Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. November 24. - 17:50
Mr.D vedd meg a vázam az paszolna a villához...
hát ilyen tengelyt nem láttam.02es v 03as supert volt már kezembe,de abba mintha más lett volna...
vagy ebbe gyári marzó agy más mint a szabvány?!elvileg nem mert a dt gyártotta.nem!??!
hát ilyen tengelyt nem láttam.02es v 03as supert volt már kezembe,de abba mintha más lett volna...
vagy ebbe gyári marzó agy más mint a szabvány?!elvileg nem mert a dt gyártotta.nem!??!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 24. - 17:49
eddig Boxxer tengellyel használtam....azt csak simán kihúzom, annak nem változik az átmérõje
de ennek igen
eleve fogalmam sincs hogy ha szét is szedem akkor hogyan fér bele ekkora átmérõ??
de ennek igen
eleve fogalmam sincs hogy ha szét is szedem akkor hogyan fér bele ekkora átmérõ??
-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. November 24. - 17:36
én nem tudom hogyan mûködnek ezek az agyak, de ha nem jön ki az agyból a tengely, akkor szedd szét. Ha kijön, tedd be az újat. Sztem. És csak addig bontsd meg, amíg biztonságosan be lehet tenni, az újat. Aztán összerak, használ, vigyorog és havatlapátol...
Sztem.
Az én kérdésem II.:Akinek a RS nyulának szarvas az apja, az milyen évjáratú telót birtokol?
Sztem.
Az én kérdésem II.:Akinek a RS nyulának szarvas az apja, az milyen évjáratú telót birtokol?
Posted 2005. November 24. - 17:22
hali
nos megjött a tengely....
kérnék egy kis segítséget....
http://img.tar.hu/mr.../17823502.jpg#3
itt van róla egy kép
ezt úgy tudom betennni hogy szét kell bontanom az agyat????
csapágyakat meg mindent ki?
nos megjött a tengely....
kérnék egy kis segítséget....
http://img.tar.hu/mr.../17823502.jpg#3
itt van róla egy kép
ezt úgy tudom betennni hogy szét kell bontanom az agyat????
csapágyakat meg mindent ki?
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. November 24. - 17:15
Persze megnézem mennyi köll bele, meg azt is, mennyi jött ki... És ki is mosom, bár szét nem fogom szedni, mert nincs fél éves... kösz.
Posted 2005. November 24. - 16:44
És vigyázz azzal a "szórással"
Szerintem az sem árt, ha egy kis tiszta olajjal "kimosod" a telót.
Szerintem az sem árt, ha egy kis tiszta olajjal "kimosod" a telót.
Posted 2005. November 24. - 16:38
igen, de elõtte én kiönteném az összeset, és feltölteném új olajjal. ja, és nézd meg a manualjában,hogy mennyi kell bele pontosan.
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. November 24. - 16:32
Posted 2005. November 24. - 16:30
vendég_kerekeske_*
Posted 2005. November 24. - 16:28
Kérdés: Mi van, ha RS villában kevés az olaj a visszaútcsillapítós szárban?
Ha ezerrel dolgozik a teló, akkor szörcsögõ hang, mintha levegõ-olaj keverék áramlana, ha pegig nagyon mélyre süllyed, akkor egy pillanatra visszarúg(nem csillapít semmit) és utána lép közbe és csillapítja a maradék utat,maradéktalanul . Mint amikor egy mezei pumpát szívás után elkezdesz lefelé nyomni és a szelep lezár. Egy kis "holtjátékkal". Így tudnám leírni a jelenséget. Valaki tapasztalt hasonlót? Mindezt max. csillapításon...
A teló egy Pilot.
Ha ezerrel dolgozik a teló, akkor szörcsögõ hang, mintha levegõ-olaj keverék áramlana, ha pegig nagyon mélyre süllyed, akkor egy pillanatra visszarúg(nem csillapít semmit) és utána lép közbe és csillapítja a maradék utat,maradéktalanul . Mint amikor egy mezei pumpát szívás után elkezdesz lefelé nyomni és a szelep lezár. Egy kis "holtjátékkal". Így tudnám leírni a jelenséget. Valaki tapasztalt hasonlót? Mindezt max. csillapításon...
A teló egy Pilot.
Posted 2005. November 24. - 14:55
http://forum.bikemag...3&postcount=311
szal menetes a villanyak?
vagy ahead szettes?
ha menetes akkor nem csak a stucnit kell kiszedni hanem a fejcsapagyat is szet kell szedni. amit ket csavar szet csavarasaval majd egyenkent torteno eltavolitasaval ejtheted meg.
azutan ki kell jonnie a villanak.
szal menetes a villanyak?
vagy ahead szettes?
ha menetes akkor nem csak a stucnit kell kiszedni hanem a fejcsapagyat is szet kell szedni. amit ket csavar szet csavarasaval majd egyenkent torteno eltavolitasaval ejtheted meg.
azutan ki kell jonnie a villanak.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. November 24. - 14:45
1: hogy meglegyen minden alkatrésze
2: becsúszók
3:kotyogás/lógás
4:egyéb külsérelmi jelek
5:csavarok/menetek nincsenek-e megszakadva
6:szimering/porlehúzó(ami kívül van)
ilyesmi
2: becsúszók
3:kotyogás/lógás
4:egyéb külsérelmi jelek
5:csavarok/menetek nincsenek-e megszakadva
6:szimering/porlehúzó(ami kívül van)
ilyesmi
Van állásom...:bananadan
Posted 2005. November 24. - 14:42
Na úgy tûnik, biztosan összegyûlik egy telóra való karira, ha az árak ilyen alacsonyak lesznek mint most. Az lenne a kérdésem, hogy mire kell ügyelni egy 2003/04/05 ös boxinál, mit nézzek meg rajta alaposan, és ha szerelõvel szétszedetem, akkor mit mondjak neki mit nézzen meg benne?
Vole: bocs, de 90 tutira nem jön össze addig, max nyárra.... :-(((
Vole: bocs, de 90 tutira nem jön össze addig, max nyárra.... :-(((
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. November 24. - 13:46
Jól passzolna egy 14.5-ös polarxhez?
120-on használom 14.5"-os vázban
persze én nem lenni pro rider, de aki próbálta, az nem panaszkodott a geora..
Posted 2005. November 24. - 12:18
olajszint felülrõl, összenyomva, rugó nélkül.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. November 23. - 22:51
köszi a tippet, ezt fogom tenni
help: honnan kell mérnem a nekem megadott adatot? (80)
nemnaon tudok angolul, német powa
help: honnan kell mérnem a nekem megadott adatot? (80)
nemnaon tudok angolul, német powa
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. November 23. - 22:48
Mr. Downhill: ellenõrizd az olajszintet. pár mm is számít marzoknál. ha az olajszint jó akkor sose szabadna koppannia
Posted 2005. November 23. - 22:42
deeee nem azért koppan mert elcseszem az ugrást
-> ALIAS KLEMENT