Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Teflonos olaj/spay újra: a Tf2 az egyik boltban dolgozó srác szerint (Ridebike) nem jó a teflonos becsúszóra, mert lemerhat róla vmit. Hallott errõl már valaki? Szerinte semmit se rakjak rá, elég az "önkenés". (Ugyanakkor a RS user guide szerint kéne rá vmi teflonos sztaff.) Errõl vélemény?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Köcce mindenkinek a reagálást!
Megfogadom és akkor marad a felemás rugó csere!

Továbbra is pííísz!!
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

mentem ma a szervízbe mer hivtak h mi legyen a sixel.elmentem mondja a szervizes h kijött a szimering én meg mondom h nekem is kijött má magától eccer.mondja h jól vissza nyomták.berakták nekem egy bringába és ahogy abba megnyomkorásztam nem kotyogott annyira:wtf:.pedigcsak jól hejre etették a szimeringeket.ez lehet enek a következménye???
most itthon van jön a teszt így és ha nem változott semmi(a boltban bringába amibe beletették abba jó volt,jobb mint itthon.) akkor maj febr elején megy a pestre.

lehet, hogy a tomites fogja kicsit
azert nem kottyan akkor ha a hejen van

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
golya
passz!
ha igy jól müködik akkor használd,ha nem akkor sajna nem nagyon tudnak mást csinálni vele...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
uppolok az elõzõ üzimre!
nem furcsa ami le van arva

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen azzal szimpatizálok legjobban!!
meg a 01es nagyon teccet!

de egy boxxososal is kacérkodok...kipróbálnám mien lehet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
shaggi: neked boxxerbe sárga+szürke

mário: neked a scottba a '05-ös Junior lenne a legfaszább, bevált technológia, jó súly, új tengelyrögzítés

sti

sti

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Csáó!!!!

Sztek szabad használni egy gyorszáras villát nagytárcsával?????:bananadan

Helo

Nagytárcsával lehet, csak attól függ, hogy raksz-e rá féknyerget és hogy milyet....;)

:D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Nem igazán egészséges dolog...
Mire kéne a nagytárcsa? egy 160-as avid bõven jó majdnem mindenhova...(nem DH versenyzésre gondolok..)
Autist Team:)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mindent lehet. de gondolom te sem hiszed, hogy túl egészséges dolog :)

Duffs

Duffs

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Csáó!!!!

Sztek szabad használni egy gyorszáras villát nagytárcsával?????:bananadan

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Csáó!!

Rob blöttem a villát és a tagot ugy ahogy ajánlottad de á.... sztem igy kegyetlenszar.... :-(

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Én 98 környékén csináltattam egy jópár rugót de tíz készítõ sem tudott normális rugót tekerni:chin: Mindegyik össze esett:( Víg Balázs polcán ált vagy húsz rúgó és mindegyik összement:) Én inkább az eredetiben bízok!
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
shaggi: olajjal már jobb nem lesz a boxxi, egy rugó meg kb 5-8 ezer.
rugókészítõt ajánlok én is. (nekem 65 kiló mellé van egy szürke meg egy sárga, és pont jó)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
mentem ma a szervízbe mer hivtak h mi legyen a sixel.elmentem mondja a szervizes h kijött a szimering én meg mondom h nekem is kijött má magától eccer.mondja h jól vissza nyomták.berakták nekem egy bringába és ahogy abba megnyomkorásztam nem kotyogott annyira:wtf:.pedigcsak jól hejre etették a szimeringeket.ez lehet enek a következménye???
most itthon van jön a teszt így és ha nem változott semmi(a boltban bringába amibe beletették abba jó volt,jobb mint itthon.) akkor maj febr elején megy a pestre.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
shaggi sztem a az olajjal játszadozzál én is ugy csináltam és nagyon cool lett!!!!!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
75 kiló?
tamsnak is kemény volt a sárga. keresõvel találsz rugókovácsot, megmondod hogy kérsz x százalékkal puhábbat (szvsz 15%) és csinál 3-4 nap alatt. pár ezresért meg van oldva, nem kell gyári rugó. az több.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
3tól 5ezerig kb....

az apróban láttam sárgát....
Van állásom...:bananadan

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Haj-haj!

Kicsit puhítani akarom a boxxer race-met és érdekelne hogy érdemes olaj sûrüséggel játszani vagy vegyek egy puhább rugót (silver) és egyik lábba tegyem azt a sárga helyett?
75 kilo körül vagyok de nekem k*rva keménynek tûnik a sárga rugó ami 68-82kg-ig van ajánlva!Csak én vagyok ezzel így?
Mennyit kóstálhat egy silver (ezüst) rugó?
Nem vágyok sokra,de egyet akarok Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!(Bëlga)

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
oksa köce!!!!!