Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
hát az télleg nem lehet, hogy egész végig csak 15centiméterrõl fogsz leugrani, de ha nem akarsz tovább fejlõdni amit kétlek, akkor teljesen megfelelne egy axel árban is és ennyit bõven kibyr! sõt! még a 30centit is! sztem pilotot nem érdemes venni! hogy is van? sram lol?:) meg drága az axelhez képest! egyébként nézd át az aprót, mert lejhet hogy egy tizessel olcsóbban találsz akár újonnan! láttam itt 20ér is axelt

off: hmmm most láttam csak a wisi lehetõséget. be is kapcsoltam. nem értettem, hogy tudtok ilyen egyszerûen smiley-t berakniPosted Image on

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ahhoz mit szóltok, hogy 60k a Skareb Super a Velotrade-nél?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ha ze ilyen vegyes felhasználás, akkor ujra csak a black valamint a psylo villát tudnám ajánlani.
mert ha CSAK cc lenne, meg túra, ezek tökéletesek lennének.
de mivel írtad az ugrálást(ami eleinte télleg csak 10-15 cm, de utána már....) és a nozvilit is, ezért már inkább valami erõsebb villa kéne a biciklidbe, amik szintén nem nehezek, hisz 2 kiló alatti mind2 általam említett villa.
tehát ha ilyen vegyes sportot ûzöl, inkább psylo/black legyen!
szerintem:-)

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Szasztok!

a múltkor kérdeztem, hogy van-e értelme átalakítani túlméretes nyakú telót alapméretesre. azt mondtátok... NEE!!! inkább vegyek vázat.....
és megtettem. vettem egy 2002-es alu crater-t.

És megint teló probléma:

könnyed cc-re, nagyon-nagyon finom street (egykerekezés,10-15cm-es padkákról való ugri-bugri, elsõkeréken gurulás...) felhaasználásra keresek telót.

néztem az árlistákat, honlapokat, végül kettõ maradt:

RS Pilot XC (54ropi)
Manitou Axel Elite (45ropi)

szerintetek melyik??? minden vélemény érdekel!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
annyival yobb,mint a többi,h nincs benne lockout,ami Lromlana...
nekem van Psylom is és régi Judy SL-em is,és csak azt tudom mondani,h mindkettõ böllér teló és baromi sokat bírnak...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
a psylo xc-rõl beszélsz?
hehe:-)
akkor átb****k mint sz**t a palánkon.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Mart: 80-100mm között állítható a tökéletes neked:)
szerintem.
tamaska: nekem azt mondták, talán még ebben a topicban pár lappal ezelõtt, hogy szart se bír...

Mart

Mart

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
koszi a valaszokat!
nem mondanam magam teljesen kezdonek,bar teloval az lecek:p
a valaszok tekinteteben korulonezek a piacon:)
tehat eleg lenne 80as de asse baj ha 100as,birja egy judy sl is akar de ha igenyes vok keresek psylot vagy blacket.
na majd kiderul.
koszi megegyszer!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a kis genyo.mondd neki,hogy udvozlom.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Pappnak a nagy gépben lett most pár hete.

Mondom neki.most öszeállt a nagy gép,azzal volt pénteken.szép lett
csak azok a csirke gumik benne.... :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
xc vagy nem xc, ez nem azt jelenti, hogy cross-country-ra van tervezve, ugyananyit bir, mint a többi psylo, egyszerüen csak ez az elnevezése. Annyi a különbség a SL-hez és a RACE-hez képest, hogy kevesebb állítási lehetõség van benne gyárilag, és ezáltal olcsóbban lehet adni. Rocsi:

mtbservice@foxracingshox.com

szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja,a tulfolyo vegen,a szelepnel.elore is koszi!kinek van pecsen ilyen?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ha jó akkor megnézem majd mert van itt egy megkérdem a srácot hogy neki nehezen fordul-e

ha nem gond a pár nap,a dhx az az uj ugye!?aminek kék tekerentyû van a "tetjén"

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
a kompresszioval nincs baj.a bottomingal tudom allitani,hogy nagy utesekre hogyan reagaljon a tag.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
ja, nekem is ajánlta még anno, normális tag, meg amiket leír azok elég lényeges dolgok...egyébként ez xc psylo....bírja?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
rocsi: nemtom miaza bottoming control, de a vanillámon is elég nehéz tekerni a compression tekerentyüt.

Sztem elõbb küldj nekik egy emailt, hogy ez a helyzet, valamit hátha böknek rá.

Villa téma: ez se 35ezer, de sztem nagyon megéri az árát. http://bikemag.hu/ap...php?siteid=8772

ennyi pénzért ez ajándék.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
igen, de én összevetettem azt, hogy legyen könnyû, olcsó, néha hosszabb tekerésre is alkalmas legyen, most kezd streetelni(igaz triálos múlt), meg a saját tapasztalataimat. és ez jött ki egyik megoldásnak.

és elismerem, hogy nem én vagyok lenosky, de azért nem kímélem, mert van benne egy kis fr...csakhogy én mit nevezek freerájdnak ugyebár:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
koszi,de a kerdes meg mindig fennall.ja,most veszem eszre,hogy tuljutottam a 200adik hozzaszolasomon.de meg mindig vendeg vagyok.ehh

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
rocsi: http://forum.bikemag...

Pifta: minden teló bír valamit.. attól függ te mit hívsz streetnek.

edit: rocsi 500 felett vált ;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem talalom a rugostagtopicot.van valakinek fox dhx-e?ha van,akkor az oven is olyan nehez tekerni a bottoming controlt?mert most azon gondolkodom,hogy visszakuldjem,vagy ne.