Hali
Bocsi , h itt teszem fel a kerdest, de :
Mennyit er most egy rock shox deluxe 190-es rugostag(komp,csill allithato)?
Koszonom
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. June 10. - 12:36

Posted 2004. June 09. - 17:53

Posted 2004. June 09. - 17:46

lust!
nem értem ugyan teljesen a problémádat, de amig az a rugó, ami éppen benne van, képes kimozogni 178 mm-t (akármilyen hosszú vagy rövid is legyen) addig szvsz mindegy.
ha nem, akkor kezdõdnek a gondok (a számla meg a gondnok.... ehh rapülõk, de szép is volt
)
nem értem ugyan teljesen a problémádat, de amig az a rugó, ami éppen benne van, képes kimozogni 178 mm-t (akármilyen hosszú vagy rövid is legyen) addig szvsz mindegy.
ha nem, akkor kezdõdnek a gondok (a számla meg a gondnok.... ehh rapülõk, de szép is volt

Posted 2004. June 09. - 09:38

Kedves okosok!
Egykérdéssel fordulok hozzátok:
Miért jó, ha a telóban (RS Boxxer, nagy )a 151-es rugók vannak, hosszabb távtartóval a tetején. Ezzel tegnap szembesültem, mert vettem Beg-tõl egy puhább rugót, de az jóval hosszabb volt, mint ami az én villámban van.
Érdemes-e venni/szerezni hozzá egy gyári távtartót és hosszabb rugókat?
Elõre is köszi,
kislust
Egykérdéssel fordulok hozzátok:
Miért jó, ha a telóban (RS Boxxer, nagy )a 151-es rugók vannak, hosszabb távtartóval a tetején. Ezzel tegnap szembesültem, mert vettem Beg-tõl egy puhább rugót, de az jóval hosszabb volt, mint ami az én villámban van.
Érdemes-e venni/szerezni hozzá egy gyári távtartót és hosszabb rugókat?
Elõre is köszi,
kislust
Posted 2004. June 09. - 07:26

Posted 2004. June 09. - 07:16

A probléma tárgya RS DUKE SL.
Nekem úgy tûnik, hogy a levegõs oldalt a kellõ értékre felnyomva is nagyon puha a rúgózás, illetve egy erõsebb lökésnél felkoppan a teló. (érezhetõ, hogy nem a rúgó fogja meg, hanem a végütközõ.)Ez érvényes akkor is, ha az U turn-t max-ra állítom. (108 mm)
Ötlet?
Szervíz???
Hová érdemes vinni?
Nekem úgy tûnik, hogy a levegõs oldalt a kellõ értékre felnyomva is nagyon puha a rúgózás, illetve egy erõsebb lökésnél felkoppan a teló. (érezhetõ, hogy nem a rúgó fogja meg, hanem a végütközõ.)Ez érvényes akkor is, ha az U turn-t max-ra állítom. (108 mm)
Ötlet?
Szervíz???
Hová érdemes vinni?
Posted 2004. June 09. - 07:06

hanebrink-tõl óvakodjatok. nagy, drága és kurva szarul mozog, kb mint a big one ...zsír, olajpatron, légrugó van benne:

Posted 2004. June 08. - 23:00

888 3.438 gramm, én 600 mm-es beépítéssel használom. Hanyatt csapná azt a kis Bullitot, mint muslincát a konyhai huzat.
Posted 2004. June 08. - 21:16

Posted 2004. June 08. - 19:38

Helósztok!
Van 1 Sr Sountour telóm nem olajos szimeringgel de én öntöttem bele olajat kicsit kotyog is,nincs pénzem újat venni úgy hogy elszántam magam,hogy megcsináltatom.A boltban azt mondták,hogy csak ehez a fajtához csak ugyanilyen szimeringet lehet venni ami viszont nem olajos de én úgy tudom,hogy az mindeggy,hogy mijen fajta csak az átmérõvel kell megeggyeznie.ti,hogy tudjátok? ???elvileg csak átmeneti teló akart lenni de jött a sok nem gondolt kiadás. >
Van 1 Sr Sountour telóm nem olajos szimeringgel de én öntöttem bele olajat kicsit kotyog is,nincs pénzem újat venni úgy hogy elszántam magam,hogy megcsináltatom.A boltban azt mondták,hogy csak ehez a fajtához csak ugyanilyen szimeringet lehet venni ami viszont nem olajos de én úgy tudom,hogy az mindeggy,hogy mijen fajta csak az átmérõvel kell megeggyeznie.ti,hogy tudjátok? ???elvileg csak átmeneti teló akart lenni de jött a sok nem gondolt kiadás. >

Posted 2004. June 08. - 19:28

Nekem csak akkor pattogott a boxxer, amikor kevés volt benne az olaj... Azóta eléggé jól mûködik!
Tölts rá egy kicsit, nincs vesztenivalód!
Tölts rá egy kicsit, nincs vesztenivalód!

Posted 2004. June 08. - 16:41

rob félre ne érts, nem beszólás célzattal irtam a postot.
amugy azzal egyetértek, ogy nem tartozol abba a kategóriába amit megneveztél
jah és a stinkymonster -ezéssel csak óvatosan!
amugy azzal egyetértek, ogy nem tartozol abba a kategóriába amit megneveztél

jah és a stinkymonster -ezéssel csak óvatosan!

