Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
nem valószínû,de ha mégis akkor elég nagy a szo*ás valószínûsége!
De remélem hogy nem menetes!Héééhóóó,Miben nyomod a bringát?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nálam biztos hogy nem lehet kapni, de ha felhívsz egy két boltot a közelben biztos, tudnak mondani árat, vagy a szokásos ebike.hu
a hidra véletlenül nem menetes nyakkal van? mert akkor stornó

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
oh,köszi!!!! És az árát nem tudod nekik?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mivel a pilot csillapított, a six meg nem ezért itt elég egyértelmû a választás. megkockáztatom, hogy még egy judy xc is jobb egy six-nél

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hellóóó minden Kedves Fórumos Olvasónak!
Véleményeteket szeretném kérdezni a köv telókról.Manitou Six Sport és RS Pilot XC.
CC-re szánnám õket,csak nem tudom melyik legyen.Esetleg ha valami mást ajánlanátok,akkor feltétlenül tegyétek meg!
Elõre is köszi!
Üdv!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
albert: semmit egyenlõre. az mindenkinek lekopik, még nekem is, pedig én aztán ki se tolom a bringát, ha párás az idõ. meglepõ, hogy milyen gyenge minõségû festés van rajta. ha már nagyon gáz lesz akkor le kell fújatni az egész villát

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jha rézböl van egy de az ólom sulyú lett...

a drop off fékhid alja festése lekopott!!!
pedig nem ér hozzá a gumi,esetelg a multkori giga sarazástol lehet?!
mi csináljak vele????

az biztos Õ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A csaj az Anne-Caroline Chausson ? ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Kaptam 5 filmet. Freeride, Dirt Jump, DH, és a csaj Cannondale Lefty telóval nyomja az ugratókat. Brutál

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Márió: esztergáltass aluból
Autist Team:)

transmeta

transmeta

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Én is erre gyanakodtam. Kicsit még kemény a teló de azt mondták idõvel majd "puhul". Egyébként ha tekerem a telón a gombot kattogó hangot ad, olyan mintha csak foroga és nem történne semmi. Majd még áttanulmányozom. Köszi!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
áá dehogy az a légkondi...

egy iylen csavarja nincs valkinek!?
nekem kilõtte a kupakot...
és mot kéne a kisbicóba

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gyanítom, hogy az elõfeszítést állítják, minusz felé tökig csavarva puha, plusz felé tökig csavarva legkeményebb lesz. ennyi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

transmeta

transmeta

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Outiról most váltottam egy Merida Crossway 8500 -re, amin egy SR SUNTOUR NEX 4000 -es teló van. A kérdésem: a teló tetején van két tekerõgomb +/- irányúak. Ezek mire valók, és hogyan kell beállítani? Köszi

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Z1FR1, ugye? Nekem napról napra jobb, bár most esik az esõ...

Aktuális civil

Nightfly

Nightfly

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
nos jelentem megvan a KTM! :) naon jaú!

bár a vadiúj teló még kicsit kemény.... fog ez idõvel "puhulni?"

meg a vadiúj nyereg széttörte a ****mat... :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Talán tudja valaki, hogy a 97-es Z1 villán milyen szabvány szerinti a tárcsafékszem. A villa gyári színe narancssárga, és mindkét száron van felfogatási lehetôség.

Egy Avid BB7-et kéne rárakni 185-ös tárcsával. Felejtôs?

az a régi is standard, amit a marzo és a formula (olaszok, naná) talált ki, és nem 51 mm-re van a két szem, mint a mostani villákon, hanem 47.5 mm-re. nekem is volt olyan villám, meg hozzá formula fékem :) elméletileg lehet csinálni hozzá adaptert, de elég körülményes. cserébe ha tudsz egy jó árat mondani rá privátban, esetleg megvenném.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Én a helyedben vmi jobb vázat néznék! Ha ragaszkodsz a Magellánhoz, akkor legalább egy serpens! Telónak pedig érdemesebb olyat amiben már van vmilyen csillapítás is (a sixben nincs).
De lehet h érdemesebb lenne egy kész konfigurációt választanod. Ár/érték arányban akár jobban is járhatsz!

zairo

zairo

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
(feldobom ide is)

Hali!

Talán tudja valaki, hogy a 97-es Z1 villán milyen szabvány szerinti a tárcsafékszem. A villa gyári színe narancssárga, és mindkét száron van felfogatási lehetôség.

Egy Avid BB7-et kéne rárakni 185-ös tárcsával. Felejtôs?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hidra acél váz, súlyos darab
six teló rugó csillapítás nélkül
asszem ezek