Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

az SL-ben meg a racében van... ;)

tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférõl.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
3 ugrásig bírja. egyszerûen csak durvulásnál érvényét veszti a lockout.
de engem még az érdekelne hogyan lehet újra életrelehelni...
mert már csak 90mm-nél van. aki nem használja annak még 125-nél is, van akinek meg már a 80-on sem megy.
és nem kell hozzá lépcsõket síkraugrani, elég használni bárhol.
elcse**ett egy mechanizmus.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
az SL-ben meg a racében van... ;)
de télleg nem arra való.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a lockout NEM bírja a steet dolgokat, egészen egyszerûen nem arra való!
és tekintve, hogy a psylokban nincs lockout, talán máson kellene gondolkoznod.

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
szentetek megérné black compot vmilyen psylo-ra cserélni?Igazából nekem csak a lock-out hiánya a baj.Apropó a lock-outok bírni szokták a street jellegü dolgokat?Pl:ha benyomom a lock-outot m trükköknél jobb a "merevvilla", akkor hamar vehetek újat? :P

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
használtba biztosan ;)

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
BOCSI ROB....:( szánom bánom. Én ebben nem vagyok annyira otthon és gondoltam esetleg más anyagból van a becsúszó.... télleg bocsi :) UGYE NEM LESZ ÖRÖK HARAG :)

És régebben láttam 120mm Compokat ilyet még lehet kapni vhol újat??

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
vagy nem. ;)
régebbi blekkek meg amúgyis hajlamosak hidegben belassulni.
szal a 2 villa majd' ugyanaz. ha akarsz állítani vedd az elitet, ha meg nem kell mindenféle +tudás&állítás, akkor jó a comp.
persze ha még gyártanák... ::) de nem teszik.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
az elite alapból puhább mint a comp. legalábbis amit én nyomkodtam...
haver ezér cserélte le az elitet compra. elite mindig lekoppant neki ilyesmi, aztán meg elszállt benn a csilli. szal ha ugribugri akkor inkább a comp. elite arra jó h minden kavicsot kimozogjon. sztem...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igen.

edit: tényleg úgy gondolod, hogy ha valami drágább, akkor az jobban bírja?? gondolkozzál már az agyaddal ember légyszives

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Én annyit mondtam havernak h nem lehet állítani az úthosszt, meg még 1pár kütyürüt. De akkor az is bírja annyira a strapát mint egy Elite??

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
Dig.

:)nekem mondod? aha..én yárok ám a hegyre! csak én fel is tekerek rá. ;D
amug y barátnõ "vadulna" mayd vele. amugyis csak 75mm ..szal..inkább az szép becsuszás..az tetszik nékem nagyon. 8)
(Gyapinál is van valami iyesmi?? na rákérdezek.De sz.tem összekevered a duplavállas judy-val amit még gizmo ati vitt be...sayna kibxxott drágán adya.)

amugy köszi az ötleteket..mayd meglássuk, meglássuk

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem az erõsségben van a különbség (hihetetlen, hogy nem erõsség szerint árazzák õket?) hanem tudásban.
"erõsség" szerint akkor a cc villák lennének a legolcsóbbak? :P

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Hali... Black Comp sokkal gyengébb az Elitnél?? vagy miért olcsóbb?? Csak egyik haver szemezik egy Black Comppal és nem tudtam neki rendes választ adni vagyis nem tudom h teljes-e a válasz amit adtam :)
köszi

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
áhh a mûértõ ;) azt veszed ami a Gyapinál van?De ha megveszed gyere hegyre ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

tesóm szerint tizenvalahányezer forint a patron bele, ha még lehet kapni. Elvileg Nellában lehet. De én nem venném meg a villát, ha tutifiksz hogy nem lesz hozzá már alkatrész. Mert igy értelmetlen pénzkidobássá válhat, ha egyszer bemondja az unalmast. :P Persze lehet, hogy még 10 évig fog szolgálni panasz nélkül.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
sziasztok

egy régi 1995ös Rock Shox Judy DHba érdekelne lehet e még valahol kapni olaypatront, vagy estleg van e valakinek iyen használtan, esetleg iyen sérült teloya??? ???

mert most szeretnék egy iyet venni, és épp olvasom az 1995 oktoberi MBAHt (tesztelték) hogy nem bontható, csak egyben lehet cserélni az olyapatront ha hibás lessz.. :P
és igazábol most még semmi bay de kitudya azt egy 10 éves telonál?? estleg feleytsem el a vételét? ?? ???
köszi

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
ha esetleg 0,5 mm az eltérés az átmérõk között az ne szegje a kedved, annyi még be tud kopni hamar is
ilyet meg biztosan találsz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zárt patronban nemigen cserélsz olajat sz.tem.

szimmering/persely: leméred hogy mekkora kell (tudod, tolómérõ ;)) és bemész egy csapágyboltba, majd kérsz olyat. ha nincs, marad a rohangálás a gyári után, ami vagy sz*r, vagy drága, vagy mindakettõ. (esetleg nem lehet kapni...) - tudod, balkán.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Help!

Elõre leszögezném, még soha nem szedtem szét telót. :(
Viszont most megtenném, és ebben kérném a segítségeteket. A cucc: Suntour XC-Pro S-TR. A BikkMakk Tím tuti hogy koptat(ott?) egy ilyet.
Hogy álljak neki? Hogy kell a patronban olajat cserélni? Hol kapok hozzá szimeringet (ha esetleg kellene)?

Elõre köszi!