Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nézd meg elöször kivülröl.ha karcos nagyon akkor azért anyira nem uj az a villa.
meg hogy kotyog-e,a szimmering nem tol-e ki valmit aminek nem kellene.
nézd végig nincs-e egyy hajszálrepedés valahol,pl váll beszuszó környékén...

ha jó devv meg!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Hogyan ellenõrizzem a helyszinen esetleg úgy,hogy már nem lesz benne a bicajba 100 százalékba,hogy a villának nincs semmi baja???????????
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nézd meg, nem rossz vétel, bár haver szerzett vhonnan levegõset még nyáron, újonnan 55ért.
de az alkalmi és külflödi vétel volt asszem. szoval meggondolandó.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha pénzed is több lesz addig, akkor várjál rá. ha ennyit szánsz rá, akkor ne, ugy gondolom, 80-90 alatt nme igen lesz reba.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
5 hónapos a teló állítólag teljesen karcmentes!Megér 50K-t?Egyszer kétszer dh/fr-re használva,de nem hiszem,hogy ez annyira komoly felhasználás lett volna!Mire figyeljek amikor megnézem nehogy késõbb megbánjam?Tárcsával xc-re használnám jó ez erre vagy várjak az '05-ös rebára?
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Nem, irtam mást is pont neked a telóddal kapcsolatban,de nincs itt.pedig irtam és föl is rakta. Aztán másnap meg akartam nézni a válaszod és nem volt már ott. Nem szoktam oknélkül reklamánli. DE kössz , hogy szóltál.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Emberek ha van ez a topi akkor már használjuk.Mi a véleménytek az RST-telókról.Jók közepesek, szarok, pocsék ne vegyem meg.Ne egy-egy tipusról hanem csak ugy átlagban mienek.Elõre is köszi.

tán nem erre gondolsz, amit 28.án írtál?
mert ha igen, akkor elõbb nézz és aztán reklamálj
(megtalálható a 910. oldalon)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Miért van az, hogy nem látom azt amit tegnap meg azelött irtam. Ezt ki is lehet törölni vagy valaki ezt direket csinálja velem mert már kurvára unom ezt, hogy állandóan irok és nem látom másnap azt.

edit: tudod, ennek a fórumnak nem az a lényege, hogy láthasdd, mit írtál. akkor mindenki írna mindenfélét. ha nincs értelme annak, amit írsz, vagy nem kapcsolódik a témához, akkor bizony nincs maradása. van egy tök jó fórumszabályzat és gyik fenn a vezérlõpult ikon mellett, barátkozzál vele! - másoknak is ajánlom!!
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hagyjad, had gondolja még át párszor, nehogy belefusson valami hatalmas hibába..... :rolleyes:

[nagyon szarkasztikus kedvemben vagyok ma]

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
De amúgy veszel egy szilikon sprayt párszáz forintért bárhol....
annyira nem nagy összeg...

és jót tesz a szimmeringeknek, lassabban öregszik tõle.
érdemes kiadni érte azt a párszáz forintot;)
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
kétrészes szimmeringeknél (mint nekem a boxxerben - belül olajlehúzó, kívül porlehúzó) a két szimmering közé szoktak zsir kenni, sõt, a marzo utal rá a júzersz gájdban, hogy évente kell is tenni oda zsírt. amit persze 3/4-edében kidolgoz a villa, de legalább az olajlehúzó felett is van némi kenés (mert ugye elméletileg, ha az olajlehúzó mindet eltakarít, akkor nem lehetne)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
lor, a faszi is ezt mondta h lehet h fog rajta az is na maj össze rakom és ha jobb lesz akkor megeszem a kalapom. maj jól bekenem zsírral mielõtt vissza teszem.
ja ha nem szilikont fújok a szimeringre hanem jó zsíros akkor is puha marad???

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
OK, köszi

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
lehet kapni használtan is boxxerhez felsõ vállat, böngészd az aprót...esetleg adj fel a keres rovatba egy hirdetést...
Van állásom...:bananadan

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Csáó!!!

Van egy kis problematikom! Van nekem egy BoXer villám ejtet vállam ami beleér elég rendesen a vázba! Ide mit tegyek ami csillapit is de azért akormányt is lehessen forgatni! Vagy egy laposabb felsöváll lenne a nyerö? Mert beférne csak az x-factorba aztmondták 24eft! :-(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a szilikon sprét nem a becsúszó miatt, hanem a szimmering rugalmas állapotban tartása miatt fújjuk. nomost nyilván megy a becsúszóra is, de semmi baja nem lesz tõle. Az a teflon azért elég tartós dolog... Amig nem akkumulátorsavval öntözöd, addig nem sok kárt tudsz benne tenni. Szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
nekem telóra, és vázra adták ápolgatni.
láncot meg sprével fújni..
höhh.
az max arra jó, h letakarítsam azzal a nyomással, amivel kijön a palackból.
de ahogy rámegy, azzal a lendülettel lefolyik a másik oldalán.
szal lánc vagy olaj, vagy zsír..
de midnenféle spré, teflon, szilikon, wd40...
nemsokteteje van.

én mondjuk suntourra fujtam, nem marta szét. lévén nincs mit rajta. de nemhiszem h az anodizált felületet leszedné.

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
rott3n: mutatott egy telót aminek így le volt marva a becsúszója, persze nem tom tf2-tõl-e ,de azért azt tudni lehet, hogy ez eredetileg láncspay

rob: nem kapkodom el, de sokat szívtam már kapkodásból, azt azé
amúgy te teflonos becsúszóra használod a szilikont?

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Nemhinnem, hogy marna, sztem az azert durva lenne...

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
hogy ameddig itt gondolkozol, már vehettél volna egy flakon szilikon spray-t, és jó lenne....