Schnellthomas:
Bármilyen villában ki lehetcserélni a nyakat 1"-osra és ahead-esre is. Én évek óta ilyennel járok, mindenféle hiba nélkül. 1 haverom is kicseréltette. Ha akarod, megmutatjuk, ha kétségeid lennének. Ez 1 mûködö dolog, csak kevesen hallottak róla. Ha nem DH bajnokságon akarsz vele versenyezni, semmi baja nem lehet.
ok,köszi azért!nem vagizni akarok vele,hanem érdekelne egy-két maraton is ha ép nincs országuti verseny!!!
Jajj...nekem se menne ilyen drága telót ütni!!
ezt inkább a vázas topicba, de ide annyit hogyha bringázni szeretnél ,akkor ebben az árkategóriában inkább merevváz, de vagizni jó a big air is.
laczy: pedig ha nem ütöd akkor az életbe nem jön szét. finoman és lehetõleg gumikalapáccsal
Valaki mondja meg, hogy mit csináljak, ha a 2004es RS Duke XC Air-embõl leereszettem az olajat, minden csavart kicsavartam, de nem akar szétjönni a villa??? Nem merem kalapáccsal ütni az alsó csavarokat félig kitekerve, félek, hogy elcseszem, de a nyomórúd nem mozdul a helyérõl, és muszály szétbontani. :olaboga: SEGÍTSETEK!!!
arra hogy rendes villát kapj menetesben, de ha rob tud valamit akkor lehet hogy van. bár egy hidrát tuningolni. hááát aztán meg akarsz majd tárcsaféket, meg minden ... szóval inkább új váz, ha jó villát akarsz.
minden magura kapható menetes egycollos vállal is. jópénzért. (50+ ezer) ha mégis érdekel, privi nekem. azokban aztán van minden nyalánkság, mint lockout, útállítás, stbstb. sima olcsó menetes villa: rst gila t5
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hehe,van egy rossz,de mégis jó emlékem a menetes villenyakkal,és a DX fékkar+fék párharcáról...megszakította a menetet a fékhatás!!!!Sajnálni tudom azokat akiknek nem volt szerencséjük kipróbálni és élvezni a DX fékhatást!!!Nagyon tuti fék,volt... valamikor régen!de persze most már bizti jobb meneteket gyártanak,mint ami azon a gépen van...