Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
monstert nem ösmerem annyira hogy melyiknek mennyi a súly, de ha az 4 akkor ez tényleg lehet így 3.2

persze vajon mennyi lehet az öntött lábaknál a falvastagság? na, hát nagyon tudnak, no
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Azért írtam hogy nem font mert biztos hogy nem 5.5 vagy 6.6:D
Szóval nem tudom ez milyen mértékegység..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A suly nagy reszet szerintem tovabbra is a labon nyertek, nem az olajon. A Monsternek a laba volt iszonyat nehez, nem a becsuszok vagy a rugok. A regi Monster 4 kilo korul volt. A Fox -nak joval konyebb a laba, nyertek a rugon ( 1db Ti a ket acel helyett ), kevesebb olaj, okosabb tervezes. Mindezeket figyelembe veve siman hiheto a 3,2 kg.

akármelyik pounds-ot választottam, vagy 6.6 kiló lett, vagy 5.5. szóvala fox akkor mit oldott meg? ennyia monster is.

Itt viszont biztos hogy nem fontban lett merve, ergo nincs 6 kg. Csak viszonyitas kepp a Foes DHS Mono 10,90 lbs ha jol emlekszem ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jó, mondjuk a monsternek alu lábai vannak, ennek meg magnézium. szóval nem olyan elképzelhetetlen az a 3.2 kiló. attól, hogy 40-es a becsúszója, nem kell feltétlen nehéznek is lenni, lásd hatalmas átmérõjû de nulla falvastagságú alucsõbõl hegesztett vázak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
namostakkor ez ki szerint mennyi?

megaztán nem úgy néz ki mint egy boxxer. szerintem súlyra sincs hozzá nagyon közel. az olajat sem mérik benne? ekkora cuccba az is közel fél kg. oldalanként, lehet csak egyik oldalon van csillapítás mittomén. a 3,2 is nagyon kevés. ha ez tényleg annyi, akkor ez egy csoda.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
akármelyik pounds-ot választottam, vagy 6.6 kiló lett, vagy 5.5. szóvala fox akkor mit oldott meg? ennyia monster is. amugy nem nehéz könyebb villát csinálni, mint a monster, lévén hogy a fox egyik szárában a csillapítópatron van, a másikban meg csak rugó. legalább egy fél liter olajat, meg egy szárnyi rugó súlyát megspórolták. nem mindegy....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ki vesz ilyen villát itthon?
aki ennyiért vesz villát tutira hozatja kintrõl..
Pedig rém egyszerû:D
bal oldalon--tömeg aztán az elsõ rublikába beírod hogy 14. akármennyi kiválasztod a mértékegységet és azt hogy miben adja meg.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ez a honlap nem valami jo. Sehogy sem talaltam meg amit akartam, igy nem tudtam meg azt sem mennyi pontosan a Fox DH40.
Azert a Workshop-ban leirt adatok sokszor oriasi baromsagok. Ez a 2,8 kg szvsz inkabb 3,2kg. Vallak nelkul talan 2,8 :)

Azert jo latni, hogy ami nem sikerult a Marzonak 4-5 ev alatt, azt megoldotta a Fox, megpedig a Monsterbol egy versenykepes villat csinalni. Itthon persze iden nem lesz kaphato, ez majdnem biztos. Talan jovore.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem font és nem uncia.
http://hauser.pmmf.h...g/megysegvalto/

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
egy font kb 0.45kg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ámerikában, mert? ez valami LBS, nem? nem értek a súlymértékekhez. :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Melyik órszágban mérték;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
okké, meggyõztetek.

más: a 14.75 ezesetben mennyi gramm? workshop szerint a Fox40 2800g.

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A bronz nem fog elkopni par evig.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hogy hol az passz.
tugorgo is beferhet. van beslo gyuruje amit fel lehet hasznalni
de tipus fuggo.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
és ez a lehet kapni, ez milyen jellegü helyen? SKF boltban volt nézve. A bronz nem túl puha? (elkopik hamar, nem?) sztem réz kellene. (jó, tudom, akkor minek kérdezek... :D) acélból nagyon nem jó? Mer az meg olcsó volna. Mondtak olyat is, hogy tügörgõs csapágy... De akkormeg tengelyt kell csináltatni. :P

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
lehet kapni olyan lemezt ami teflonnal van futtava
mint a telos csuszoperselyek.

amugy teflon bronz alu.
a csap pedig amilyet csak akarsz
de nem az volt a kerdes.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Neked is Rob hiába tárolod a vitrinben.

pusza.

boxxer: leszedhetõk a vállak.

888 - nem ac-be való, még ha 170-es, akkor sem. nézz meg a marzo oldalán egy pdf-ben, hogy milyen magas, és rádöbbensz, hogy tényleg. ha mindenképpen 888vf-et akarsz (ami egy juniort belsejû 888) akkor ahhoz nagyobb váz kell......

edit: öcsém tagjában a persely (valami teflonos bronzpersely lehetett) 15 külsõ átmérõ, 13.2 szélesség, 13 belsõ átmérõ. természetesen a szabvány az 16*12*14.......

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
igen em is bronzra gondoltam...
nem rézre..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
persely? még szép h agyag!!!
malacpersely ownzor.

homokfújós mesterek: a villa tetejét hogy takartattátok be? aki elkövette(pl gyönyörü babakék boxxer!) milyen tool? vagy ronggyal betömni a száját, és kész?

köszi