ha egy krosszmotoron nincs szükség ekkora nyakra, akkor egy bringán miért?
Emeltél már krosszmotor villát ?
ha egy krosszmotoron nincs szükség ekkora nyakra, akkor egy bringán miért?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
mér jobb a "larger bearing"? inkább jobb fajta kéne, ha nemjók a mostaniak.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Célszerû lenne különválasztani a FEJCSÖVET és a VILLANYAKAT.és ki gyárt villát hozzá? egy újabb okos fejlesztés, de ezt, amennyire emlékszem kis belviszáj mellett kitárgyaltuk.
attól még hogy egy két cég elkezdi csinálni, nem szükségszerûen létszükség, és nem is biztos, hogy sokkal jobb.
egyszerõen más.
majd bejön a divatba, és akkor az lesz a FRÍ.
(persze lehet számítógépes terhelésvizsgálatokkal kimutatni, hogy mennivel erõsebb, de... 5 év múlva már 2 colos fejcsövek lesznek. még még még ennyi nem elég:-))
VÉÉÉÉRT!
Mer' egy állat vagyok !
Mer' egy állat vagyok !
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
és megosztanád velünk hogy szted miért? ha nem a sherman miatt, akkor lehetne akármekkora is, csak adniuk kellene hozzá fejcsapágyat, és a belsõ átmérõjének 1.1/8-osnak kellene lennie. Az 1.5 leszükíti a kört, tekintve, hogy a Sherman az egyetlen ilyen villa. (vagy még vmelyik Stance) mi másra kellene gondolnom? :chin:
Mer' egy állat vagyok !
én a legutobbi expón, ha jól láttam volt ott egy heavy tools, 1.5ös fejcsõvel, de 1 1/8-as villával. Ügyesen, de lehet szerezni szerintem ilyen fejcsapágyat (ki tudja mennyié), de létezik. Mint ahogy 1"-os villát is bele lehet tolni az 1 1/8-os vázba (ilyet gyárt pl. a b+ is)
Mer' egy állat vagyok !
RAUH-Welt
B E G R I F F
Vettél másikat?
Vagy nem a tiédet vettem meg?
Vagy visszacsórtad?
Jut eszembe az enyém eltûnt
mondjuk azt én se értem, hogy a turner dhr-be minek a 1.5-ös fejcsõ. ki rak bele Shermant? :chin:
Mer' egy állat vagyok !
Hát igen, a szigetelés az má csak ilyen, biztos nem volt rendesen földelve...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->