Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
pike-nál nem igazán találsz jobbat annyiért;)
szvsz...
Autist Team:)

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Ez a Pike olcsóbb mint gondoltam. Teljesen átrendezõdtek agondolataim.
Még esetleg az Marzo All Mountain III jöhetne szóba.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
www.ebike.hu ;)
ha minden ugy alakul, ahogy szeretném, a végén nekem is pike-om lesz. legalábbis NAGGYON remélem. és tams is reméli szerintem :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Rob!
A Pike-t én is nézegettem, de úgy láttam az drágább 100 papírnál. Hol lehet ezt beszerezni?

Eerie!
Az usából én sajna nem tudnám szerintem behozatni. Egyébként tudsz valami netcímet, ahol rákuksizhatnék? Háthamégis. Mert én is úgy gondolom, hogy azért, ha felfele is akarok vele menni, márpedig igen akkor.... és hát épp ezért is tettem itt fel a kérdésem.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Szeretnék egy 120-130mm-t mozgó villát a fulltelós gépem elejébe. Mi ez enduro? Szóval azért nem akarok én mindenhonnan leugrani, sokkal inkább jól megmászni az nagy hegyeket (hepe-) és utána meg naggyongyorsan legurulni (-hupa).

Vegyél egy 120-as Marathox S-t. A Wedge és a Dropoff nem igazán jó hepére, viszont a Marathon Bomberhez méltóan nagyon jó hupára. Ha be tudod hozatni valahogy az USA-ból, akkor nem árt tudni, hogy a Jenson most 320 dolcsiért szórja ki õket.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Six 18 ezer az ebikon, de már nem rendelhetõ :( Six Sport 23

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
six is 30hoz közelít nem?
akkor már inkább használtan valami innen az apróból...
vagy manitou axel
szépen mozog, és van benne csillapítás is

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
De ezért a pénzért (Six, TT) kaphatsz vmi alap csillapított Suntourt. És gondolom nem maratonokon akarsz vele indulni. Viszont nem akarlak elkeseríteni de a 3500-nak véletelnül nem 1"-os menetes nyaka van? Mert akkor mind kiesett.

Ferusz

Ferusz

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Suntour-ról eddig csak fikkantást hallottam...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Ebben a kategóriában inkább Suntour. Ha jól emlészem a six sem csillapított.

Ferusz

Ferusz

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Hali!
Segítség, úgyszólván vélemény kellene:
Manitou Six vagy Judy TT. A bike egy Trek 3500-as. So, melyik telo a jobb?

Köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egy szóban jellemezhetõ. az az egy szó: pike
nincs nála olcsóbb, jobb, és könyebb teló ilyen téren. esetleg a wedge, de az sima tengelyes. ez meg 20 mm-eres :)
520 magas 140-es állásban, nem tudom, milyen a vázad (elbirja-e) max lentebb tekered, 90-ig mehet lefelé u-turn van ebben is :) és a fullos kerül 100.000-be újonnan.

lust: látod, sz*r is ám a boxxer race váll ;) nekem is belevert az ejtett, ezért cseréltem el egy laposra. de ha szerzel régi '02-es ejtettet, az nme fog beleverni a vázba.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Sziasztok!

Segítsetek villát választani:
Szeretnék egy 120-130mm-t mozgó villát a fulltelós gépem elejébe.
Mi ez enduro? Szóval azért nem akarok én mindenhonnan leugrani, sokkal inkább jól megmászni az nagy hegyeket (hepe-) és utána meg naggyongyorsan legurulni (-hupa).

Rock Shox Psylo xc?
Marzocchi Z1 wedge? esetleg drop off II? más?

Egy Rock shox xc (2002) helyére keresek merevebb, jól állítható, de azért nem kõnehéz villát.

Elõre is köszi.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

kislust: ha egy külsõgumit szétvágsz, és akkorára szabod, ami pont befér a két váll közé, majd oda húzózárazod, az is jó szerintem. És nem annyira rusnya, mint ahogy most van a vázon :D

már vártam, hogy valaki megemlíti..:)
csak a vállból kiáll a csavar feje, és pont belever a vázba....a tesztkörre meg feldobtam azt a rusnyaságot..:)
Van állásom...:bananadan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

valaki tud olyan szimplavállas villát ami 550mm magas tegelyközéptõl válig!?
átütõst..

Sztem csak a Marzo 66,meg a Sherman Breakout Plus ilyen magas...de ez nem 100%

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kislust: ha egy külsõgumit szétvágsz, és akkorára szabod, ami pont befér a két váll közé, majd oda húzózárazod, az is jó szerintem. És nem annyira rusnya, mint ahogy most van a vázon :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Valszeg nincs nekik, nemj ellemzo hogy ilyesmiket tartanak. Orulj ha szimering van. Perselyt peldaul ne lehet kapni mar jo ideje, pedig kene.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
nem beszéltem velük, elsõ körben abban bízom, hogy van valakinek, és elboltolom vele..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
valaki tud olyan szimplavállas villát ami 550mm magas tegelyközéptõl válig!?
átütõst..
Kislust:
biker nem tud hozni?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
boxxere gumi ütközõt honnan lehet szerezni, és mennyiért?