hogy,miert nem keroboltban kerdem mijen zsirt tegyek a BIG ONE-ba? mer it debrecenben enyi a valasz:"mi ijenel kenjuk ez van.kel?"vagy "Ooonemtudom nekunk +ijenunk van tapogasd +. Bazinagy segitseg! Amugymeg sporolni akartam. BAJ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2004. November 11. - 09:51

Posted 2004. November 10. - 20:56

áhh sikerült... de mér ilyen bonyi ez ;D
kösz a tippet, már éppen ideje volt a váltásnak (sajnos a bikemag gallery se oly szimpi... operával néha nehezn együttmüködõ...)
huhh durván merev alábikó azxvethez képest... nem rossz
kösz a tippet, már éppen ideje volt a váltásnak (sajnos a bikemag gallery se oly szimpi... operával néha nehezn együttmüködõ...)

huhh durván merev alábikó azxvethez képest... nem rossz

Posted 2004. November 10. - 20:47

Posted 2004. November 10. - 20:32

de valszeg jók, csak nem van fennt arcobat ríder, aztán gondoltam hátha...
azért köszi, asszem felteszem inkább nem sok idõ, csak aszittem vki olyan okos, hogy fejböl vágja ;D
áhh megvan, le kell szedni azt az útállító szart
azthittem, hogy oda van növesztve, de mégsem... nah akkor thx mégeccer innen már menni fog
azért köszi, asszem felteszem inkább nem sok idõ, csak aszittem vki olyan okos, hogy fejböl vágja ;D
áhh megvan, le kell szedni azt az útállító szart

Posted 2004. November 10. - 20:18

málna: az answerproducts.com-on található service guide-ok nem jók?
mert most néztem meg, van itt sok minden, képekkel is illusztrálva.
csak nemtom az eliten hol van az útállítás:lent/fent?
http://www.answerpro...rviceguides.asp
http://www.answerpro...004 10:13:11 AM
mert most néztem meg, van itt sok minden, képekkel is illusztrálva.
csak nemtom az eliten hol van az útállítás:lent/fent?
http://www.answerpro...rviceguides.asp
http://www.answerpro...004 10:13:11 AM
Posted 2004. November 10. - 20:13

Posted 2004. November 10. - 19:59

Posted 2004. November 10. - 19:47

kisebb gondban vagyok.
a legtöbb villa szétszedése igen egyszerû elven alapul, 2 csavaron. namost ezt a blacken megfûszerezték állító gombokkal, ami nem is lenne baj, de a jobb szárban, ahol van a rugó, fingom sincs mivel kéne neki állni... mert van ott minden csak csavarnak látszó tárgy nem... ha valaki látott már ilyet, szivesen venném, ha megosztána tapasztalatait. thx.
keresõt professzionálisan használtam (lortol tanultam ;D ) de sajna ilyet nem találtam... addig sufnizok, de továbbra is éhezem segítõkész társadalmunk tanácsira.
helyesírás mod v1.1
a legtöbb villa szétszedése igen egyszerû elven alapul, 2 csavaron. namost ezt a blacken megfûszerezték állító gombokkal, ami nem is lenne baj, de a jobb szárban, ahol van a rugó, fingom sincs mivel kéne neki állni... mert van ott minden csak csavarnak látszó tárgy nem... ha valaki látott már ilyet, szivesen venném, ha megosztána tapasztalatait. thx.
keresõt professzionálisan használtam (lortol tanultam ;D ) de sajna ilyet nem találtam... addig sufnizok, de továbbra is éhezem segítõkész társadalmunk tanácsira.

helyesírás mod v1.1

Posted 2004. November 10. - 19:36

Dig pazzazával ne példálozz légyszi.
miért ne? egy tök jó villát csináltam belõle.
edit: csak a kutya nem akarja megvenni.... pedig olcsóé adnám.
Posted 2004. November 10. - 17:56

link=board=5;threadid=2338;start=8910#msg218349 date=1100095615]
a grafitos zsír önmagában nme lenne gáz, dig volt pazzazából is azt szedtem ki, ráadásul egy egész tejfölös doboznyit a két szárból. ;D csak k*baszottul belassítja a cuccot..
Dig pazzazával ne példálozz légyszi.

