Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
16970 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Hol le7 még Author villát kapni?
Vagy vkinek nincs 1 db kölcsönbe,1-2 hétre?:D

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,688 posts
Schnellthomas:
Bármilyen villában ki lehetcserélni a nyakat 1"-osra és ahead-esre is. Én évek óta ilyennel járok, mindenféle hiba nélkül. 1 haverom is kicseréltette. Ha akarod, megmutatjuk, ha kétségeid lennének. Ez 1 mûködö dolog, csak kevesen hallottak róla. Ha nem DH bajnokságon akarsz vele versenyezni, semmi baja nem lehet.
Marci

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
pedig minden szerelés alapja a kalapács. ha nem mûködik csak rávágsz vele egyet. számgépet és autót is így szerelünk.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
ok,köszi azért!nem vagizni akarok vele,hanem érdekelne egy-két maraton is ha ép nincs országuti verseny!!!
Jajj...nekem se menne ilyen drága telót ütni!!:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ezt inkább a vázas topicba, de ide annyit hogyha bringázni szeretnél ,akkor ebben az árkategóriában inkább merevváz, de vagizni jó a big air is.
laczy: pedig ha nem ütöd akkor az életbe nem jön szét. finoman és lehetõleg gumikalapáccsal

Laczy

Laczy

vendég

• fórumtag
  • 94 posts
Valaki mondja meg, hogy mit csináljak, ha a 2004es RS Duke XC Air-embõl leereszettem az olajat, minden csavart kicsavartam, de nem akar szétjönni a villa??? Nem merem kalapáccsal ütni az alsó csavarokat félig kitekerve, félek, hogy elcseszem, de a nyomórúd nem mozdul a helyérõl, és muszály szétbontani. :olaboga: SEGÍTSETEK!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
értem...ok!Merida big air comp?Bár,ez egy telós váz és hát az plus energia a hegyen felfelé...Errõl mit gondolsz?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
arra hogy rendes villát kapj menetesben, de ha rob tud valamit akkor lehet hogy van. bár egy hidrát tuningolni. hááát aztán meg akarsz majd tárcsaféket, meg minden ... szóval inkább új váz, ha jó villát akarsz.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Endroo:
A lockout-ra mondod,hogy felejtõs?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
minden magura kapható menetes egycollos vállal is. jópénzért. (50+ ezer) ha mégis érdekel, privi nekem. azokban aztán van minden nyalánkság, mint lockout, útállítás, stbstb.
sima olcsó menetes villa: rst gila t5

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ööööö hát így elsõre izé azt mondanám hogy izé ööööö
felejtsd el :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Endroo:
Tudsz valami menetes telót ajánlani,hogy "nehezebb" dolgod legyen :),így lehetõleg lockout-os legyen!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
hehe,van egy rossz,de mégis jó emlékem a menetes villenyakkal,és a DX fékkar+fék párharcáról...megszakította a menetet a fékhatás!!!!Sajnálni tudom azokat akiknek nem volt szerencséjük kipróbálni és élvezni a DX fékhatást!!!Nagyon tuti fék,volt... valamikor régen!de persze most már bizti jobb meneteket gyártanak,mint ami azon a gépen van...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
schnell:
régen jó volt (de akkor még a kontra is jó féknek számított) ;)
elméletileg nincs
xlr8r: manuál esetleg ?

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hogy kell szétszedni a Manitou axelt????

Ki akarom cserélni a gumiharangot.

olajosra átalakítan???
Segítsetek!!!!!!!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
és a menetes az mennyire jó?kicsit tartok tõle hogy megszakad a menet...Van rá kellõ okom????

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
nem állt szándékomban megkérdezni! :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
csak rst van (ami vmennyire használható is) meg ezeréves cuccok. és ne kérdezd meg nem lehet ahedessé alakítani.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
És a Marzo villák?MX COMP,MZ COMP,EXR...stb.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Feltöltött kép
hidra idén menetes, gondolom régen se volt ahedes
miben nyomom? :confused: