Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. november 27. - 12:57
Írta 2005. november 27. - 12:27
aztán rövid utón számûznek az erkéjre szerelni..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. november 27. - 12:12
Írta 2005. november 27. - 12:09
Írta 2005. november 27. - 12:05
mert kihúzod a ruggancsot,tiszta olaj,a te kezed is olyan lesz,leraknád vhova,de az nem elgé tiszta,akármi,stb.Közben csöpög az olaj...A rugóról,a szárból,a lábból...Te is kened mindenfelé...Aztán rájössz,h az otthoni olaj kevés lesz mert az egészet át kell öblíteni,annyira dzsuvás volt már...Aztán mikor mindent átpacsmagoltál már,nagy trappolással beyön a kutya és hirtelen EZER szöszt és koszt lök az addig patika tisztasággal bíró,pusztán olajos szerelõterületre,sírva nézed ahogy munkád kárba vesz,stb,stb:) Közben persze a családtagok basztatnak,h bizony az EZER újságpapír már mind átázott és h sosem jön le a járólapról az olajfolt,és ehh.
Írta 2005. november 27. - 12:00
de akor roszzul emlékeztem mert eddig is csak marzo villám volt és van pár flakon olaj itthon..
igen?mért lesz minden olajos??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. november 27. - 11:43
inkább 7,5. ja és készülj fel hogy 2 méteres körzetben minden olajos lesz, igaz lcs?és ugye még mindig 5w olaj van bennük..?
Írta 2005. november 27. - 10:48
Tagba az van.
sztem a maratonozás miatt egy olyan Black, amiben nincs SPV, de van RTWD (útállítás), vagy lock és TPC-s a csillapítása.
pl egy '04-es Platinum
Írta 2005. november 27. - 10:16
nem tudja valaki hogy 1 MoZo X5.5-öt mennyire lehet felhúzni tuningilag?
az a gáz hogy csillapításos és nem tom hogy lehet e ez úgy hogy a nélkül tuningolom hogy ahhoz nem nyúlok.
gyárilag mozog 140-et szal ha 160-170-re fel tudnám húzni az jó lenne.
Írta 2005. november 27. - 01:38
de olyant kel lvenni amiben nincs
Írta 2005. november 27. - 01:35
Írta 2005. november 27. - 01:34
Hát nem tudom hogy all mountainra akarok-e nem nagyon tudom hogy pontosan az mit jelent. Szóval maratonra kéne de azért aszfalton is megyünk hosszabakat. Nem tudom hogy az spv csillapítás ér a valamit.
SPV csak tagba jo.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 27. - 01:30
Hát nem tudom hogy all mountainra akarok-e nem nagyon tudom hogy pontosan az mit jelent. Szóval maratonra kéne de azért aszfalton is megyünk hosszabakat. Nem tudom hogy az spv csillapítás ér a valamit.hát ha egy AM gépet építesz össze akor blekk vagy minute de mindkettõt az okosabbol válaszd..
Írta 2005. november 27. - 01:14
Írta 2005. november 27. - 01:04
Miert kizarolag Manitou?
Csak kerdezem, nem kotoszkodesbol.
Mert nagyon olcsón kapok szinte bármilyen manitout. Minden ismerõsömnek manitouja van tudnak segíteni az olaj cserében stb.. Alkatrész utánpótlás. ár/teljesítmény.
Írta 2005. november 27. - 01:00
nekem nagyon tetszik:)
vagy nixon
Írta 2005. november 27. - 00:56
Csak kerdezem, nem kotoszkodesbol.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. november 27. - 00:47
Írta 2005. november 26. - 23:13
olajcsere kell aztán nem is akarom jobban szét szedni...
a sárga és a piros rugó a z Marzoéknál minek felel meg!?
és ugye még mindig 5w olaj van bennük..?
Írta 2005. november 26. - 18:29
a lábban lévõ csavarokhoz egy vékony falú dugókulcs kell. én egy simát kicsit körbeköszörültem és már jó is lett hozzá. a belsejébõl max a rugót tudod kivenni illetve a tekerentyûk pálcikáit. tovább nem fogod tudni bontani, de a karbantartáshoz ez is elég. van az oldalamon egy doksi amiben egy etás teló szétszedése van, illetve van egy link is, ha visszakeresel azt hiszem a marzó topikban is bent van.nekiáltam szétszedni a z150fr ot és kicist más mint a drop off,vagy ajunior volt..
egyben van az egész belsõrésze ...
hgy tudnám ezt szétkapni??a lábban lévõ csavarhoz meg nem férek hozzá..