Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
betmen:Nagyon durva lett a pazzaz :D add el add el ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
gyönyörû ez a boxxi :o

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Csak nem biztos hogy megeri ::)

Szervizelni itthon is tudnak ( foleg hogy a Boxxer nem tul szervizigenyes )

Rugóstag szervizelésre gondoltam, amit itthon nem tudnak megcsinlni, bár Curnutt-ot a TFTuned sem szerel.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

alu boxxer nyakad is van?

Kulon nyakam nincs, azt nem is arulnak sehol, mivel nem csavarosz illesztesu. Also vall + nyak paros talan van, nemtom.

Ti-Ni Boxxer: 2002-es ev vegi Boxxer WorldCup,( a 2003-asok ugyebar hamarabb jottek ki kicsivel :- ). Made in USA.

A Ti-Ni becsuszonak a gyartasa tul sok selejttel jar, ezert hagytak abba leginkabb, de a maik ok, hogy Ti-Ni bevonattal csak az USA-ban es Japanban foglalkoznak, es mivel a Sram miatt Taiwanon gyartjak az RS-eket, ezert nem tudjak megcsinalni ott.

Sokkal olcsobb megoldas volt a Slipperi Silver, a mozgara szinte ugyanolyan, de a Ti-Ni szebb azert.

Ha Ti-Ni WC kell valakinek akkor tudok meg hozni szerintem ;)

ps: a '03 wc-ban nem titán volt a rugó?

Nem. 2005-tol van eloszor.

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Lor :akkor bocs !!! Amúgy én se szeretek focizni csak olyat rúgok mint a bika és osztályfocibajnokság volt:)
azt a másik Lóit tökön is bikáztam egy szabadrúgásnál. KB 10perc múlva állt föl !! (mármint a srác )

Xvert DC istenkirály mozgás és annyira széééép--írd be googlébe h Manitou X-vert DC és áááá. Annyira szép.Ha tud vki ilyenrõl szóljón plz!!!amúgy 130mm :)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na lehet meglehet csinálni a sixet!!! :) :)
még lehet csilli is lesz benne attól függ mennyibe fáj itt van egy link
http://letoltes.velo...AxelMarsSix.pdf

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ISTEN MENTS!!!!!!!

nem focizom
utalom es azt is utalom aki szereti!
amugy miskolci vagyok.

aki pedig a nevemet bitorolja annak kinai magtalanitas lesz az eredmenye!

x-vert dc az mifele?
120mm duplavallnak?
kell az?

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Lor te nem fociztál mostanában egészvéletlenül a Dózsa Gimiben????(lehet csak a becenév azonos mert én arcra nem ismerlek :)

Nem tudja vki hol lehetne szerezni kiváló állapotú Manitou X-vert DC-t??

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hany peldany jott ki ilyen tini becsuszoval?
vagy ezis csak olyan mint az arany truvativ
vagy meg olyan sem?

mie nem volt ez jo vajon

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
alu boxxer nyakad is van?

ps: a '03 wc-ban nem titán volt a rugó?

ps2: hogymikvannak

kitaláltam ám, hogy ezzel a becsúszóval, 2002-es belsõvel blackbox-szal és titánrugóval lenne tökéletes a boxxerem. (meg alu nyak...)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Csak nem biztos hogy megeri ::)

Szervizelni itthon is tudnak ( foleg hogy a Boxxer nem tul szervizigenyes ), alkatreszeket pedig csak akkor kell cserelni, ha eltorsz valamit. Lab, vall. Szerencsere eleg sok potalkatreszem van, ezert nekem ilyemivel nincs gondom :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

itt
mindenki aki boxxert használ: ezek milyé tudnak adni ilyeneket különkülön?

Tõlük nagyon egyszerü rendelni / szervizeltetni !!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

sixbe lehet csillit tenni?

Külföldön simán. Itthon... :-X

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nemveszek. ;D

kár belém.....majd ha fürdök a pénzben.. :)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

mindenki aki boxxert használ: ezek milyé tudnak adni ilyeneket különkülön?

Sajnos ez itthon mindennel igy van. Az adott termekhez valo szerviz kitteket b*sznak behozni, a tuning dolgokat pedig almunkban se remeljuk hogy behozzak. Mo. :-X

Titan rugo pre `05 Boxxerhez: Mivel minden boxxerben van a rugo felett tavtarto, ezert a 2005-os WC titan rugoja tuti belefer. Egyelore nem tudom mekkora, ahoz szet kene szedni egy WC-t jovore ( ugyis szetszedek egyet tavaszig ;- ) es megnezni.
Ha kicsivel nagyobb, akkor meg kell venni, es a mostani tavtartobol vagy leszedni, vagy csinalni egy ujat.
Sajnos a titan rugo vastagsaga miatt elkepzelheto hogy a Race modellekbe, es amikben a nem valtozo falvastagsagu becsuszo van, abba nem biztos hogy bele fog menni. A 2000-2002-es Boxxiknak valtozo falvastagsagu becsuszoja van, ezert azokban tuti elfer, de lehet hogy a feher muanyag kupot ami a rugot tartja tavol a becsuszoktol azt ki kell venni. Ezt sem tudom biztosra, de igerem jovo tavasszal mindent kiprobalok, es tajekoztatok mindenkit. ;)

kislust: '98 & '99 Boxxer 7" (178mm) Conversion. BETD kit fitted, TF Tuning & New Samurai Wiper & Oil Seals
- 170.00 (angol font)

A 170 + pk fontos kulonbozetbol vehet egy Bordo Boxxert ezaltal feleslegesse valik a tuning ;) ;D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na mer láttam a velotraden ha rákattintotok h 2055 manitou aztán képek aztán Manitou aztán 2003 aztán axelmarssix.pdf

ezt mennyibõl lehet kihozni????? ???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
tudással, pénzzel, stb.vel bármibe lehet...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
jaja van az xcp-d vagy jövõre lesz a xcp75-lo nyílt olajos és olyan 30 körül arra pályázok de nem biztos h kapható lesz itthon.

sixbe lehet csillit tenni?

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
a suntournak is biztos van valami ilyen olcsó villája.Azok nem túl drágák.Nézz utána m én lusta vtam... :P

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hümm, így viszont nehéz lesz...
ha mindenképpen olajos kell akkor újonnan ennyiért max judy xc vagy 40ért judy SL jöhet szóba...
más így hírtelen nem jut eszembe ami olcsó és olajos...