Az SW nem high end? Akkor csak hifi?

Posted 2004. November 10. - 16:37

Szerintem
a jólcsúszós mozgóshoz
szilikon alapú zsírt használj
Szerintem
Nekem a 200 Ftos zsalura való is bevált. A Manitou persze jobb, de attól függ mibe teszed: az megérdemli a high-end villát...
A lítiumostól úgy fog ragadni, mint a takony. Merhogy az azért van, mindenesetre tehetsz bele, de fõleg így télen merevvilát fog varázsolni belõle.
ja, ezt bringásboltban vásárlás elõtt sem árt tisztázni magaddal, hogy ott tudd az eladóval.
a jólcsúszós mozgóshoz
szilikon alapú zsírt használj
Szerintem
Nekem a 200 Ftos zsalura való is bevált. A Manitou persze jobb, de attól függ mibe teszed: az megérdemli a high-end villát...
A lítiumostól úgy fog ragadni, mint a takony. Merhogy az azért van, mindenesetre tehetsz bele, de fõleg így télen merevvilát fog varázsolni belõle.
ja, ezt bringásboltban vásárlás elõtt sem árt tisztázni magaddal, hogy ott tudd az eladóval.

Posted 2004. November 10. - 16:06

a grafitos zsír önmagában nme lenne gáz, dig volt pazzazából is azt szedtem ki, ráadásul egy egész tejfölös doboznyit a két szárból. ;D csak k*baszottul belassítja a cuccot..
Posted 2004. November 10. - 15:28

Most mééé basztassátok ? Azt majd nem jár ide me csak sznob köcsögök leledzenek itt. (fújj de rondán beszélsz) 
Mondjuk ha megkérdezi és válaszolunk akkor miért nem azt csinálja? Na mindegy. Rakjon grafitos zsírt a big one-ba azt majd cserélheti a persely mellett az összes belsõséget. :-\

Mondjuk ha megkérdezi és válaszolunk akkor miért nem azt csinálja? Na mindegy. Rakjon grafitos zsírt a big one-ba azt majd cserélheti a persely mellett az összes belsõséget. :-\
Posted 2004. November 10. - 15:18

mennyive nagyszerübb dolog itt kérdezni meg valamit száznegyvenháromezerszer, mint elsétálni egy boltba, nemde?
milyen olajat öntsek a marzoccsimba, hogy 20centit mozogjon? És különben is, a mozo ugye nem töri el az umf-et, ha 24es kereket teszek bele?
sziasztok
vDani
milyen olajat öntsek a marzoccsimba, hogy 20centit mozogjon? És különben is, a mozo ugye nem töri el az umf-et, ha 24es kereket teszek bele?
sziasztok
vDani
Posted 2004. November 10. - 15:15

Posted 2004. November 10. - 15:12

Posted 2004. November 10. - 11:37

Posted 2004. November 10. - 11:36

csak 97-tol van z1
During the late 1980s, the mountain bike industry began to take off and Marzocchi responded. Consumers began asking for suspension on the front end of their mountain bikes. As a result, Marzocchi introduced its first prototype MTB suspension fork in 1989. As the market developed further, so did Marzocchi and in 1995 the Bomber had arrived.
forrás: mazocchi.com
Posted 2004. November 10. - 10:04

szerintem leginkabb azert mert suru.
(homerseklet, terheles)
+egyes zsirok egyes muanyagokat karositanak.
de itt elsosorban a puhasagarol van szo.
masik meg a legtobb gepzsir golyos/gorgos csapikba valoak.
itt pedig egyenesiranyu mozgasrol van szo.
gondolom ahhoz is mashogy kell viszonyulnia valamelyest
(homerseklet, terheles)
+egyes zsirok egyes muanyagokat karositanak.
de itt elsosorban a puhasagarol van szo.
masik meg a legtobb gepzsir golyos/gorgos csapikba valoak.
itt pedig egyenesiranyu mozgasrol van szo.
gondolom ahhoz is mashogy kell viszonyulnia valamelyest
Posted 2004. November 10. - 09:54