Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az én tippem az, hogy ahogy atom növelte az útját beépítési magasság változása nélkül, úgy õk ugyanigy fogják csökkenteni a teló útját. magyarul butítanak rajta valahol egy darabka gumival/rugóval....
mondjuk a visszahívás szép dolog, de miért nem lehetett jóra megcsinálni egybõl, igaze ;)

kérdés: megkérdeztem, és van, aki csinálna nekem titán nitrid bevonatot (ne kérdezzétek miért akarom, azért, mert sznob vagyok, és amúgy is, kúl - vagy free, ahogy thez mondaná) szóval a bevonat elkészíthetõ, de a teflonra nem képesek megcsinálni. (logikus) ha azt meg eltávolítom, akkor már nem 30-as a becsúszó, és lógni fog. milyen vastag lehet rajta a teflonbevonat? mivel lehetne pótolni, ha azt lemaratom? (a ti-ni bevonat mikronos vastagságú kb)
ötlet? vagy hagyjam a p*csába?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Valszeg a versenyhejzet miatt nem engedhetik meg meguknak hogy szart adjanak el.
Mar bocs, de ha egyszeruen szart csinalnak, ami raadasul hasznalhatatlan ( a Monster 8" -t lehetett alatetezni ) akkor nem nagy szam ha kicserelik, vagy megcsinaljak rendesre. A sok hibabol latszik, hogy a tesztelesre nem szannak eleg idot, csak arra mennek, hogy minel elobb a piacon legyen az adott termek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az már csak hab a tortán, hogy 2004 júniusában (kb.) visszavonták az addig leszállított Dorado X-Works villákat és SPV Evolve-ra cserélték a belüket.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül h. a Dorado 200-al mi a gebasz?
Azt irjak nem 100% os a teszteredménye ezért nem adják ki idén!
Nem mintha Doradot vennék csak úgy kérdem.

Amugy szerintem még ha vmi 100% os teszteredményt is produkál attól még nem tökéletes. Szerintem.

http://www.velotrade...riss/el_dorado/

Na pá.

SPV

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül h. a Dorado 200-al mi a gebasz?
Azt irjak nem 100% os a teszteredménye ezért nem adják ki idén!
Nem mintha Doradot vennék csak úgy kérdem.

Amugy szerintem még ha vmi 100% os teszteredményt is produkál attól még nem tökéletes. Szerintem.

http://www.velotrade...riss/el_dorado/

Na pá.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
:) igen, számomra is ez a legérdekesebb. lásd monster 2002 PM8 :):), hihetetlen, de van ilyen.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
A Nixonnál konkrétan tudom, hogy korlátozzák az utat 135mm-re, ezzel elveszítve a szegmenst amire a villát tervezték.
Egyébként ezt sose értettem, hogy lehetséges tervezési hibás terméket gyártani ? Nem ellenõrzik le az 1-es számú példányt mielõtt megnyomják a gombot és beindul az x millió legyártása ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hát jah, vagy azt. de arra sincs remény szvsz

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
inkább hosszabb becsúszó kellene, nemde?

persze szerintem is egyszerûbben oldják meg
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
a kérdés az hogy, hogy fogják orvosolni.
én nem arra tippelek, hogy gyártanak új lábakat és kicserélik, hanem... találjátok ki. (szemet forgatok)

egyébként az autóiparban sem maximalizmus, inkább marketing.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

nem oldalra nincs hely, hanem felfelé ;) tehát nem maximalizmus, hanem bénaság....

Tudom, és tényleg bénaság a maximalizmust úgy értettem, hogy nem lesz.rják hanem visszahíjják és kicserélik õket.

Mer' egy állat vagyok !

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Nah, azért nem egészen, ugye.

Az már probléma, ha ugrás után beleér a gumi a vállba és blokkolja a kereket a villa, pedig ez nem arra tartozik

Deremek, hogy egyszerre
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem oldalra nincs hely, hanem felfelé ;) tehát nem maximalizmus, hanem bénaság....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Nya, ezt nézzétek meg:
http://www.answerpro...ame=recall-main
http://www.cpsc.gov/...ml05/05507.html

Ilyet láttatok már más telógyártótól ?! És miért hívják vissza ? Mert nem megy bele ballonosabb gumi !!! Na EZ a maximalizmus !

Mer' egy állat vagyok !

TheDeath

TheDeath

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
FRM telóról tud vki nekem tapasztalatról írni? Elõre is köszi!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

de pl. egy olyan telóhoz, ami kotyog, hogy befér még a fejed is a porlehúzó mellett, felesleges x ezer forintot pazarolni dzsúvagyûjtõ zsírnak...

Abba meg minek pazarolni a zsírt? Jó lesz alátétnek! ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mondjuk nem akarok rosszindulatú lenni, de a debreceni boltokban én sem sokat tanultam, max a régi cuccokról. imi is tud mesélni róluk (harlem), meg joci is (faktor) de az újakkal már nam nagyon vannak képben.... kb 2000 körül veszthették el a fonalat. ;D
a bigone-hoz lehet csináltatni kis tuningot, hogy fogadja a monster szimmeringjeit, attól jobb lesz (benn arad a dzsuva) csak esztergályos kell hozzá. meg alu. meg hogy a vállat fentebb húzd, hogy az összes útja megmaradjon a villának....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Az SW nem high end? Akkor csak hifi? :) Én mindenesetre semmibe nem tennék mást csak prepm-et. Olyan lágy és puha és nedves. Hallod Dig? ;D

Szerintem táskarádió. De ez csak az én véleményem.
Egyébként a sima x száz forintos szilokonzsír is puha és folyik. Jó, lehet, hogy nincs ráírva, hogy Manitou, meg lehet, hogy nem bõrbarát de pl. egy olyan telóhoz, ami kotyog, hogy befér még a fejed is a porlehúzó mellett, felesleges x ezer forintot pazarolni dzsúvagyûjtõ zsírnak...

szedrik

szedrik

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
figyu! tudnak szerezni zsirt.de az 1iknel litiumos a masiknal nem es nem tudja senki megmondani mek a jo es miert.mos mer vegyem igy meg mert aszonygya jo? igy vetem a B4 racing-eimet es kurvanagy bukta volt. it fen tob infot szedtem ossze mint a boltokban

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ott debrecenben is van velotrade partner ha jól tom:

GéM REGINA KERéKPáR éS ALK. BOLT
4029 Debrecen, Csapó u.32- 34.
Tel: 52/410-784 Fax: 52/410-784
postmaster@gem.regina.axelero.net

X-FACTOR DEBRECEN
4026 Debrecen, Hunyadi u. 16/K, Debrecen Plaza