Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nem megvenni, félretenni, gyüjtögetni.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Pont ezért kéne valami, hogy ne ennyit mozogjon.Ezért írtam ide, hogy mit lehet tenni azien telókkal?
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Szarbol varat...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

lessz egy rst 89mm rugúzó telóm.

ami mozogni is fog kb 5-t ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Dig: Szar telom van éppen zért kéne vele valamit kezdenem. De ha minden jól megy akkor vasárnap lessz egy rst 89mm rugúzó telóm. Én meg abból a telóból akarok kihozni valamit. A teló kb 20 ezer szóval nem egy nagy öszeg , de nincs sok pénzem mivel tanúló vagyok még.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Szerintetek mien árban lévõ telszkópot éri meg tuningolni?Tudom elég sok dologkell hozzá meg szakértelem, de nem én végezném. Ha a rugóutat akarom megnövelni akkor azt hiszem rugót kell cserélni. A kérdésem az, hogy hol találhatok a teleszkópomba való rugó?( nem a Bp lakom).És ha találok és rugót nem kerül-e többe mint egy új teló.Válaszaitokat elõre is köszönöm.

Majd más jobban kiokít én csak annyit kérdeznék hog milyen telód van?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Szerintetek mien árban lévõ telszkópot éri meg tuningolni?Tudom elég sok dologkell hozzá meg szakértelem, de nem én végezném. Ha a rugóutat akarom megnövelni akkor azt hiszem rugót kell cserélni. A kérdésem az, hogy hol találhatok a teleszkópomba való rugó?( nem a Bp lakom).És ha találok és rugót nem kerül-e többe mint egy új teló.Válaszaitokat elõre is köszönöm.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az olaj csak egy ideig fog jönni, nem véglegesen, és nem is olaj, hanme a két szimmering közé kent zsir jön ki belõle. (azért kenik oda, mivel az alsó elzárja felfelé az olajat, valami mégiscsak kell hogy kenje ott is) - szerintem idõvel elmúlik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Honk!

Honk!

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

ááá Honk te mikor rendelted meg ?? nekem azt mondták 1 hónap múlva lesz :(
Majd azért írd részletesen h milyen

Nekem 02.28.-án igazolták vissza a megrendelésemet, ami múlt hét szerdán meg is érkezett. volt még egy felni, meg egy agy is a rendelésben, és nem okozott nagy gondot nekik úgylátom a dolog.
Ha rendelsz ne felejtsd odaírni milyen színû vellát szeretnél, mert én elfelejtettem és mivel a neten ezüst színben láttam azt hittem azt is kapok, bár az az igazság hogy a fekete még talán jobb is lett a végén.
Szóval még nem sokat mentem vele, ami eddig szembeötlõ, az hogy nem lett nehéz viszont az átütõtengelynek köszönhgetõen végre tényleg merev villám van (meg mondjuk a széles felnin is sokkal kevésbé billeg a gumi). Szerintem kemény enduro villa ez. szép hosszú úttal. És nagyon jó, hogy ilyen alacsonyabb fajta,mert az én gépem ezt még tolerálja, nem lett chopper. Ja, vajpuha, nagyon jó minõségûek ezek az állítócsavarok, meg alul kihúzom a csillapításállítót, oszt neszenekem imbusz a kompresszióállításhoz. Kicsit szökik már vadiújan is az olaj a szimeringek alól, de szerintem részben ezért is mozog ilyen könnyen (meg az ára is gondolom így ilyen hihetetlenül alacsony).
Szóval nagyon jó villa ennyiért, de még alig mentem vele, csak néhány lépcsõ, meg bucka volt, picike ugrás, és lejtõ az nálunk meg ohne, úgyhogy a sebesség kontra merevség-stabilitás kicsit késõbb...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nem puhábban, gyorsabban mozog a hígabbtól, puhábban egy puhább rugótól mozogna

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
puhábban nem fog mozogni. csak a csillapítás lesz picit gyorsabb.
szerintem.
ez jól lerágott csont, már a 7.5 is majdnem csapvíz.

feri555

feri555

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Értem!És ha azt akarom hogy "puhábban" mozogjon akkor 5öst tegyek bele?:)))

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
feri: a súlyodnak ehhez nem sok köze van, gyárilag 7,5-est, de ha olyan kicsi a csillapítás luka akkor 5-öst ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Ismerve a mediterrán tervezési szokásokat én bele nem tenném a bringámba...max. majd jövõre addig kiderül hogy hol nincs benne anyag ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

olaszéknál az szvsz nyak nélkül...

a bike mérte, és nyakkal együtt. szvsz a csoda kategória :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
egy reba lesz itt is 4x bevetésre.kiváncsi vagyok mi bír majd...

nekem adrop off az tök bejön eddig...

nem tom átütõvel mien lehet,de a juniornál igy is merevebb
de ha még 2cm lenne akor jóó lenne nagyon,igy kissé cc-s az oktán... :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

a marzo marathon race 1567 gramm.

olaszéknál az szvsz nyak nélkül...

Akárhogy nézelõdtem a Reba-nal jobb ár/érték arányú CC, maraton telót nem nagyon lehet ma kapni.

ez meg így igaz ;)
...én is csak azért írtam fentebb, hogy "ha mindenképpen manitu"

feri555

feri555

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!Egy 2004es DJ3as Marzoba szeretnék olajat cserélni!ismerem a srácot aki a Motorexet forgalmazza de nem tudom milyet vegyek bele!60kg vagyok hány W-s kell bele akkor????
segitsetek!!!!
köszi

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Én ma adtam el a jó öreg Xvert Super-t. Az utódja egy Reba Race lesz. Majd beszámolok, ha meglesz. Akárhogy nézelõdtem a Reba-nal jobb ár/érték arányú CC, maraton telót nem nagyon lehet ma kapni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a skareb 1584 gramm, a reba sl meg 1704 gramm, most mérte õket a német bike. ez bõ száz gramm. merevségben meg mérföldek, és amugy is, szerintem a reba az egyik legjobb, amit csak meg lehet venni. érdekes, hogy idénre a marzonak is sikerült normális súlyban kihozni egy villát, a marzo marathon race 1567 gramm. (a sid még mindig 1403 hihi)