Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 02:46
Posted 2005. December 05. - 19:38
ezt nem értem. Most dánhill barátunk nagyon hülye, vagy én értettem félre amit írt...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. December 05. - 19:38
Atomot várják a 2-es vágánynál....az ilyet könyörgöm banoljátok, kérlek....
nekem a szomszédom azt mondta, aki látta, hogy pistikének mondta ferike, aki amúgy nagyonfríííí arc, hogy a mariska barátjának, a józsikának a haverja azt mondta albertkának, hogy a mavic X717 ceramic jobb mint a pike... szóval most az jobb??a mavic finomabban mozog??tudom hogy nem vagyok nagy szakértõ, de ugye segítetek???léccikeeeeeee.....
neked mi bajod van? kaptál személyi igazolványt, és azthiszed?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. December 05. - 19:34
Jól van na..........Én kérek elnézést........., de a srác olyan hitelesen adta elõ, hogy már meggyõzött, hogy én vagyok a hülye.
nekem a szomszédom azt mondta, aki látta, hogy pistikének mondta ferike, aki amúgy nagyonfríííí arc, hogy a mariska barátjának, a józsikának a haverja azt mondta albertkának, hogy a mavic X717 ceramic jobb mint a pike...
Egyébként tényleg ilyen a srác...a szörnyû az, hogy már-már elhittem .....
szóval most az jobb??a mavic finomabban mozog??tudom hogy nem vagyok nagy szakértõ, de ugye segítetek???léccikeeeeeee.....
Én meg ilyen voltam.......Igérem többet nem fordul elõ. már megbántam óóó én balga..:cry:
nekem a szomszédom azt mondta, aki látta, hogy pistikének mondta ferike, aki amúgy nagyonfríííí arc, hogy a mariska barátjának, a józsikának a haverja azt mondta albertkának, hogy a mavic X717 ceramic jobb mint a pike...
Egyébként tényleg ilyen a srác...a szörnyû az, hogy már-már elhittem .....
szóval most az jobb??a mavic finomabban mozog??tudom hogy nem vagyok nagy szakértõ, de ugye segítetek???léccikeeeeeee.....
Én meg ilyen voltam.......Igérem többet nem fordul elõ. már megbántam óóó én balga..:cry:
Posted 2005. December 05. - 19:25
Posted 2005. December 05. - 19:19
szerintem atom el van kényeztetve a demójával, ezért ír ilyeneket, mert azt hiszi hogy mindenki 500-600 ezreket költhet bringára...
mindenki azt rak bele amit akar.ha eltörik, úgyis az õ baja lesz,nem? (de ne legyen baj.) és nem tudom miért kell mindenbe belekötni, akinek mozora van pénza, úgy sem vesz psylot vagy mondjuk egy dj-t, ha meg van psylora vagy dj-re vagy bármi más jobbra pénze, akkor meg úgy is azt vesz bele.....de most ne vesszünk már össze ezen...akinek amije van, azzal megy...ha meg eltörik, õ esik el vele, nem atom...
mindenki azt rak bele amit akar.ha eltörik, úgyis az õ baja lesz,nem? (de ne legyen baj.) és nem tudom miért kell mindenbe belekötni, akinek mozora van pénza, úgy sem vesz psylot vagy mondjuk egy dj-t, ha meg van psylora vagy dj-re vagy bármi más jobbra pénze, akkor meg úgy is azt vesz bele.....de most ne vesszünk már össze ezen...akinek amije van, azzal megy...ha meg eltörik, õ esik el vele, nem atom...
Posted 2005. December 05. - 19:15
Én is egyetértek ezzel!
Például szidják azt aki Mozo-t rakott a 2kg-os polarx vázba!
Ha nincs pénze másra akkor mit tegyen bele?????Tényleg, akkor milyen villa való bele?
Ha psylo-t raknak bele akkor azért fikáznak, mert az egy Enduro villa, ha dirtjumpert akkor meg azért mert az meg 3 kg!!
Szóval hülyeség az egész!
Például szidják azt aki Mozo-t rakott a 2kg-os polarx vázba!
