogyasztóvédelmi törvényeket illetõen,stb:)
Írta 2004. március 25. - 17:04

nem tudom melyik blackrõl van szó. egyébként szerintem egy olajos erõsebb villa kéne a paramétereidnek. és az inkább egy marzo ebben az árkategóriában.
Írta 2004. március 25. - 17:01

Írta 2004. március 25. - 16:59

amennyi a különbség a két villa árában van vehetsz majdnem egy új alap olajos marzót.
na jó nem új.
na jó nem új.
Írta 2004. március 25. - 16:59

country: épp azt szeretném megtudni Tõletek, hogy megjavíttassam és akkor nincs csere, vagy +36 ezres ráfizetéssel becseréljem egy Black Comp-ra. ??? ??? ???
Írta 2004. március 25. - 16:55

Azért nem gyilkoltam én annyira, semmi DH vagy ilyesmi. NA nem mondom hogy úgy vigyáztam rá mint egy tojásra, de azért elvárnám, hogy rendesen mûködjön egy 40 ezres teló, nemde?
Írta 2004. március 25. - 16:55

Figyu a Mozo nak van ez az új Transnach szériája errõl tud vki vmit??? elég jónak tûnnek (kezdõszemmel)
Írta 2004. március 25. - 16:52

NAgy a különbség a Manitou Axel Comp / 26", 1.8 kg / és a
Manitou Black Comp / 26", 1.9 kg / között?
Van 36 ezer pénznyi?
Manitou Black Comp / 26", 1.9 kg / között?
Van 36 ezer pénznyi?
Írta 2004. március 25. - 16:50

szerintem már az is valami hogy megcsinálnák. el hajthatnának, hogy nem rendeltetés szerû használat aztán csá. ha más nincs csináltasd meg aztán add el. egy kis pénzzel és némi tapasztalattal gazdagabb leszel. aztán veszel egy használt marzót.
Írta 2004. március 25. - 16:46

Szerintem is átbaszás szagú...
én 193 centivel küzdök és semmi baja az enyémnek bár igaz RST... (ugye-ugye szidjuk csak
)
én 193 centivel küzdök és semmi baja az enyémnek bár igaz RST... (ugye-ugye szidjuk csak

Írta 2004. március 25. - 16:24