Posted 2004. June 08. - 16:16

ohh, tagnap elfelejtettem, hogy csak 3-4 ember véleményére vagyok kíváncsi (including legszebbcsavo, palmer etc....)
ha azt mondom, hogy lesz, akkor nekem lesz. de most igaza van annak, aki beszólt. bár úgy gondolom, a 15 éves "haleszsokpénzem veszekegymonstertegystinkyvel" típustól még egy kicsit messze vagyok.
tudom, hogy mit NEM akarok (supert/juniort/tul.képpen bármilyen marzo, kivéve a 170-as 888r-t go-ride válakkal, de az még a doradonál is drágább) és hogy kb mit akarok. (felsoroltak: '02 boxxer, slider+, dorado)
ellenben a németek nem lehurrogtak, hanem segítettek, és találták ezt: mojo boxxer kit.
erre van állítólag szükségem.
csak nem tudom, honnan lehet szerezni. (iljics - nem tudsz valamit?)
mert kiegyezek azzal is, ha valaki megmondja, mi a sz*rt csináljak a villával, hogy ne legyen ilyen khmm.... pattogós, gyors, beülõs, stb. szóval nekem nem jó. az 5th tapad a földre, mint ha oda lenne ragasztva, a villa meg csak akkor van a földön, ha jó napja van.....
most 7.5 olaj van mindkét szárban, gyári köbcenti mennyiséggel (azt hiszem 170/180 cc)
ha azt mondom, hogy lesz, akkor nekem lesz. de most igaza van annak, aki beszólt. bár úgy gondolom, a 15 éves "haleszsokpénzem veszekegymonstertegystinkyvel" típustól még egy kicsit messze vagyok.
tudom, hogy mit NEM akarok (supert/juniort/tul.képpen bármilyen marzo, kivéve a 170-as 888r-t go-ride válakkal, de az még a doradonál is drágább) és hogy kb mit akarok. (felsoroltak: '02 boxxer, slider+, dorado)
ellenben a németek nem lehurrogtak, hanem segítettek, és találták ezt: mojo boxxer kit.
erre van állítólag szükségem.
csak nem tudom, honnan lehet szerezni. (iljics - nem tudsz valamit?)
mert kiegyezek azzal is, ha valaki megmondja, mi a sz*rt csináljak a villával, hogy ne legyen ilyen khmm.... pattogós, gyors, beülõs, stb. szóval nekem nem jó. az 5th tapad a földre, mint ha oda lenne ragasztva, a villa meg csak akkor van a földön, ha jó napja van.....
most 7.5 olaj van mindkét szárban, gyári köbcenti mennyiséggel (azt hiszem 170/180 cc)
Posted 2004. June 08. - 15:08

Nem-nem [rob]-ot szerettem volna megvédeni annak ellenére, hogy jó barátságban vagyunk hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy semmi értelme ennek az állandó furkálásnak és egymásba történõ kötésnek! 
SZVSZ! De most ezért nem akarok senkivel összekapni, mert azt hiszem, hogy itt én vagyok a legkisebb és a leggyengébb!

SZVSZ! De most ezért nem akarok senkivel összekapni, mert azt hiszem, hogy itt én vagyok a legkisebb és a leggyengébb!

Posted 2004. June 08. - 14:46

és? hányszor gondoltam már én is ezt, hogy belátható idõn belül lesz... aztán mégse lett. talán nem véletlenül mondják ezt, hogy majd ha lesz cash akkor kérdezgess... amugy sztem rob elég nagy ahhoz, h kiálljon a saját érdekeiért
csak ennyit fûznék hozzá.. a 888 meg nagygyonn nagy (& szép is). persze egy go ride kit segíthet

Posted 2004. June 08. - 14:31

Málna:
Azt hiszem én csak ennyit fûznék hozzá!
Ja és akkor is 888! ;D
figyelmedbe ajánlom a szöveg ezen részét:
Tiszteletem!
link=board=5;threadid=2338;start=7500#msg188327 date=1086617396]
(cash még nincs, de belátható idõn belül lesz, szóval egyenlõre csak azt kérdem, mirõl álmodjak)
aki anyázni szeretne, privátban. (t.i.: hogy nincs jobb dolgom mint ilyeneken gondolkozni, nem tudom mire költeni a pénzem, stb)
Azt hiszem én csak ennyit fûznék hozzá!

Ja és akkor is 888! ;D
figyelmedbe ajánlom a szöveg ezen részét:
link=board=5;threadid=2338;start=7500#msg188327 date=1086617396]
cash még nincs, de belátható idõn belül lesz
Tiszteletem!
Posted 2004. June 08. - 13:44

a tpc állítható, nem? miért gyorsabb a nyílt olaj?
amugy meg: nem Ti (modik) szoktátok azt mondani, h majd akkor kérdezgessünk, ha megvan a zsé? csak mert ezzel újabb 3 oldal megtelt, amiben különbözõ villák nevei vannak felsorolva és kész. engem nem, de állítólaga kékcsillagosokat és a "modemes felhasználókat" zavarja, v tévedek?
amugy meg: nem Ti (modik) szoktátok azt mondani, h majd akkor kérdezgessünk, ha megvan a zsé? csak mert ezzel újabb 3 oldal megtelt, amiben különbözõ villák nevei vannak felsorolva és kész. engem nem, de állítólaga kékcsillagosokat és a "modemes felhasználókat" zavarja, v tévedek?
Posted 2004. June 08. - 11:32

hanebrick? csak 2.8 kiló.. és mozog vagy 23(?)-at?
simán jó. érzékeny, meg minden, mert usd
könyebb 888nál 600-700 grammal
simán jó. érzékeny, meg minden, mert usd

könyebb 888nál 600-700 grammal

Posted 2004. June 08. - 11:31

Posted 2004. June 08. - 11:19