Jelentkezz be Regisztrálj

Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2004. november 29. - 14:47

privimre nem irsz valami betüt?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2004. november 29. - 14:43

na szóval kéne nekm egy teló.ami 170körül mozog és (átütös)lehet kapi,van róla már tapasztalat..stb ja és föleg dupla vállas
idegenkedek a szimlpától.föleg ekkora uthoz...
1.5" villa játszik nálad ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. november 29. - 14:11

Írta 2004. november 29. - 10:16

de emléxem, elcsé azért nem volt felhõtlenül boldog a halfalfával, tuningolta szerencsétlen, de sehogy nem lett igazi a mozgása. (60 kiló alá mondjuk nem csoda...)
dehát a manitou-kon kívül minden nyilt/zárt patronos villának ez a baja....
a szimplavállas alfalfa egy kalap sz*r volt szerintem, amellett, hogy gyönyörû, kb 3 kiló, cserébe nem mozog. pont mint egy idei dj3

az újakra vagyok kiváncsi, remélem jók lesznek (no nem mintha vennék, csak mondom

jövõre lesz egy marzo 170-es villa, ami tuti olcsó lesz, hiszen az idei 150-es simatengelyes drop off triple-nek adtak egy qr20-as papucsot, és kihúzták 170-re. (ez lesz az egyetlen qr20 idén) oem lesz persze, de a malitól el tudom képzelni, hogy hozni fogja, és a faktorról is, mert a kona bõszen szereli a gépeibe.
szóval lesz alternativa, hiszen van stance is (kingpin) meg boxxer race (a ride a u-turn miatt drágább lesz, mint a race!) és talán az az rst is beleszólhat. (ami megint szép lett)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. november 29. - 09:57

Sigma nagyjából hasonló, csak még kevesebb van belõle, és nem mûködik sokkal jobban.
Pazzaz-t még nem láttam jól mozogni, és nem mentem még olyannal, ami nem csak befelé mozgott volna. Felejtõs szerintem.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2004. november 29. - 02:09

a pazzaz meg.. mondjuk inkabb azt, hogy 1-2 embernek tetszett, ahelyett h 1-2 embernek nem... nem a patron .. szimering is...
juniort is lehet kapni 100 korul.
Írta 2004. november 29. - 02:05

hogy a patron(?) nem tul jo
nem lehet mult evi boxxert meg juniort T-t kapni 100 korul?
Írta 2004. november 29. - 01:43

ez a kettö közt megy a vacilálás...
rst nem lesz ucse sigma teccik
zoom~pazzaz egy kutya?!
ja tudom,de hátha valami okosabbat hallok itt mint amit én kigondolok
ja meg persze legyen 100e alatt...igy már elég nehéz jó telót találni
más nem külhonból nézek vmit...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2004. november 29. - 01:38

igazi hasznalatra eleg sok ellenjavallata van az olcso teloknak...
pl akut eletveszely.
bar rst nemegy ember alatt birja.
hajtipajtis alatt is tok sokaig szolgalt, szal meg mernem venni, ha olcso lenne...
de ilyen zoom fele telokat keruld el messzire:)
mondjuk ezeket te is tudod nagyon jol ugyhiszem.
Írta 2004. november 29. - 01:20

valahogy erre számitottam
az a piros az alf?a dulpás szóbajöhetne de 150et mozog,nem?
jah suntour meglepöen jó dolgokkal áll elö!!pl ns akármien villája,meg a lockoutos...
na szóval kéne nekm egy teló.ami 170körül mozog és (átütös)lehet kapi,van róla már tapasztalat..stb ja és föleg dupla vállas
idegenkedek a szimlpától.föleg ekkora uthoz...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2004. november 29. - 00:48

amit még villát csinált, az az alfaalfa... na az teljesen jó volt.
fõleg a szimplavállas verzió volt nagyon bejövõs.
de persze túl szép lett volna, ezért gyorsan abbahagyta a gyártást.
de az újak. ahh.
pl omega sl. na az is fura.. mozogni talán mozog.. ereszt, kotyog nagoybb hasznáalt után..
szal akkor már inkább a suntour. hasonló áron már jobb villákat gyárt.
Írta 2004. november 29. - 00:29

pl sigma?
mert hogy az alsobb konszern az az okés,de mondhatjuk ugy hogy reális az ár-érték aránya

Írta 2004. november 28. - 20:45

ebben megegyezhetünk, ugye?
én nem azt fogadtam meg hogy RST-t nem veszek, hanem rugó-elasztot
szal pl a mostani bikmagban van valami új RST ránézésre kifejezetten jól nézki de ugye semmit nemtudok róla...
(én ha cserélem, akkor psylo)
Írta 2004. november 28. - 20:42

"ilyet vettem, szerintetek milyen?"
az utolsó jó rst 1999-ben készült. rst mozo pro volt a neve. (hi 5 a duplavállasé)
bízzunk a jövõ éviekben, az elcsé által az eurobike-os cikkben megmutatottak elég biztatóak. fõleg, ha a velo árulni is fogja õket....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2004. november 28. - 20:28

Írta 2004. november 28. - 20:10

Emberek ha van ez a topi akkor már használjuk.Mi a véleménytek az RST-telókról.Jók közepesek, szarok, pocsék ne vegyem meg.Ne egy-egy tipusról hanem csak ugy átlagban mienek.Elõre is köszi.
általában túrázni 15fok fölött jó (kivétel tán az olajos meg levegõs, mert azok hidegebben is ~)
valahogy van egy megérzésem, hogy nem túrázni szeretnél vele...
nekem van egy Aerosám (nem túrára használom csak), de a sima rugó+elaszto hogymondjam...
nem álmaid telója, ebben biztos vagyok.
de ha ~30-40ezred van, akkor egy alternatíva
mivel pécsi vagy, akkor egyszer össze is futhatunk és meg nyomkodhatod
edit: az adatlapon aztat írod RSTd van.. akkor nem értem a kérdést
Írta 2004. november 28. - 20:06

Írta 2004. november 28. - 17:56

Azt tudom, hogy a Velotrade-nek van ELVILEG, nade ilyen alapon...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2004. november 28. - 17:16

Írta 2004. november 28. - 17:14