Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

elfelejtettem.
az egy zsírmájer villa, igaz iljics? meg ha jól tudom, valamelyik pécsi nagyágyúnak is az van. (chili palmer talán?)
szóval rendes 20 mm-eres papucsok, karbon alsószár, fasza spv-s csillapítás, csak ne akardd otthon szerelgetni. ütõs kis villa.

Azért 2000-2001 környékén még nem nagyon volt SPV. :gwizd:
Jó lesz az TPC-nek is.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
attól függ, milyet. egy alivio (according to vDani: deore) 203-mas pizzával se zavar sok vizet, ellenben egy 6 dugattyús hope-pal...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

peak

peak

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Udv mindenkinek. Lenne egy kérésem. Marzocchi exr pro elbír egy tárcsaféket 203as tárcsával vagy széjjeszedi?? Másik alternativa magura hidr abroncsfék lenne, de ennek a telónak hosszúak a tüskéi (furcsa de v fék még nem nagyon hajlongatta). Melyik lenne jobb döntés??? Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Mit tudtok A Manitou X-vert Supernova telóról? Van e valamilyen széria hibája? Stb. köszi

elfelejtettem.
az egy zsírmájer villa, igaz iljics? meg ha jól tudom, valamelyik pécsi nagyágyúnak is az van. (chili palmer talán?)
szóval rendes 20 mm-eres papucsok, karbon alsószár, fasza spv-s csillapítás, csak ne akardd otthon szerelgetni. ütõs kis villa.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

szerencséd van, itt van mellettem egy német bike.
hol kell az üzlet?
nagyobbak:
www.roseversand.de
www.bicycles.de
www.bike-discount.de
www.bikediscount.de
www.cycles4u.de
www.bike-x-perts.com
www.zweirad-stadler.de
www.tnc-hamburg.de
www.s-tec-sports.de
www.hibike.de
www.actionsports.de
www.bikemarket.de

elégnek kell legyen ennyi Feltöltött kép

lálá
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 posts
tudom kicsit off de tudnátok mondani nekem német boltnak a webcímét?
köszi

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ahogy gondolod, a te döntésed ;)
bocs, ha túl hevesen mondtam el a véleményem.
mint lor is mondta, neki hátul van ilyen felnije, de õ valami különös mûfaj egyveleget képvisel :D
egy ilyen könnyû kis vázba egy reba mellé (vedd csak meg!) szvsz még hátra is nehéz.
de a hangsúly itt van: szvsz. úgy építed, ahogy akarod, mindössze jótanács.
nah mostmár on

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Ha nem válik be a felni akkor eladom és kész.eddig viszont nekem nagyon bejött!A magyar focit ne feszegessük!Viszont a mostani telomnál 300 grammal kevesebb lesz a reba.Így az orra esés esélye azért csökken egy kicsit!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az lehet, hogy 18 evig fociztal
(bar erre nem lennek buszke :-/ )

de a focistak is hasra esnek neha!
ami igazolja a fizika torvenyeinek jelenletet es igazat!
vagyis sok egy olyan felni egy ilyen bringaba foleg elore.
hatul van ilyen sulyu felnim...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a reba egy nagyon jó döntés :spoko:
de a 729-eseket én sem értem továbba sem ;) de te tudod, ezen nem vitázunk össze.

elcsé barátom figyelmébe ajánlom: 2005 boxxer (link)
a felsõ váll nagyobb fordulókört eredményez, de kompatibilis a régi boxxerekkel. és: mehet rá a direct-mount stucni. ez azért elég komoly. egy inch út egy inch beépítési magasság növekedést eredményezett, és 3062 gramm vágatlan nyakkal (de titán rugóval) ez azért jó, nem?

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Mit tudtok A Manitou X-vert Supernova telóról? Van e valamilyen széria hibája? Stb. köszi

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Nem hiszem,hogy a kerekenkénti 100gr annyira sárba vágna 18 év foci után.Egyébként még nem alakult ki,hogy melyik keró stilust szeretném csinálni így egy univerzális kereket tettem bele.Egyébként az én véleményem az,hogy a kerék legyen minél erõsebb fõleg itt felénk a bükkben!Meg azért ez a váz sem a gyenge vázak közé tartozik,elbír egy-két meredekebb dolgot is,de ez itt egyébként is OFF!!!!!!!!!!!!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ex 729?, az valami malomkõ egy ilyen bringába...
hát ha azt kell majd tekerni, rendesen megcombosodsz ám!
mondjuk egy ilyen kerékkel szvsz már nem számít sokat, ha nyersz 300 grammot a villán. ugyanis a kereket hajtod, nem a villát. én a helyedben, ha tényleg xcre kell a kerék, akkor keresnék egy könyebb felnit. de ez csak a véleményem..

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Már eldöntöttem megveszem!Giant Rainierem van és Mavic EX 729-es felnit tettem bele ami pici plusz tömeg.A telóm így viszont 300 grammal könnyebb lesz mint a RS Duke XC ami 1902gr.Így itt szinte nyerek két masszív felni sullyt.

Gumo

Gumo

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Azt hiszem azért. (két rugóval biztos, hogy kevesebb van benne ;)

Ha bele akarsz mélyedi, volt valamelyik régebbi Mag(ok)-ban cikk a különféle rendszerekrõl. Meg a fórumon is (ha jól emlékszem) beszélgettek a különféle megoldások elõnyeirõl, hátrányairól.

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Néztem már én is,király ez a teló!Holnap megírják,hogy van-e raktáron.Ha lesz megrendelem nem cicizek tovább!A levegõs rendszer miatt könnyebb az átlagnál!?

Gumo

Gumo

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
És megnéztem a honlapjukat!!!:

32 mm becsúszó, ~1600g!!!
Levegõs.

http://www.sram.com/...rks/reba/sl.php

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Na megjött a mail az ebike-tõl.A Reba sima tehét nem az u-turn-ös változat 71900 lesz.annyira nem is vészes!Nem kell nekem u-turn,kettõ között szerintem a különbség,hogy nem lehet csak belül állítani a rugó utat a simánál!Annyival is könnyebb lesz!

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts

De tényleg...

http://www.bikediszk...ook.php?isbn=47

De a korrábbi hozzászólások alapján, nem biztos, hogy így jutsz hozzá a leggyorsabban..

Ezt tényleg így nem találtam meg a diszkontban!Xc-re simán jó lenne nekem ez is tárcsával is!Jó kis teló azért ez is.a Reba tuti drága lesz!

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Vágni vágom csak a kincstáram bírja ki!