Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tez neked RST-d is van? csak egy mozóról, egy suntourról, meg a pszilóról tudtam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sztetek még visszavihetem?:-)
kapnék érte vmi okosságot...:-)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

a delta tl-ek anyaghibásak voltak, egyik haveromnak cserélték gariban ugyanezt a témát.

Sõt valahonnan én is ismerem ezt a problémát..:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vegyél boxxert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nem sietõs, csak most kéne eldöntenem, hogy vegyek új féket vagy gyûjtsek telóra. Az új sigma elég tetszetõs. Ugye az eddigiek patronosak voltak, ez meg már olajfürcsis. És ha minden igaz még a súlyából is lefaragtak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rst = velotrade.
ha lesz új katalog, lehet is õket kapni. addig türelem. sietõs?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Ha már itt tartunk lehet valahol kapni a 2005ös RST-ket? Vagy majd csak jövõre?

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
lol.. már bocs.
általánosítás rulz. nem az alsó kategóriás cuccokra gonbdoltam, hanem inkább a rapdi hillre. alfalfához képest nem is kell erõsödnie...

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
viszont nem hiszem hogy sokat erosodtek a elozo nehany evhez kepest.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
azért az új modellek tetszetõsek. szemre legalábbis...

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Egyik RST sem egy nagyszám!
Legalább is szerintem,de nem tartozik a csúcskategóriás teló gyártók közé!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Tamás:Ha hiszed ha nem a villa nem volt zúzva mivel nyár végére lett kész a bicaj és Lacika kb 2 hónapig használta ezt a villát.Feljárt a csajához meg haza.Elég vékonyka a híd(az én régi RSTmen vastagabb pedig az még szarabb villa).Privi ment

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a delta tl-ek anyaghibásak voltak, egyik haveromnak cserélték gariban ugyanezt a témát.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én akkor csodálkoztam el, mikor v-fékkel használt delta TL tört el egy esést követõen, méghozzá úgy hogy rácsavarodott a srác térdére. és ettõl elpattant a váll a külsõszár-csatlakozásnál. kellemelten.:-)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

a váll is biztos, hogy a tárcsaféktõl repedt meg? lehet hogy a váll szempontjából teljesen mindegy hogy tárcsa vagy v fék, hiszen, az erõ támadáspontja ugyanúgy a kerék és a föld érintkezésénél van, ergo a váll ua nyomatékot kapja ha V, ha tárcsafék. szerintem ez majdnem így van, a többi meg bonyolult lenne

de tudod amikor a 30mm-s becsuszoval rendelkezo telot jobban csavarja a fek, mint a 32mm-s becsuszoval rendelkezot.
/mindezt igy kategorikusan/
akkor mit varsz?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

pedig nem is volt zúzva

Ezzel vitatkoznék. Maradjunk annyiban, hogy nem rendeltetésszerüen volt használva. Szerintem. Az egy alap villa volt, és sztritelve meg dörtölve volt vele. Ennyi a story.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Az egyik haver Rstje meghalt a hídnál,pedig nem is volt zúzva.(Tárcsafékkel volt használva,na de ennyitõl?).A becsúszó is csúnyán kopott be

Az RST-knek általánosságban gyenge a fékhídja, ez "köztudott" !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
ThufirHawat:
persze a kettõ merõben más igénybevétel, a veszélyes pontok is inkább máshol (egyenesen másik keresztmetszetben) vannak, persze ezt minek neked magyarázom...

a váll is biztos, hogy a tárcsaféktõl repedt meg? lehet hogy a váll szempontjából teljesen mindegy hogy tárcsa vagy v fék, hiszen, az erõ támadáspontja ugyanúgy a kerék és a föld érintkezésénél van, ergo a váll ua nyomatékot kapja ha V, ha tárcsafék. szerintem ez majdnem így van, a többi meg bonyolult lenne
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Most mit várt a srác? Az RST nem az a kimondott high-end villa. Tárcsafékszem az csak "marketing fogás" rajta. Az tuti, hogy én nem tettem volna rá tárcsát, még egészen kicsit és gyengét sem.
Az én RST Gila T4-emet az XT V-fékem is ki tudta nyitni kicsit... El is adtam gyorsan. Mármint a villát. Aztán a féket is.
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

j.akos

j.akos

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nekem egy mozo 3.0c-n volt avid tárcsafék, és a vállat repesztette meg. Szóval az ilyen gyengéb telók nem szeretik az erõ tf-et.