Ha nincs pénze másra akkor mit tegyen bele?????Tényleg, akkor milyen villa való bele?
Ha psylo-t raknak bele akkor azért fikáznak, mert az egy Enduro villa, ha dirtjumpert akkor meg azért mert az meg 3 kg!!
Szóval hülyeség az egész!
Posted 2005. December 05. - 19:10
sok hülye bmx-es akik ugye kitalálták a dirt-öt meg merevvillával nyomják, a sok hülye barom ...
dánhill: jól tudod
dánhill: jól tudod
Posted 2005. December 05. - 18:33
Posted 2005. December 05. - 18:18
egy dirtbicóba tényleg 80-100 mm a normális mikor mindnekinek legaláb 120 van akik komolyabban nyomják?
az ehavi bikmak ezt írta a töréseknél... létezik ez?
Te honnan vetted ezt a hülyeséget???
Mondjál már olyat akik komolyan nyomják és 120as telót használnak dirtvázban?
Pl.: Neil Donoghue, John Cowan, Timo Pritzel, Bearclaw is 80/100mm-s villákkal nyomják....
Ja de bocs, Mr. Gyökér a fogasnál a polarxben 140en használja a pike-t? Az más.
Õ komoly dirtös....
Nem olvastam az ehavi bikmakkot, de sztem vkmit félreértettél....(vagy elírtak)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
Posted 2005. December 05. - 18:12
egy dirtbicóba tényleg 80-100 mm a normális mikor mindnekinek legaláb 120 van akik komolyabban nyomják?
Posted 2005. December 05. - 18:11
Atomot várják a 2-es vágánynál....az ilyet könyörgöm banoljátok, kérlek....
nekem a szomszédom azt mondta, aki látta, hogy pistikének mondta ferike, aki amúgy nagyonfríííí arc, hogy a mariska barátjának, a józsikának a haverja azt mondta albertkának, hogy a mavic X717 ceramic jobb mint a pike... szóval most az jobb??a mavic finomabban mozog??tudom hogy nem vagyok nagy szakértõ, de ugye segítetek???léccikeeeeeee.....
Posted 2005. December 05. - 17:40
Posted 2005. December 05. - 17:36
Posted 2005. December 05. - 17:26
Helló!
Egy haver azt mondta, hogy õ úgy tudja, hogy a pike szarabúl mozog, mint a dirt jamp 3-as......... ez igaz?Én úgy tudtam, hogy a pike érzékenyebb+jobban mozog a dj3-as meg kevésbé mozog de ugrálósabb.
Egy haver azt mondta, hogy õ úgy tudja, hogy a pike szarabúl mozog, mint a dirt jamp 3-as......... ez igaz?Én úgy tudtam, hogy a pike érzékenyebb+jobban mozog a dj3-as meg kevésbé mozog de ugrálósabb.
Posted 2005. December 04. - 12:17
Hogy a bánatba tudom kivenni a Marzó rugóelõfeszítõ csavarját.....kellene mintának az esztergályos bácsinak:))
Posted 2005. December 03. - 22:20
és az a tekerentyû kétállású, vagy fokozatmentesen lehet állítani mint az mcd -nél?
07aszpnek irj privit!
07aszpnek irj privit!
Posted 2005. December 03. - 21:53
psylo jobb szárán a lockout van
mosnter: vegádba zsír lesz, csak nagoyn nézd meg. ha kell priviben mondok egy két dolgot h mire nézz rá rajta
mosnter: vegádba zsír lesz, csak nagoyn nézd meg. ha kell priviben mondok egy két dolgot h mire nézz rá rajta
Posted 2005. December 03. - 20:35
Hello emberek. Valószínüleg meg van oldva a telómizéria!!!
Le van beszélve egy 2002-es..... MONSTER-T!!!!! :-D
Mondhatnátok véleményeket, ha tudtok.(bár nem hinném, hogy bármi is el, tudna tántorítani ettõl a telótól...)
Le van beszélve egy 2002-es..... MONSTER-T!!!!! :-D
Mondhatnátok véleményeket, ha tudtok.(bár nem hinném, hogy bármi is el, tudna tántorítani ettõl a telótól...)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe